Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

4 aydır korunmamamıza ragmen halen daha gebe kalamıyorum,çok moralım bozuluyor,neden olmuyor dıye dusunuorum.doktora gitmeyi dusunuyorum,bana onerebılecegınız bir doktor var mı izmirde?of offff Allahım isteyen herkese bebişini kucagına almayı nasip etsin.ANNE OLMAK ISTIYORUM BENDE ARTIK YAAAA

Maşallah,iyi bak yeğenimize annesi,daha çoook büyüyecek o..."bak minikbebişin ki büyümüş de resim bile çektiriyo,sen daha dur..."
ben de benimkine gaz veriyim de gelsin bu ay :)

aaaaaaa ben bişe gördüm orada heheheeeeee maşallah minnoşa

benim bebişim yalnız mı büyüyecek teyzeleri hadi elinizi çabuk tutun sıkı çalışın çok bekletmeyin bizi, canı sıkılıyo benim minişin, psipsiko ve lorena arkadaş yaptı benimkine sadece :) ayyyyyy iyice gaza geldiniz mi hadi bu ay çok iyi performans sergileyin kızlar, çok seviyorum sizi ya bebişlerimizi de birlikte büyütmeyi nasip eder Rabbim inşallahhhh....yarın akşam yine 41 ayetel kürsi ve yasin okuyacam hepimiz için...

Allah razı olsun canım,hamilelerin duası kabul olurmuş derler,hele bir de böyle okursan...inşalah hepimiz ereriz muradımıza...

guduuuuu hanimişte annesinn fasülyesiii inş uslu sakin geceleri mışıl mışıl uyuyan bi bebek olursun boncuk

(benimde taktığım konuya bak)

kuşum sen çok çektin herhalde bu uyku konusunda yaaa aklına direkt o geldi :) şimdi bile uyutmuyor bazen teyzesi mide bulantısıyla uyanıyorum...

Cooooooook duygulandım maşallah maşallah maşaallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah

oyyy bebeğim benim bebişimin teyzelerinin hepsi çok güzel kalpli insanlar, nazarı değmez aksine hepsinin duası gelir bol bol...inşallahhhhhhhhh Rabbim senin de ultrasonunu görmeyi nasip eder en kısa zamanda...

canım daha 7 aylık evlisin ve 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyosun,doktorlar genelde 1 yıl korunmasızken hamilelik olmazsa araştırmaya gerek görüyorlar,daha aşağısını problem olarak kabul etmiyorlar..

Amin canim inss inss

guduuuuu hanimişte annesinn fasülyesiii inş uslu sakin geceleri mışıl mışıl uyuyan bi bebek olursun boncuk

(benimde taktığım konuya bak)

seninki pek uyutmadı geceleri zannımca ama çok önemli bir konuya parmak bastın cicim,takılmayacak gibi değil,çok güzel dilekler yani...

Allah razı olsun canım,hamilelerin duası kabul olurmuş derler,hele bir de böyle okursan...inşalah hepimiz ereriz muradımıza...

valla cnm Allah kalbimi biliyo, her fırsatta çok dua ediyorum bebek bekleyen herkes için...dolmuşta, yemek yaparken, temizlik yaparken, yatarken, kalkarken düşün yani :) evet ya hamilelerin duası makbulmüş o yüzden daha da çok dua ediyorum şimdi...bu cuma yine hamiş kızları toplayıp ayetel kürsi okutturacam...geçen hafta yaptık yüzlerce dua oldu çok güzeldi...

Amin canim inss inss

olacak olacak Rabbim nasip edecek, gönlünü ferah tut...

Meme baslarim aciyo daha bata cok ama erken degil mi ya

Pit pitlar nasildi canim

Pit pitlar nasildi canim

doktorum dinletmedi ya, 12.hafta çok net duyarsın dedi...bebek sağlıklıymış şimdilik yolunda her şey, kalp atımını gördüm ama minicik bi ışık yanıp sönüyor...bebeği görünce çok duygulandım ben de...kafası vücudu oluşmuş net bi şekilde görünüyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…