Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın

sen iyi olacaksın canım,her koşulda iyi olacaksın,çarşamba günü nasıl geçerse geçsin,dileğimiz ve duamız iyi geçmesi yönünde tabi,
ama ola ki diğer seçenek oldu,buna da ehven-i şer deyip yoluna devam edeceksin...en azından hamile kalabildiğini öğrendin,bu bile öyle büyük bir deneyim ki..

dur bakiim şu bi kız bi oğlan çocukları olan film ayyy uyuz etmişti beni meğer hepsi ölmüşmüş zaten bu isimde bi kaç film var galiba ondan karıştırdım filmkolik olarak çalıştığım dönemde maaşın yarısını film kiralamaya yatıran biriydim ahh ne siteler vardı ozaman ne divx diğer konu içinde aslında eşimlek onuşmuştuk kasımdada olmazsa aralıkta bi doktora gidelim diye bilmem bakcaz artık..
NOT: şuandada marstaki son günler diye bi film izliyom güzele benziyo bakalım

çok saol canımmmm inşallah hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep...

evet o film,fragmanlarına aldanıp almıştım ben de ama tam komediydi,aynı konuda var birkaç film...izle de beğenirsen ben de izleyim,
ben bu ara masters of horror a tekrar başladım,önceden beğendiğim bölümleri tekrar izliyorum,kısa ya iyi oluyo...
doktor fikri mantıklı aslında en azından için rahat eder,hem de bir kontrol olmuş olur gebelik öncesi...

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…