bebeğim çok saol ama inşallah çarşamba da aynı cümleyi ben sana kurarım...yemin ederim çarşambayı bekliyorum dört gözle, inşallah bebeğimin arkadaşı da poz verir böyle :)
sen böyle dedikçe umutlanıyorum ben yaaaama öyle olmayacağına da eminim...
bu arada gelince eşimle konuştum eğer kötü sonuçlanırsa hiç korunmadan devam edelim mi dedim.. kendini kötü hissediyorsun ben istemiyorum böyle dedi bende belki iyi gelir dedim burdaki kızlar bekleme diyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ya...
11gun var canim.:111::111::111:
Mucize bu yaaa rabbim sen ne büyüksündoktorum dinletmedi ya, 12.hafta çok net duyarsın dedi...bebek sağlıklıymış şimdilik yolunda her şey, kalp atımını gördüm ama minicik bi ışık yanıp sönüyor...bebeği görünce çok duygulandım ben de...kafası vücudu oluşmuş net bi şekilde görünüyo...
göğüs ucunda acıma var her ay olan bişi değil ama di mi? kasıklarda agrı falan var mı?
bebeğim çok saol ama inşallah çarşamba da aynı cümleyi ben sana kurarım...yemin ederim çarşambayı bekliyorum dört gözle, inşallah bebeğimin arkadaşı da poz verir böyle :)
bu arada gelince eşimle konuştum eğer kötü sonuçlanırsa hiç korunmadan devam edelim mi dedim.. kendini kötü hissediyorsun ben istemiyorum böyle dedi bende belki iyi gelir dedim burdaki kızlar bekleme diyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ya...
Mucize bu yaaa rabbim sen ne büyüksünsağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım
benim batım senden 12 gün sonra 3 günde geç döllenme olduğunu düşürsek senden 15 gün geride olması lazım ama benim bebeğim göstermedi kendini...göğüs ucunda acıma var her ay olan bişi değil ama di mi? kasıklarda agrı falan var mı?
gerçekten bambaşka bişi, gel de Allahtan korkma...25 milyon spermden yalnızca biri yumurtayla buluşabiliyor, bi pıhtıdan her hafta büyüyen bişi oluşuyo...4,6 ve 8. haftadaki ultrasonlar o kadar farklı ki, şoke oldum yani...Rabbim isteyen herkesin karnına kondursun mucizesini...
Bata yakin ici acimaya baslar normalde uclari aciyo sadece simdikasik agrim yok cnm ya
canım gebelik belirtileri topiğinde biri yazmıştı,göğüs uçları çok acımış hatta sütyen filan giyerken zorlanıyormuş bir ara....inşallah
seninki de belirtidir...
canım nasıl oldu bende biliyormusun elektrik veriyolar gibi ara ara gelen sancılı bir ağrıVucudum bana oyun oynuyo da olabilir canim
cnm bence bunları şimdi hiç düşünme, Allahın izniyle çarşamba bi doktora görün bakalım neler olacak...hem sonuçta hamile kalabildiğini gördün hem daha bişi belli değil ki...bebek çok küçük daha 6 haftalık olması lazım seninki...ben 6.haftada kalp atışını çok çok çok az duyabildim ama bugün büyümüştü...Allahtan ümit kesilmez cnm benim, inşallahhhhh mucizen seninle yoluna devam eder...ben çok dua ediyorum sana...
Bitanem ya bu cok guzel teyzeleri isirir onu isirir esime gosterdim ayy bu bebek mi diyo cok guzel ya Rabbim bizede nasip etsin dualariniza cok ihtiyacimiz war
başını gördün mü teyzesi? büyüdü şebeğim...arkadaş yapacaksınız ya ona sizi bekliyoruz benimki abi olacak belki sizin kızları bunaltır bile :) dualarım sizinle cnm inşallahhhhhhhhhhh hiç bekletmeden gelir minişler...
Bata yakin ici acimaya baslar normalde uclari aciyo sadece simdikasik agrim yok cnm ya
daha erken kuşum, 1 hafta sonra anlaşılır...kabız falan olursan söyle ama...
benim batım senden 12 gün sonra 3 günde geç döllenme olduğunu düşürsek senden 15 gün geride olması lazım ama benim bebeğim göstermedi kendini...
cnm daha çok minik ama yaaa...ben çok araştırdım sen anlattıktan sonra durumunu, senin durumunda olup da sonradan normal gelişimini devam ettirenler de olmuş...
canım iki tane belgesel dvd aldım izledim ilk gebeliğimde,baştan sona bebeğin oluşumu ve doğumu,sunucu bile diyor hala bilimin cevaplayamadığı birçok mucize var gebelikte diye...dediğin gibi Rabbim bu mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...gerçekten bambaşka bişi, gel de Allahtan korkma...25 milyon spermden yalnızca biri yumurtayla buluşabiliyor, bi pıhtıdan her hafta büyüyen bişi oluşuyo...4,6 ve 8. haftadaki ultrasonlar o kadar farklı ki, şoke oldum yani...Rabbim isteyen herkesin karnına kondursun mucizesini...
cnm bence bunları şimdi hiç düşünme, Allahın izniyle çarşamba bi doktora görün bakalım neler olacak...hem sonuçta hamile kalabildiğini gördün hem daha bişi belli değil ki...bebek çok küçük daha 6 haftalık olması lazım seninki...ben 6.haftada kalp atışını çok çok çok az duyabildim ama bugün büyümüştü...Allahtan ümit kesilmez cnm benim, inşallahhhhh mucizen seninle yoluna devam eder...ben çok dua ediyorum sana...
başını gördün mü teyzesi? büyüdü şebeğim...arkadaş yapacaksınız ya ona sizi bekliyoruz benimki abi olacak belki sizin kızları bunaltır bile :) dualarım sizinle cnm inşallahhhhhhhhhhh hiç bekletmeden gelir minişler...
cnm daha çok minik ama yaaa...ben çok araştırdım sen anlattıktan sonra durumunu, senin durumunda olup da sonradan normal gelişimini devam ettirenler de olmuş...
canım inşallah sen dualarını eksik etme sen böyle konuşunca nasıl umutlanıyorum anlatamam... daha çok küçük bende içimden hep bunu haykırıyorum daha gençsin kendini üzme diyenlere o daha küçük...çok minik inşallah saklanmıştır benim tospam...
seninki pek uyutmadı geceleri zannımca ama çok önemli bir konuya parmak bastın cicim,takılmayacak gibi değil,çok güzel dilekler yani...
Resimleri sirasina gore koysana bi canim ya merak ettim bu en son resimdeki kac mm nohut kadar var midir
canım iki tane belgesel dvd aldım izledim ilk gebeliğimde,baştan sona bebeğin oluşumu ve doğumu,sunucu bile diyor hala bilimin cevaplayamadığı birçok mucize var gebelikte diye...dediğin gibi Rabbim bu mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...
Vucudum bana oyun oynuyo da olabilir canim
benim dokununca acıyo sadece canımcanım nasıl oldu bende biliyormusun elektrik veriyolar gibi ara ara gelen sancılı bir ağrı
Bugün kabizlik yasadim canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?