Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

daha 10 gün varsa ne gatif çıkar canım kan a gitme bat geçince git bence şimdi bekle nasılsa varsa 9 ay bekliyceksın yanı bekle bakalım bata 2 veya 3 gun kala tekrar ıdrar testi yaparsın o zmn net sonuç çıkar

canım öncelikle eşini sakinleştirmek senin görevin.. mesela bunun üzerine çok konuşma konusunu açtıgında ne yapcam falan diye.. burdan örnek ver.. ben şey demiştim ohooooo millet kan tahliline gider gibi gidiyo insanlar aptal degil yıllarca bekleyip sonradan gitse geçen zamana yazık falan sırf benim tanıdıgım onlarca arkadaşım var eşleri gitmiş diye bi gaza verdim o da bunun dogal bişey olduguna inandı ve gitti.. doktorada gayet kendinden emin şekilde'' çocuk düşünüyoruz bikaç aydır eşimle birlikte tüm tahlillerimizi yaptırmak istiyoruz bende spermiyografi istiyorum'' dicek.. ok biz kadınların isteyipte yapamayacagı bişey yok

birazdaha yaklaşsın cnm olsa bıle bebğin 5 gunluk flndır bellı olmaz bence adetıne 2 3 gun kala acır ümidini yitirme

amin inşAllah olur . . . .eeeee bacım sen bizden daha iyi bilirsinya bu işleri hemşireymişsinbekle bekle ama bu süre sarfıncada ağır fln kaldırma dikkat et kendine kuzum her ihtimale karşı . . .

canım ya allah isteyen herkese versin beklemek çok zor hemşireyim ama olmayınca olmuyo verende o alanda o işte vakti saati derler ya onu bekliyor herhal bekliyoruz bakalım

önceleri haklısın her ay yıkılıyodum umutsuzluk oluyodu ama iyileştim artık herhalde varsa da yoksa da önemli degil.. bidahaki aya diyebiliyorum bu benim için büyük bi aşama.. doktora gitmeyide bıraktım canım.. ilk bebegimde sanki doktoramı gitmiştim :) hayırlısı mucizeler kapıyı ne zaman çalar artık bakıcaz

birazdaha yaklaşsın cnm olsa bıle bebğin 5 gunluk flndır bellı olmaz bence adetıne 2 3 gun kala acır ümidini yitirme

Slm cnm.benimde bat dün du.ve umitlenemiyorum bile çünkü bu herkesde olan göğüs agrisi sizisi hassasiyeti hicbirsey yok :-( sadece pskolojik bi mide bulantisi var o kadar :-( herkesin onceden baslarmi göğüs hassasiyeti :-?

yok canım benim üstüne hiç varmıyorum bu konuda hiçte üstelemiyorum hatta istersen gitme dedim ben bütün kontrollerimi yaptırdım ya oda bana diyoki sen çok fedakarsın uğraşıyorsun bende yapacam merak etme sadece korktuğum negatif çıkarsa yada olumsuz bişey çıkarsa ne yaparım diyo . . bende diyorum ki hiç çocuğumuz olmasada ben seni bırakıp gidecek kapasitede biri değilim yeter ki sen yanımda ol kimse umrumda değil diyorum destek çıkıyorum elimden geldiğince ama benim koca biraz değil bayaaaaaa bir çekingen . . . doğru kadınların yapamauacağı hiçbirşey yok . . . .spermiyografi bunu öğrendiğim iyi oldu bunu demesi kafi olacaktır eşime çok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . .

hiçbişeycik çıkmaz inşallah canım :)) ben çıkıyorm aeo

tatlım benım yasadığım göğüs hassasiyeti nerelere vardı valla çok yaşıyorum ben onu her ay evlendıgımden beri adet olmama yakın göğüs acısından duramam ne kendım dokuna bılırım ne baskası değse ağlarım acısından ama hemıle degılım o vucud yapısına gorede degısım yapabılıyor aslında bı ıdrar testı yapsan mı acaba hıc gecıkme oluyormuydu senın

canım ya allah isteyen herkese versin beklemek çok zor hemşireyim ama olmayınca olmuyo verende o alanda o işte vakti saati derler ya onu bekliyor herhal bekliyoruz bakalım
hiçbir zaman Yaradan istemezse olmaz vakti zamanı gelince kim ne derse desin mutlaka birgün olur kurban olayım Allah'ıma sonsuz inancım var birgün ama birgün mutlaka verecek . . . .

Ayy saatlerdir yazmaya çalışıyorum sayfa açılamıyor deli oldum.

Virüs taraması yaptırdım da biraz açıldı gibi.

Nasılsınız ANNE adayları ?

Ayy saatlerdir yazmaya çalışıyorum sayfa açılamıyor deli oldum.

Virüs taraması yaptırdım da biraz açıldı gibi.

Nasılsınız ANNE adayları ?

hoş geldin hatun o virüs bende de var şimdilik idare ediyorum zor yazıyorum ama bir şekilde hallediyorum . . . biz iyiz hala adayız anneliğe ama aramızda adaylıktan anne başkanlığına oturanlar var darısı bize kısmetse sen nasılsın . . . .

Arkadaslar, ben siteye bugün sinirim çok bozukken kendimi bunları okurken yalnız hissetmediğim için üye oldum. 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu ay ilk defa adet tarihimden önce test yaptırdım-karşı olsamda. İlginci yumurtlamadan 7 gün sonra beta hcg 2.00, 10 gün sonra 0.10 çıktı. Biliyorum ikiside negatif sonuç ama niye böyle bir dalgalanma olmuş olabilir bilgisi olanınız var mı? Herkese çok sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…