Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Mucize bu yaaa rabbim sen ne büyüksün sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım

Mucize bu yaaa rabbim sen ne büyüksün sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım

gerçekten bambaşka bişi, gel de Allahtan korkma...25 milyon spermden yalnızca biri yumurtayla buluşabiliyor, bi pıhtıdan her hafta büyüyen bişi oluşuyo...4,6 ve 8. haftadaki ultrasonlar o kadar farklı ki, şoke oldum yani...Rabbim isteyen herkesin karnına kondursun mucizesini...

Resimleri sirasina gore koysana bi canim ya merak ettim bu en son resimdeki kac mm nohut kadar var midir

Bata yakin ici acimaya baslar normalde uclari aciyo sadece simdi kasik agrim yok cnm ya

canım gebelik belirtileri topiğinde biri yazmıştı,göğüs uçları çok acımış hatta sütyen filan giyerken zorlanıyormuş bir ara....inşallah
seninki de belirtidir...

canım iki tane belgesel dvd aldım izledim ilk gebeliğimde,baştan sona bebeğin oluşumu ve doğumu,sunucu bile diyor hala bilimin cevaplayamadığı birçok mucize var gebelikte diye...dediğin gibi Rabbim bu mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...

seninki pek uyutmadı geceleri zannımca ama çok önemli bir konuya parmak bastın cicim,takılmayacak gibi değil,çok güzel dilekler yani...

yok cnm yaa tam tersi benim oğluşum bi emer uyur 3-4 saat ben çokl memnundum halimden hala öyleyim çooook şükür Allahıma ama ben uykuma çok düşkünüm şimdi yeni bebek ağlak bişe olur diye ödüm kopuyo deliririm ben

Resimleri sirasina gore koysana bi canim ya merak ettim bu en son resimdeki kac mm nohut kadar var midir

tamam kuşum yarın yaparım birleştiririm fotoları...farkı görürsün...bugün 1 gram ve boyu 1.5 cm civarı...fıstık kabuğuna girer ama ağırlığı fıstık kadar yok işte :)

kesinlikle cnm ya, diyorum ya görünce daha bi şaşırdım 2 haftada ne kadar değişiyo...oluşumu, gelişimi, doğumu her şeysi mucize...

canım nasıl oldu bende biliyormusun elektrik veriyolar gibi ara ara gelen sancılı bir ağrı
benim dokununca acıyo sadece canım

yeni hamileler ilk önce tebrik ediyorum sizleri darısı başımıza benim sağ kaburgam ve altında ağrı ve batmalar var sizlerde yaşadınızmı böyle bir ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…