Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yavru ceylanlarım nasılsınız ihmal ettim sizi bu aralar iş güç hastalıklar derken...
eee çalışmalar nasıl gidiyor temmuz-ağustos anneleri

bencede saglık olsun canım.. bidaha ki aya daha özenli mik mikler yaparız beykannesli hamile bu arada

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşAllah . . .yıok kuzum dikkat ediyorum harfi harfine uyguluyorum doktorun dediklerini ama olmuyo kısmet . . .ben bişiy soracam canım benim adetim bitti dım dımlarda dün akşam kesildiyumurtlama dönemim ayın 8'i eşim birlikte olmak istiyo napim yumurtlamayımı bekleyim yoksa birlikte olayım mı kafam karışık bu konuda . . .

canım niye bekletiyosun adamı !!! yumurtlama zamanına 1yada 2 gün kala bekletirsin.. bugün yap mesela 6 sına yap 8 ine yap.. 2 güne bi saglıkla toparlayabiliyo spoşlar.. çok bekletirsen ölmüş işe yaramaz spoşlar oluşur.. (( aman deyim

Canım g olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah çarşamba günü bir mucizeyle karşılaşırsın canım benimde ilk hamileliğimde leke geldi sonra fazlalaştı dr kese bozulmuş dedi büyük ihtimal sonlanacak isterseniz kürtajla alalım yada sancıyla dökebilirsiniz dedi ama parça kalma ihtimali olabilir enfeksiyon kapar dedi ben bi umut beklemek istedim eve geldiğimde sancım ve kanamam fazlalaştı ve kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim İnşallah bir daha kimseye yasatmaz herşey Allah tan rabbim.her zaman hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin

hımm öyle yapayım o vakit çok saol yaa valla cidden doktora sormaya utanıyordum çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . birde bu ay eşim doktora gidecek cuma günü randevusu var bakalım ne diyecek uroloji bölümüne randevu aldırdım sperm sayısı için doğru bölüm dimi yoksa bildiğiniz bi bölüm var mı bu iş için . . .

Malesef canım bütün ümidim gitti bitti tabiki hersey Allah'tan yani ol derse olur ama bugün yok yani

Hayırlı olsun cankm Allahim sağlıkla kucağına almaui nasip etsin ins
canım adet oldun mu ki...

Canim benim cok gecmis olsun.güçlü bi insansin bunu atlatacaksin en az siyrikla.ve şöyle düşün gebe kalabildigini biliyorsun artik.bebegin saglikli olsaydi seni birakmazdi emin ol.en kisa zamanda toparlanman dilegiyle cnm

çok saol canım... toparlanıyorum sizin desteğinizle gerçekten beklememeye sıcak bakmaya başladım ilk yaşayan ben değlim son da ben olmayacağım...

geçmiş olsun canım bilmiyordum ben diyorum ya ilk ben değilim sonda olmayacağım... Rabbim hayırlısını versin...

bu durumdan çok muzdarap mışsın gibi cümle kurmuşsun canım bebek olsun istemiyomusun?

yok canım ya düzelteyim cuma olmam lazımdı olmadım test yaptım cuma akşamı ama bısey cıkmadı bir haftadır karnımda ve kasıklarımda ağrı var bazen midem kalkıyo ama hiçte bu kadar gecikmezdı hep günümde olurdum bı gecen ay bir gün gecikti istemezmıyım hazırandan beri uğrasıyoruz olmayınca olmuyo işte

ne demek canım.. :) ayrıca doktorada sorucan tabi en dogal hakkın.. bebek sürecinde ne sıklıkta olmalı falan bahsederler :) ürolojide dogru bölüm..ne zamandır deniyosunuz?

Kizlar benim 4 gun once tipki yerlesme kanamasi gibi pembe akıntım olmustu. En son adetim de normalden kisa surdu 4 gun gec baslayip 2 gunde bitti. Ben ta o donem suphelenmistim ama.... birkac gundur de asiri bi halsizlik, yorgunluk, uyku olunca bir de bugun yogun mide bulantisi baslayinca eczaneden test alip yaptim negatif cikti. ( umudumu kaybetmek istemiyorum bu ay ya cok hissetmistim, esim bile sen hamilesin icime doguyo demisti... gidip kan testi yaptirayim diyorum ama ona verecek bile param yok. Ne yapmami önerirsiniz?? Batima 10 gun var bu arada

Son düzenleme:

canım benim bu kadar geçmiş kanda mutlaka belli olur bi kan testi yaptır sen belki gecikme olabilir fakat ihmal etme Allah'ım inşAllah çabanızı boşa çıkarmaz . . . benimde son 2 aydır 3 gün geri atardı bu ay 4 gün önceden oldu adetim o kasık ağrıları bendede vardı kısmet datlum inşAllah himişsindir kurban olayım Allah'ıma . . . .

ne demek canım.. :) ayrıca doktorada sorucan tabi en dogal hakkın.. bebek sürecinde ne sıklıkta olmalı falan bahsederler :) ürolojide dogru bölüm..ne zamandır deniyosunuz?

saol canım benimsoracan elbette benim doktorum erkek herşeyi rahatlıkla soramıyorum bu tarz şeyşlerde utanılmaması gerekiyo fakat ben utanıyom işte napim . . . :26::26: biz adam akıllı denememiz bu 4. ay olacakçok soru soruyorum belki ama benim eşim çok sıkıla pıkıla gidecem doktora diyo ne diyecem diye soruyo bana tabi buna ben yanıtsız kalıyorum çünkü bende bilmiyorum ne şikayetle gidecek ne diyecek doktora tam olarak . . . .:44::44::44:

yok canım ugur getirsin diye yaptım senin gibi yanılmıyosam sende önceden yaptın ama şüükür ki kaldırmak zorunda kalmadın ama ben kaldırcam herhalde gidişat onu gösteriyo :/

inşallah kaldırmazsın canım umutsuzluğa kapılma biliyosun ben de canıma tak ettiği için idrarda bile çıkmazken kanda öğrenmiştim gayet umudumu yitirmiştim test sonucunu almadan önce...anladığım kadarıyla bata 2 gün kalmış, umarım yüzün güler bu sefer, sen dr a gidiyor muydun klomen kullandın mı?

canım ya ağzın dualı olur inşallah ben hemşireyim ama organizedeyim burdan merkeze gıtmek ölüm artık bekleyeceğiz bakalım hafta sonunu

kızlar slm hamile olduğumuzu anlamak için göğüs acısı olması gerekiyo sanırım yani yüzde doksanı öyle söylüyo bende acı falan yok reglime 10 gün falan var ama ben hiç ümitlenmeyeyim o zaman olsaydı göğsüm acırdı heralde

canım ya ağzın dualı olur inşallah ben hemşireyim ama organizedeyim burdan merkeze gıtmek ölüm artık bekleyeceğiz bakalım hafta sonunu

amin inşAllah olur . . . .eeeee bacım sen bizden daha iyi bilirsinya bu işleri hemşireymişsinbekle bekle ama bu süre sarfıncada ağır fln kaldırma dikkat et kendine kuzum her ihtimale karşı . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…