Kizlar benim 4 gun once tipki yerlesme kanamasi gibi pembe akıntım olmustu. En son adetim de normalden kisa surdu 4 gun gec baslayip 2 gunde bitti. Ben ta o donem suphelenmistim ama.... birkac gundur de asiri bi halsizlik, yorgunluk, uyku olunca bir de bugun yogun mide bulantisi baslayinca eczaneden test alip yaptim negatif cikti.( umudumu kaybetmek istemiyorum bu ay ya cok hissetmistim, esim bile sen hamilesin icime doguyo demisti... gidip kan testi yaptirayim diyorum ama ona verecek bile param yok. Ne yapmami önerirsiniz?? Batima 10 gun var bu arada
saol canım benimsoracan elbette benim doktorum erkek herşeyi rahatlıkla soramıyorum bu tarz şeyşlerde utanılmaması gerekiyo fakat ben utanıyom işte napim . . . :26::26: biz adam akıllı denememiz bu 4. ay olacak çok soru soruyorum belki ama benim eşim çok sıkıla pıkıla gidecem doktora diyo ne diyecem diye soruyo bana tabi buna ben yanıtsız kalıyorum çünkü bende bilmiyorum ne şikayetle gidecek ne diyecek doktora tam olarak . . . .:44::44::44:
kızlar slm hamile olduğumuzu anlamak için göğüs acısı olması gerekiyo sanırım yani yüzde doksanı öyle söylüyo bende acı falan yok reglime 10 gün falan var ama ben hiç ümitlenmeyeyim o zaman olsaydı göğsüm acırdı heralde
amin inşAllah olur . . . .eeeee bacım sen bizden daha iyi bilirsinya bu işleri hemşireymişsinbekle bekle ama bu süre sarfıncada ağır fln kaldırma dikkat et kendine kuzum her ihtimale karşı . . .
inşallah kaldırmazsın canım umutsuzluğa kapılma biliyosun ben de canıma tak ettiği için idrarda bile çıkmazken kanda öğrenmiştim gayet umudumu yitirmiştim test sonucunu almadan önce...anladığım kadarıyla bata 2 gün kalmış, umarım yüzün güler bu sefer, sen dr a gidiyor muydun klomen kullandın mı?
birazdaha yaklaşsın cnm olsa bıle bebğin 5 gunluk flndır bellı olmaz bence adetıne 2 3 gun kala acır ümidini yitirme
canım öncelikle eşini sakinleştirmek senin görevin.. mesela bunun üzerine çok konuşma konusunu açtıgında ne yapcam falan diye.. burdan örnek ver.. ben şey demiştimohooooo millet kan tahliline gider gibi gidiyo insanlar aptal degil yıllarca bekleyip sonradan gitse geçen zamana yazık falan sırf benim tanıdıgım onlarca arkadaşım var eşleri gitmiş diye bi gaza verdim o da bunun dogal bişey olduguna inandı ve gitti.. doktorada gayet kendinden emin şekilde'' çocuk düşünüyoruz bikaç aydır eşimle birlikte tüm tahlillerimizi yaptırmak istiyoruz bende spermiyografi istiyorum'' dicek.. ok biz kadınların isteyipte yapamayacagı bişey yok
yok canım benim üstüne hiç varmıyorum bu konuda hiçte üstelemiyorum hatta istersen gitme dedim ben bütün kontrollerimi yaptırdım ya oda bana diyoki sen çok fedakarsın uğraşıyorsun bende yapacam merak etme sadece korktuğum negatif çıkarsa yada olumsuz bişey çıkarsa ne yaparım diyo . . bende diyorum ki hiç çocuğumuz olmasada ben seni bırakıp gidecek kapasitede biri değilim yeter ki sen yanımda ol kimse umrumda değil diyorum destek çıkıyorum elimden geldiğince ama benim koca biraz değil bayaaaaaa bir çekingen . . . doğru kadınların yapamauacağı hiçbirşey yok . . . .spermiyografi bunu öğrendiğim iyi oldu bunu demesi kafi olacaktır eşime çok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . .
Slm cnm.benimde bat dün du.ve umitlenemiyorum bile çünkü bu herkesde olan göğüs agrisi sizisi hassasiyeti hicbirsey yok :-( sadece pskolojik bi mide bulantisi var o kadar :-( herkesin onceden baslarmi göğüs hassasiyeti :-?
hiçbir zaman Yaradan istemezse olmaz vakti zamanı gelince kim ne derse desin mutlaka birgün olur kurban olayım Allah'ıma sonsuz inancım var birgün ama birgün mutlaka verecek . . . .canım ya allah isteyen herkese versin beklemek çok zor hemşireyim ama olmayınca olmuyo verende o alanda o işte vakti saati derler ya onu bekliyor herhal bekliyoruz bakalım
hiçbişeycik çıkmaz inşallah canım :)) ben çıkıyorm aeo
yok canım benim üstüne hiç varmıyorum bu konuda hiçte üstelemiyorum hatta istersen gitme dedim ben bütün kontrollerimi yaptırdım ya oda bana diyoki sen çok fedakarsın uğraşıyorsun bende yapacam merak etme sadece korktuğum negatif çıkarsa yada olumsuz bişey çıkarsa ne yaparım diyo . . bende diyorum ki hiç çocuğumuz olmasada ben seni bırakıp gidecek kapasitede biri değilim yeter ki sen yanımda ol kimse umrumda değil diyorum destek çıkıyorum elimden geldiğince ama benim koca biraz değil bayaaaaaa bir çekingen . . . doğru kadınların yapamauacağı hiçbirşey yok . . . .spermiyografi bunu öğrendiğim iyi oldu bunu demesi kafi olacaktır eşime çok saol çok teşekkür ederim Allah razı olsun . . . .
Ayy saatlerdir yazmaya çalışıyorum sayfa açılamıyor deli oldum.
Virüs taraması yaptırdım da biraz açıldı gibi.
Nasılsınız ANNE adayları ?
Ayy saatlerdir yazmaya çalışıyorum sayfa açılamıyor deli oldum.
Virüs taraması yaptırdım da biraz açıldı gibi.
Nasılsınız ANNE adayları ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?