Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oyyyy kurban olurum ben ona ya

ya insan belirtileri dikkate almaya da korkuyo değil mi,haylkırıklığı yaşamaktan o kadar bıkmışız ki,isyan değil kesinlikle tabi ama
resmen paranoya yaşıyoruz bazen...
hele de aylardır hep aynı sonu yasiyorsak

biz kalp atışlarını ilk dinlediğimizde eşim çok etkilendi,hatta klinikten çıktıktan sonra bile arabada sürekli bundan bahsetmişti,
"resmen canlı,yaşıyo orda" filan gibi bişeyler demişti :) ki normalde bildiği birşey ama birebir yaşayınca etkileniyor insan...

Resimleri sirasina gore koysana bi canim ya merak ettim bu en son resimdeki kac mm nohut kadar var midir

oyyyy kurban olurum ben ona ya

hele de aylardır hep aynı sonu yasiyorsak

yaaa bir de bu kısırdöngü sorunsalı var değil mi,yolunu kaybedip de hep aynı yerden geçerler ya filmlerde,onlar gibi olduk iyice,ama bak
az önce de yazdım ben evliliğimin üçüncü yılında hamile kaldım,klişe olacak ama "vakit saat gelince...." meselesi,biz de tevekkülü
elden bırakmayacağız tabi,gayret bizden takdir Allah'tan...

Çok doğru canım büyük bi sınavın icindeyiz rabbim yuzumuzun akiyla çıkmak nasip etsin isyan etmeden..herşeyin bi vakti saati var

waay bir filmkolik dahamı görüorum yoğsam
yaa arada benimde aklıma takılıyo şimdi bu ayda olmazsa 7-5 ay falan olmuş olacak doktora gitsemmiiiii? bisene dolmasını beklesemmmiii? ozamanda geç kalmak istemiyorum tedavilik bişe varsa oda bi süre beklettirir belki ee hade bakalım hamilelik doğum yaş olur 30 ben 30dan önce olsun bitsin istiyorum yaa

(doğumgünüm yaklaşıyo tribe giriyom sanırsam

filmkolik :) evet canım,Dead End (ölüm çıkmazı) filminden bir kesitti :) yaa moralimi bozma kız,ben 35 yaşındayım,çok takıyom zaten kafaya geç kaldım diye,sen 30 dan bahsediyosun şaka bir yana bence de çok geç kalma,ah ben ne pişmanım üstüne düşmediğim için..ama çalışmam lazımdı,borcum vardı napiim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…