oyyyy kurban olurum ben ona yatamam kuşum yarın yaparım birleştiririm fotoları...farkı görürsün...bugün 1 gram ve boyu 1.5 cm civarı...fıstık kabuğuna girer ama ağırlığı fıstık kadar yok işte :)
kesinlikle cnm ya, diyorum ya görünce daha bi şaşırdım 2 haftada ne kadar değişiyo...oluşumu, gelişimi, doğumu her şeysi mucize...
hele de aylardır hep aynı sonu yasiyorsakya insan belirtileri dikkate almaya da korkuyo değil mi,haylkırıklığı yaşamaktan o kadar bıkmışız ki,isyan değil kesinlikle tabi ama
resmen paranoya yaşıyoruz bazen...
tamam kuşum yarın yaparım birleştiririm fotoları...farkı görürsün...bugün 1 gram ve boyu 1.5 cm civarı...fıstık kabuğuna girer ama ağırlığı fıstık kadar yok işte :)
kesinlikle cnm ya, diyorum ya görünce daha bi şaşırdım 2 haftada ne kadar değişiyo...oluşumu, gelişimi, doğumu her şeysi mucize...
gerçekten bambaşka bişi, gel de Allahtan korkma...25 milyon spermden yalnızca biri yumurtayla buluşabiliyor, bi pıhtıdan her hafta büyüyen bişi oluşuyo...4,6 ve 8. haftadaki ultrasonlar o kadar farklı ki, şoke oldum yani...Rabbim isteyen herkesin karnına kondursun mucizesini...
oyyyy kurban olurum ben ona ya
hele de aylardır hep aynı sonu yasiyorsak
canım inşallah sen dualarını eksik etme sen böyle konuşunca nasıl umutlanıyorum anlatamam... daha çok küçük bende içimden hep bunu haykırıyorum daha gençsin kendini üzme diyenlere o daha küçük...çok minik inşallah saklanmıştır benim tospam...
hiç eksik eder miyim cnm? o senin bebişinse benim de yeğenim...tabi çok küçük daha, hemen umutsuzluk olmamalı, belki Allah seni sınıyo bakalım sabrın ne kadar...ben çok heyecanlıyım valla, inşallah gönlümden geçer gerçek olur da burda hep birlikte seviniriz bebişin için...ama doğunca poposuna minicik bitane yapıştır bizi çok korkuttuğu için :)
yeni hamileler ilk önce tebrik ediyorum sizleri darısı başımıza benim sağ kaburgam ve altında ağrı ve batmalar var sizlerde yaşadınızmı böyle bir ağrı
saol cnm darısı başına...bende sol kasıkta çok agrı ve hafif batmalar olmuştu...
benim dokununca acıyo sadece canım
Bugün kabizlik yasadim canimmm
benim en belirgin belirtim oymuş ve ben hamiş olduğumu bilmediğim için anlamadım...bak bakalım devam edecek mi? benim battan 1-2 hafta önce başlamıştı kabızlığım hala geçmedi tam olarak
biz kalp atışlarını ilk dinlediğimizde eşim çok etkilendi,hatta klinikten çıktıktan sonra bile arabada sürekli bundan bahsetmişti,
"resmen canlı,yaşıyo orda" filan gibi bişeyler demişti :) ki normalde bildiği birşey ama birebir yaşayınca etkileniyor insan...
ayy sorma biz de çok heyecanlandık bugün, eşim elinde ultrasonla dolaşıyo ama tam göremiyomuş, pc'den gösterdim fotoyu büyütüp diyo ki bu ne güzel bişi yaa
kurban olurum ben ona ya
hele de aylardır hep aynı sonu yasiyorsak
:))))
yaaa bir de bu kısırdöngü sorunsalı var değil mi,yolunu kaybedip de hep aynı yerden geçerler ya filmlerde,onlar gibi olduk iyice,ama bak
az önce de yazdım ben evliliğimin üçüncü yılında hamile kaldım,klişe olacak ama "vakit saat gelince...." meselesi,biz de tevekkülü
elden bırakmayacağız tabi,gayret bizden takdir Allah'tan...
yaaa bir de bu kısırdöngü sorunsalı var değil mi,yolunu kaybedip de hep aynı yerden geçerler ya filmlerde,onlar gibi olduk iyice,ama bak
az önce de yazdım ben evliliğimin üçüncü yılında hamile kaldım,klişe olacak ama "vakit saat gelince...." meselesi,biz de tevekkülü
elden bırakmayacağız tabi,gayret bizden takdir Allah'tan...
