Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

türk kahvesi mi :)

Eşinizin kalın ve sıkı pantolon,iç çamaşırı giymesini engelleyin.Sauna ve sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
İlişkiden 2 saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır heralde türktür bilmiyorum ki :9.

kızlar ovl.testi yaptım aynı eşitlikte renkleri yakaldım şimdi önerileriniz istiyorum napayım nasıl yapayım nelere dıkakt etmelıyım 2 yıldır kendı bıldıklerım yetersız kaldı bu ay sızın tavsilere uyup mercimeği fırına göndereyimmmmm tavsilerinizi bekliyorum

ilişkiye girmeden önce iki rekat namaz kıl ALLAHA dua et bol bol ilişkiden önce meryem suresi okunur .Bu çoçuk oluncaya kadar her ilişkiden önce oku Hamile kalmak için dualar
. "İnne rabbeke hüve'I-hallâku'l-alîm." = "Muhak*kak ki Rabbin her türlü yaratma şeklini bilir." âyetini gecele*ri 1267 kere tekrar eder ve bunu üç ay boyunca sürdürür.
2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak*kak ki Allah dosttur ve yaratandır." âyetini beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder.
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
4. Veya; Tıbbî bir arızası olmamak şartıyla, çocuğu olmayan bir kadın, eğer aybaşı halinden üç gün sonra, öğle saatlerine ya*kın bir zamanda temiz bir kâğıt üzerine 110 defa "Bismillâ-hirrahmânirrahîm" yazıp o kâğıdı üzerinde taşıyarak eşiyle beraber olursa, Allah'ın izniyle hâmile kalır. (Hâmile kalın*caya kadar kâğıdı üzerinde taşımalıdır

sen herşeyi yazmışsın zaten tatlımmm :)))) eşine keçiboynuzu ceviz fındık takviyesi yap bide canımm
akşama geldiğinde elimde cevizle fındık fıstıkla karşılıyacağım
ohhhhhhhhhh maşallah hadi bakalım görelim seni
ewett bebeğim görelim hepimizi inşallah
ilişkiden 1 saat önce sıkı bi kahve iyimiş canım eşine içir ok.

türk kahvesimi canım içireyim

akşama geldiğinde elimde cevizle fındık fıstıkla karşılıyacağım

ewett bebeğim görelim hepimizi inşallah

türk kahvesimi canım içireyim

bende deniycem bugun benımde sıkı çalışmam lazımmmm keçi boynuzu pekmezi var bende onu dayıcam

Seremcemim walla ben hiç kalmadan 4.sınıfa kadar geçmiştim. nezaman kocişle tanıştım. 4 yıl 4ütekrar ettim ama mezunum şimdi. maliye den mezun oldum şükür :) bu yıl sistem çok değişti. eskiden aöf nin ders kitaplarına hiç bakmazdım sadece yarımcı kitapların sorularını ezberlerdim. ama dediğim gibi bu son yılım kurban olduğum Rabbime borçluyum.. onun mucizesi nasıl geçtiğimi bilmiyorum

kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:

yazmam lazım hayatım bunu biraz uzunmuş

Arkadaslar ya hamilelik supheniz varken esinizle korunmasiz iliskiye girmek ne kadar dogru? Eger hamile kalinmissa bu bebege zarar vermez mi?? Yani hamilelik olusmamissa da firsat kacmizc olur... ne yapmali??

kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:

ınanırım canım sübyan kimyasal düşük dioruz ya onun gibi bırsey mesela sübyan olan bırının bebeği gelişmeden düşer ama her ay sübyan duası var veya musakası onu takınır allah onu korur ve bebeği o ay gelişir canım ben böle bılıyorum benım arkadsımın ablasıda hocaya gıtmıstı ona sübyan var sende demiş musta kapmış bıde okunmus su vermiş onu içti 3 ay sonra oldu bebği allahın hikmeti şifanın nerde oldugu bellı olmaz

hem türk kahvesi hem nescafe içiririm ben ona ikisinide çikolata fındık fıstık depolasın aman sabahlar olmaz kız sonra bide

keçi noynuzu yok pekmezide yok alsam mı ki marketten acaba hayatım

tamam canım ben atıyorum şimdi sana özelden

bence al canım ben anlamıyorum ama eşim içtiği zamanlar sanki daha çok geldi diyor sayısı artıyormus ama sen bılırsın sonucta bız her ay deneyıp bosa cıkıyoruz

Arkadaslar ya hamilelik supheniz varken esinizle korunmasiz iliskiye girmek ne kadar dogru? Eger hamile kalinmissa bu bebege zarar vermez mi?? Yani hamilelik olusmamissa da firsat kacmizc olur... ne yapmali??

hamileyken eşinle ilişkiye girmiyosun diye bişey yok ki canım eğer hamiş olduğun kesibleşti ama kanaman warsa doktorlar ilişkiyi yasaklıyo ama ole sorun yoksa mik miklere devam korkma yani bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…