bencede saglık olsun canım.. bidaha ki aya daha özenli mik mikler yaparızbeykannesli hamile bu arada
bencede saglık olsun canım.. bidaha ki aya daha özenli mik mikler yaparızbeykannesli hamile bu arada
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşAllah . . .yıok kuzum dikkat ediyorum harfi harfine uyguluyorum doktorun dediklerini ama olmuyo kısmet . . .ben bişiy soracam canım benim adetim bitti dım dımlarda dün akşam kesildiyumurtlama dönemim ayın 8'i eşim birlikte olmak istiyo napim yumurtlamayımı bekleyim yoksa birlikte olayım mı kafam karışık bu konuda . . .
canım benim bebeğim gelişemediçarşamba son kontrollerimiz bakalım hakkımızda hayırlısı
ya anlıyorum canım seni başka doktora da gözüktüm gittiğim iki hastanede türkiyede ciddi isim yapmış hastaneler o yüzden güvenim tam doktoruma da güvenim tam...
inşallah güzel haberlerle geleceksin çarşamba... ama kendini böyle yorma canım benim dikkat et kendine bir de benim doktorum deterjanlarla fazla haşır neşir olma demişti... aklında olsun...
bilmiyorum denizim inşallah bende hemen sizin gibi toparlar çalışmalara geri dönerim...
zaten 4 gün geç olduğunu biliyorum canım beklenenden çünkü ben geç yumurtladım ateş ölçtüm bu ay biliyorum hangi gün yumurtladığımı yani... ona göre hesaplıyor doktorum her seferinde biliyorum hepiniz bana umut olmak istiyorsunuz bir yerinden bişey çıkar gibi düşünüyorsunuz ama inanın benim umudum yok neden yok çünkü biraz umut olsa doktorum kürtajdan bahsetmezdi hemen benim ne kadar hassas olduğumu biliyor çünkü birde umutlanıp yeniden umudumun yıkılmasını istemiyorum... böyle işte...
takvimi yeni gördüm kız sen hamiş misin?
canım hamilelikte her türlü bitki çayından uzak dur derim.. nacizane tavsiyem :)
canım niye bekletiyosun adamı !!! yumurtlama zamanına 1yada 2 gün kala bekletirsin.. bugün yap mesela 6 sına yap 8 ine yap.. 2 güne bi saglıkla toparlayabiliyo spoşlar.. çok bekletirsen ölmüş işe yaramaz spoşlar oluşur..(( aman deyim
slm kızlar ya ben daha regl olmadım ya
canım adet oldun mu ki...Malesef canım bütün ümidim gitti bitti tabiki hersey Allah'tan yani ol derse olur ama bugün yok yani
Hayırlı olsun cankm Allahim sağlıkla kucağına almaui nasip etsin ins
Canim benim cok gecmis olsun.güçlü bi insansin bunu atlatacaksin en az siyrikla.ve şöyle düşün gebe kalabildigini biliyorsun artik.bebegin saglikli olsaydi seni birakmazdi emin ol.en kisa zamanda toparlanman dilegiyle cnm
Canım g olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah çarşamba günü bir mucizeyle karşılaşırsın canımbenimde ilk hamileliğimde leke geldi sonra fazlalaştı dr kese bozulmuş dedi büyük ihtimal sonlanacak isterseniz kürtajla alalım yada sancıyla dökebilirsiniz dedi ama parça kalma ihtimali olabilir enfeksiyon kapar dedi ben bi umut beklemek istedim eve geldiğimde sancım ve kanamam fazlalaştı ve kürtaj olmak zorunda kaldım rabbim İnşallah bir daha kimseye yasatmaz herşey Allah tan rabbim.her zaman hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin
bu durumdan çok muzdarap mışsın gibi cümle kurmuşsun canım bebek olsun istemiyomusun?
hımm öyle yapayım o vakit çok saol yaa valla cidden doktora sormaya utanıyordum çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . birde bu ay eşim doktora gidecek cuma günü randevusu var bakalım ne diyecek uroloji bölümüne randevu aldırdım sperm sayısı için doğru bölüm dimi yoksa bildiğiniz bi bölüm var mı bu iş için . . .
yok canım ya düzelteyim cuma olmam lazımdı olmadım test yaptım cuma akşamı ama bısey cıkmadı bir haftadır karnımda ve kasıklarımda ağrı var bazen midem kalkıyo ama hiçte bu kadar gecikmezdı hep günümde olurdum bı gecen ay bir gün gecikti istemezmıyım hazırandan beri uğrasıyoruz olmayınca olmuyo işte
ne demek canım.. :) ayrıca doktorada sorucan tabi en dogal hakkın.. bebek sürecinde ne sıklıkta olmalı falan bahsederler :) ürolojide dogru bölüm..ne zamandır deniyosunuz?
yok canım ugur getirsin diye yaptımsenin gibi yanılmıyosam sende önceden yaptın ama şüükür ki kaldırmak zorunda kalmadın ama ben kaldırcam herhalde gidişat onu gösteriyo :/
canım benim bu kadar geçmiş kanda mutlaka belli olur bi kan testi yaptır sen belki gecikme olabilir fakat ihmal etme Allah'ım inşAllah çabanızı boşa çıkarmaz . . . benimde son 2 aydır 3 gün geri atardı bu ay 4 gün önceden oldu adetim o kasık ağrıları bendede vardı kısmet datlum inşAllah himişsindir kurban olayım Allah'ıma . . . .
canım ya ağzın dualı olur inşallah ben hemşireyim ama organizedeyim burdan merkeze gıtmek ölüm artık bekleyeceğiz bakalım hafta sonunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?