- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
türk kahvesi mi :)
değerlendircem canım değerlendirmem mi sabaha kadar yatacağım duşumu hep sabah alcam yastık koyacam belimin altına hatta we hatta peçete ile tanpon yapacağım akmasın diye başka öneriniz war mı kızlar neler yapayım daha
akşama geldiğinde elimde cevizle fındık fıstıkla karşılıyacağımsen herşeyi yazmışsın zaten tatlımmm :)))) eşine keçiboynuzu ceviz fındık takviyesi yap bide canımm
ewett bebeğim görelim hepimizi inşallahohhhhhhhhhh maşallah hadi bakalım görelim seni
ilişkiden 1 saat önce sıkı bi kahve iyimiş canım eşine içir ok.
akşama geldiğinde elimde cevizle fındık fıstıkla karşılıyacağım
ewett bebeğim görelim hepimizi inşallah
türk kahvesimi canım içireyim
esrarengiz canım sen hangi bölümü okuyorsun bende aof kamu yönetimi okuyorum ama geçemiyorum 2.sınıfım kolay çalışma yöntemi geçme yöntemi varsa söyle eşimle sadece bu yüzden tartışıyoruz dersleri geçemedikçe ona sarıyorum ve bu bölümü bitirmeyi gerçekten çok istiyorum ne yapmam lazım bana yardımcı ol lütfen :):)
ilişkiye girmeden önce iki rekat namaz kıl ALLAHA dua et bol bol ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her ilişkiden önce oku Hamile kalmak için dualar
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır
keçi noynuzu yok pekmezide yok alsam mı ki marketten acaba hayatımbende deniycem bugun benımde sıkı çalışmam lazımmmm keçi boynuzu pekmezi var bende onu dayıcam
özelden msj atabılırmısın bana ben denedım ama atamadım sana atarsan dönebılırım
kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:
Eşinizin kalın ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktırheralde türktür bilmiyorum ki :9.
keçi noynuzu yok pekmezide yok alsam mı ki marketten acaba hayatım
tamam canım ben atıyorum şimdi sana özelden
Arkadaslar ya hamilelik supheniz varken esinizle korunmasiz iliskiye girmek ne kadar dogru? Eger hamile kalinmissa bu bebege zarar vermez mi?? Yani hamilelik olusmamissa da firsat kacmizc olur... ne yapmali??
bence al canım ben anlamıyorum ama eşim içtiği zamanlar sanki daha çok geldi diyor sayısı artıyormus ama sen bılırsın sonucta bız her ay deneyıp bosa cıkıyoruz
alayım o zman canım kaçıramam bu fırsatı
al al hayırlara vesile olur inşallah kuşummm
sen bu gidişle bu ay üçüzlersinalayım o zman canım kaçıramam bu fırsatı
amin inşallah şekerimgelsin bebişlerimiz annelerine doğru artık
bu ay olcak inşallah içimde bir his var kesin olcak gibi geliyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?