Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Millet dua etmeyi bilmiyor Herşeyin hayırlısını istemek lazım gelir.Herşeyin hayırlısını ALLAH bilir.Umudunu hiç bi zaman kesme çünkü Allah mutlak güç sahibidir.Ama belki çocuğun olsaydı sana ,"doğurcağıma taş doğursaydım.." diyeceğin kadar dert olucaktı.Bunu bilebilirmiydin ? Yada olmaması altındaki ,Allah'ın seni sabrından dolayı büyük bi şeyle mükafatlandırması gibi bir sırrı anlayamaman ve ayrıyetten çocuğunun olması için ettiğin dualar....Acaba çocuğun olsaydı fazladan bunca duayı edermiydin ? Burası dünya , dertsiz tasasız olunmaz.Her isteğimiz olsaydı cennet manasını yitirirdi. Üzerimizdeki siyah pranga kalkıp beyazlığı gördüğümüzde ancak anlayabiliriz. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.Sabrın sonu selamettir. Allah'ın sana çocuk vermeyip altında gizlediği sırları gözün görmücek kadar çocuk aşkıyla yanıyorsan bile , olcak çocuğunda ,geleceğininde ,hayatınında senin ve onun içinde hayırlı olanını iste.
:

hoş geldin datlum aramıza evet yanlız değilsin hiçbirimiz değiliz bak kocaman aileyiz . . . .söylediklerine gelince bir bilgim yok doktora git sor derim yalan yanlış bilgi edinebilirsin . . . bu arada bizde eşimle 3 aydır deniyoz ahanda bu denemiz 4 olacak kısmet diyorum bozma morelii kısmetten ötesine yok yok . . . . Allah'ın dediği olur her zaman . . . .

Kesinlikle katılıyorum çok doğru ağzına sağlık arkadaşım

AMİN !!!

Ayy canım kimmiş o terfi edenler bakayım; tebrik edeyim onları

Bu arada bende hala adaylık çalışmaları sürüyor, bu ay ödevlerimi yaptığımı düşünüyorum

8, 9, 11, 13, 14, 16. günlerde

Artıkın RABBİM'in takdiri ....

çok doğru yazmışsın sonuna kadar katılıyorum ama işte insanız ve bizlerde malesefki aciziz bi bilinmezlik içindeyiz beklentiler var ve gitgide buyüyo içimizde bizden başka insanlar da bu haberi bekliyo üstümüzde baskı da var sanırım ama bu kadarrrrrrrrrrr dert arasında hep bizden daha kötü durumda olanları düşünmemiz lazım ağlasakta kızsakta bağırsakta olacak olan gelecek başımıza Allah bizi sınıyo ya da hayırlısı değil ki vermiyo yoksa Allah büyük istese hemen olabilecek bişey ama işte beklicez sabredicez elimizden geleni yapmaya çalışıcaz dualarımızın kabul olmasını isticez umutsuzluk iyi değilmiş kızlar Allahtan ümidimizi kesmiş gibi oluyoruz veren de alan da o..

Havva'cığım eline, diline sağlık.

Çevremde o kadar çok kişi "olmayanın 1 derdi, olanın 1000 derdi var, en rahatı sensin" diyor.

ALLAH hakkımızda hayırlı olan ne ise onu versin ...

En geç 5 gun dec oldugum var o yuzden test yapmadim evde olsa yine dayanamaz yapardım. Eczanede uzak sirf o yuzden yapamiyorum

mahallemdeki bi örneği vereyim... tam 16 yıl çocuğu olmayan bi çift, 1 aylık bi bebeği evlat edindiler... ve inanır mısınız, bebek 11 aylıkken kadın hamile kaldığını öğrendi... o kadının o gün ki ağlayışını o bebeğe sarılışını yavrum kızım diye gözyaşı dökmesini ömrüm boyunca unutamam... şimdi çocukların biri 7 biri 5 yaşında ikisi de kız ve kadına sordum fark var mı die, yemin ederim yok bi aylık geldi elime onu nasıl sevdiğimi sana anlatamam dedi... doğurup sokağa atan mıdır ana, yoksa ona kucak açıp sevgiyle emekle büyüten mi... lütfen siz de allahtan ümidinizi kesmeyin ama lütfen illa da çocuğum olacak die kendinizi paralamayın...
lütfen elinizi açıp ALLAHA dua edin rabbim işallah kabul eder. asla umudunuzu kesmeyin ben umudumu yitirdim bu ay umutsuzum olmayacak demeyin canlarım öyle dediğiniz an allahtan umudunuzu kesmiş olcaksınız ALLAHIM ol derse herşey hemen olu verir hz. meyremi düşünün evli olmadığı halde hamile kaldı lütfen bunları bi düşünün ve dua edin kaderinde varsa o şüphesiz ki kabul edecektir vakti ve zamanı geldiğinde gerçekleşecektir.......

Son düzenleme:
kızlarrr doktoruma gittim bugun yum yum büyümüş bugüz 7 de iğne wuracağım çatlatma iğnesi we 3 gün ard arda mik mik sonra gün aşırı 18 inde gel teste adet olmazsan dedi umutluyum senden bu ay kistinde kaybolmuş dedi çoooooookkkkk heveslendim meleğim annesine uçsun babasının vitaminlerinden annesinin vitaminlerine doğru huuuhhhuuuuu u

Istemek dilemek bizden, takdir Allah'tan. 3 ay değil 3 yıl deneyip sahip olunamayabilir. Hepimizin hayatta başka başka misyonları var, yaşadıkça göreceğiz. Bu dalgalanma bana tutunuyorken bir sebeple tutunmamış olabilir mi diye düşündürttü. Bu yüzden tecrübelerinize danışmak istedim. Cevaplar için çok teşekkürler!..

hadi inşallah canım ama erken bırakmışsın ödevi çalışmışsın ama ezber etmemişsin inşallah denk gelmiştir inşallahhhhhhhhhhhhh

hiçbir zaman Yaradan istemezse olmaz vakti zamanı gelince kim ne derse desin mutlaka birgün olur kurban olayım Allah'ıma sonsuz inancım var birgün ama birgün mutlaka verecek . . . .
inşallah canım ya allah kımsenın kucağını boş bırakmasın

çok güzel değerlendir canım bugünleri

inşallah canım ya allah kımsenın kucağını boş bırakmasın

çok güzel değerlendir canım bugünleri

değerlendircem canım değerlendirmem mi sabaha kadar yatacağım duşumu hep sabah alcam yastık koyacam belimin altına hatta we hatta peçete ile tanpon yapacağım akmasın diye başka öneriniz war mı kızlar neler yapayım daha

sen herşeyi yazmışsın zaten tatlımmm :)))) eşine keçiboynuzu ceviz fındık takviyesi yap bide canımm

ohhhhhhhhhh maşallah hadi bakalım görelim seni

özelden msj atabılırmısın bana ben denedım ama atamadım sana atarsan dönebılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…