Arkadaslar, ben siteye bugün sinirim çok bozukken kendimi bunları okurken yalnız hissetmediğim için üye oldum. 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu ay ilk defa adet tarihimden önce test yaptırdım-karşı olsamda. İlginci yumurtlamadan 7 gün sonra beta hcg 2.00, 10 gün sonra 0.10 çıktı. Biliyorum ikiside negatif sonuç ama niye böyle bir dalgalanma olmuş olabilir bilgisi olanınız var mı? Herkese çok sevgiler..
millet dua etmeyi bilmiyor herşeyin hayırlısını istemek lazım gelir.herşeyin hayırlısını allah bilir.umudunu hiç bi zaman kesme çünkü allah mutlak güç sahibidir.ama belki çocuğun olsaydı sana ,"doğurcağıma taş doğursaydım.." diyeceğin kadar dert olucaktı.bunu bilebilirmiydin ? Yada olmaması altındaki ,allah'ın seni sabrından dolayı büyük bi şeyle mükafatlandırması gibi bir sırrı anlayamaman ve ayrıyetten çocuğunun olması için ettiğin dualar....acaba çocuğun olsaydı fazladan bunca duayı edermiydin ? Burası dünya , dertsiz tasasız olunmaz.her isteğimiz olsaydı cennet manasını yitirirdi. üzerimizdeki siyah pranga kalkıp beyazlığı gördüğümüzde ancak anlayabiliriz. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.sabrın sonu selamettir. Allah'ın sana çocuk vermeyip altında gizlediği sırları gözün görmücek kadar çocuk aşkıyla yanıyorsan bile , olcak çocuğunda ,geleceğininde ,hayatınında senin ve onun içinde hayırlı olanını iste.
:
hoş geldin hatun o virüs bende de var şimdilik idare ediyorum zor yazıyorum ama bir şekilde hallediyorum . . . biz iyiz hala adayız anneliğe ama aramızda adaylıktan anne başkanlığına oturanlar var darısı bize kısmetse sen nasılsın . . . .
Millet dua etmeyi bilmiyor Herşeyin hayırlısını istemek lazım gelir.Herşeyin hayırlısını ALLAH bilir.Umudunu hiç bi zaman kesme çünkü Allah mutlak güç sahibidir.Ama belki çocuğun olsaydı sana ,"doğurcağıma taş doğursaydım.." diyeceğin kadar dert olucaktı.Bunu bilebilirmiydin ? Yada olmaması altındaki ,Allah'ın seni sabrından dolayı büyük bi şeyle mükafatlandırması gibi bir sırrı anlayamaman ve ayrıyetten çocuğunun olması için ettiğin dualar....Acaba çocuğun olsaydı fazladan bunca duayı edermiydin ? Burası dünya , dertsiz tasasız olunmaz.Her isteğimiz olsaydı cennet manasını yitirirdi. Üzerimizdeki siyah pranga kalkıp beyazlığı gördüğümüzde ancak anlayabiliriz. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.Sabrın sonu selamettir. Allah'ın sana çocuk vermeyip altında gizlediği sırları gözün görmücek kadar çocuk aşkıyla yanıyorsan bile , olcak çocuğunda ,geleceğininde ,hayatınında senin ve onun içinde hayırlı olanını iste.
:
Millet dua etmeyi bilmiyor Herşeyin hayırlısını istemek lazım gelir.Herşeyin hayırlısını ALLAH bilir.Umudunu hiç bi zaman kesme çünkü Allah mutlak güç sahibidir.Ama belki çocuğun olsaydı sana ,"doğurcağıma taş doğursaydım.." diyeceğin kadar dert olucaktı.Bunu bilebilirmiydin ? Yada olmaması altındaki ,Allah'ın seni sabrından dolayı büyük bi şeyle mükafatlandırması gibi bir sırrı anlayamaman ve ayrıyetten çocuğunun olması için ettiğin dualar....Acaba çocuğun olsaydı fazladan bunca duayı edermiydin ? Burası dünya , dertsiz tasasız olunmaz.Her isteğimiz olsaydı cennet manasını yitirirdi. Üzerimizdeki siyah pranga kalkıp beyazlığı gördüğümüzde ancak anlayabiliriz. Allah herşeyi hakkıyla bilendir.Sabrın sonu selamettir. Allah'ın sana çocuk vermeyip altında gizlediği sırları gözün görmücek kadar çocuk aşkıyla yanıyorsan bile , olcak çocuğunda ,geleceğininde ,hayatınında senin ve onun içinde hayırlı olanını iste.
:
En geç 5 gun dec oldugum var o yuzden test yapmadim evde olsa yine dayanamaz yapardım. Eczanede uzak sirf o yuzden yapamiyorumtatlım benım yasadığım göğüs hassasiyeti nerelere vardı valla çok yaşıyorum ben onu her ay evlendıgımden beri adet olmama yakın göğüs acısından duramam ne kendım dokuna bılırım ne baskası değse ağlarım acısından ama hemıle degılım o vucud yapısına gorede degısım yapabılıyor aslında bı ıdrar testı yapsan mı acaba hıc gecıkme oluyormuydu senın
AMİN !!!
Ayy canım kimmiş o terfi edenler bakayım; tebrik edeyim onları
Bu arada bende hala adaylık çalışmaları sürüyor, bu ay ödevlerimi yaptığımı düşünüyorum
8, 9, 11, 13, 14, 16. günlerde
Artıkın RABBİM'in takdiri ....
inşallah canım ya allah kımsenın kucağını boş bırakmasınhiçbir zaman Yaradan istemezse olmaz vakti zamanı gelince kim ne derse desin mutlaka birgün olur kurban olayım Allah'ıma sonsuz inancım var birgün ama birgün mutlaka verecek . . . .
kızlarrr doktoruma gittim bugun yum yum büyümüş bugüz 7 de iğne wuracağım çatlatma iğnesi we 3 gün ard arda mik mik sonra gün aşırı 18 inde gel teste adet olmazsan dedi umutluyum senden bu ay kistinde kaybolmuş dedi çoooooookkkkk heveslendim meleğim annesine uçsun babasının vitaminlerinden annesinin vitaminlerine doğru huuuhhhuuuuuu
inşallah canım ya allah kımsenın kucağını boş bırakmasın
çok güzel değerlendir canım bugünleri
En geç 5 gun dec oldugum var o yuzden test yapmadim evde olsa yine dayanamaz yapardım. Eczanede uzak sirf o yuzden yapamiyorum
değerlendircem canım değerlendirmem mi sabaha kadar yatacağım duşumu hep sabah alcam yastık koyacam belimin altına hatta we hatta peçete ile tanpon yapacağım akmasın diye başka öneriniz war mı kızlar neler yapayım daha
değerlendircem canım değerlendirmem mi sabaha kadar yatacağım duşumu hep sabah alcam yastık koyacam belimin altına hatta we hatta peçete ile tanpon yapacağım akmasın diye başka öneriniz war mı kızlar neler yapayım daha
sen herşeyi yazmışsın zaten tatlımmm :)))) eşine keçiboynuzu ceviz fındık takviyesi yap bide canımm
ilişkiden 1 saat önce sıkı bi kahve iyimiş canım eşine içir ok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?