hiç eksik eder miyim cnm? o senin bebişinse benim de yeğenim...tabi çok küçük daha, hemen umutsuzluk olmamalı, belki Allah seni sınıyo bakalım sabrın ne kadar...ben çok heyecanlıyım valla, inşallah gönlümden geçer gerçek olur da burda hep birlikte seviniriz bebişin için...ama doğunca poposuna minicik bitane yapıştır bizi çok korkuttuğu için :)
saol cnm darısı başına...bende sol kasıkta çok agrı ve hafif batmalar olmuştu...
benim en belirgin belirtim oymuş ve ben hamiş olduğumu bilmediğim için anlamadım...bak bakalım devam edecek mi? benim battan 1-2 hafta önce başlamıştı kabızlığım hala geçmedi tam olarak
ayy sorma biz de çok heyecanlandık bugün, eşim elinde ultrasonla dolaşıyo ama tam göremiyomuş, pc'den gösterdim fotoyu büyütüp diyo ki bu ne güzel bişi yaa
Himmmm ölümüne kabız olsamda hamile olacagim aklimin ucundan geçmez yoook yoook hayali bile yoook
canımmmm Allahım mutluluğunuzu bozmasın daim olsun inşallah...
Himmmm ölümüne kabız olsamda hamile olacagim aklimin ucundan geçmez yoook yoook hayali bile yoook
ama hamilelik belirtilerinden biriymiş kabız...ben de okuyunca şaşırmıştım ama ben yaşadım...
Doğrudur canım da...bu hamilelik durumunu kendim için düşünemiyorumama hamilelik belirtilerinden biriymiş kabız...ben de okuyunca şaşırmıştım ama ben yaşadım...
canım ben adetime bir iki gün kala ishal olurum ve sonra adet olurum bu sefer ilginç bi şekilde kabız oldum bende göğüslerimin büyümesi ve ağrısı yaklaşık 5. haftaya yani adet gecikmesi dönemine gelmişti. yoğun adet ağrısı dolgunluk bacağıma vuran kasık ağrıları.. mide yanması... bunlardı ilk günlerde birde gece ateş basarak uyanma çok çok çok fazla üşüme kaç kat giyinirdim... birde deli bir uyku isteğihiç eksik eder miyim cnm? o senin bebişinse benim de yeğenim...tabi çok küçük daha, hemen umutsuzluk olmamalı, belki Allah seni sınıyo bakalım sabrın ne kadar...ben çok heyecanlıyım valla, inşallah gönlümden geçer gerçek olur da burda hep birlikte seviniriz bebişin için...ama doğunca poposuna minicik bitane yapıştır bizi çok korkuttuğu için :)
waay bir filmkolik dahamı görüorum yoğsam
yaa arada benimde aklıma takılıyo şimdi bu ayda olmazsa 7-5 ay falan olmuş olacak doktora gitsemmiiiii? bisene dolmasını beklesemmmiii? ozamanda geç kalmak istemiyorum tedavilik bişe varsa oda bi süre beklettirir belki ee hade bakalım hamilelik doğum yaş olur 30ben 30dan önce olsun bitsin istiyorum yaa
(doğumgünüm yaklaşıyo tribe giriyom sanırsam
iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
Canlarim ben kaciyorummmmmmm sizi seviyorum iyi geceler allaha emanetsiniz
canım benim sayıyorum bende senin günlerini...kızlar gün bitmeden ben toteme devam edeyim... bugün son 6 :)
canım ben adetime bir iki gün kala ishal olurum ve sonra adet olurum bu sefer ilginç bi şekilde kabız oldum bende göğüslerimin büyümesi ve ağrısı yaklaşık 5. haftaya yani adet gecikmesi dönemine gelmişti. yoğun adet ağrısı dolgunluk bacağıma vuran kasık ağrıları.. mide yanması... bunlardı ilk günlerde birde gece ateş basarak uyanma çok çok çok fazla üşüme kaç kat giyinirdim... birde deli bir uyku isteği
cnm ben kasık bel bacak ağrısı yaşamıştım ama temizlik yüzünden zannetmiştim...sonradan saydıklarının hepsini yaşadım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra...üşüme, ateş basması, göğüs dolgunluğu, kabız
Doğrudur canım da...bu hamilelik durumunu kendim için düşünemiyorum
1 hafta sonra düşünüp düşünmeyeceğine daha net karar verirsin :) inşallah düşünmez direkt yaşarsın tüm belirtileri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?