iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
bebeğim çok saol ama inşallah çarşamba da aynı cümleyi ben sana kurarım...yemin ederim çarşambayı bekliyorum dört gözle, inşallah bebeğimin arkadaşı da poz verir böyle :)
sen böyle dedikçe umutlanıyorum ben yaaaama öyle olmayacağına da eminim...
bu arada gelince eşimle konuştum eğer kötü sonuçlanırsa hiç korunmadan devam edelim mi dedim.. kendini kötü hissediyorsun ben istemiyorum böyle dedi bende belki iyi gelir dedim burdaki kızlar bekleme diyorlar ben ne yapacağımı bilmiyorum ya...
slm cnm umarım meleğin seninledir tam konuyu anlıyamadım ama anladığım kadarıyla kese var bebek yok sanırım eğer doğru anladıysam buna benzer bi olayı kuzenim yaşamıştı oğlu 2 aylık olana kadar gözükmemişti yani kese var ama bebek yok çok ümitsizdi son kontrolde bebek yine gözükmesiydi kürtaj olucaktı ama çok şükür tam aksi oldu bebeği gördüler ve çok sağlıklı idi şuan 8 yaşında inşallah seninde güzel mutlu haberini alıcaz ben buraya her zaman yazmasamda takip ediyorum süreklii hergün merak içinde giriyorum bu topiğe ama nedense bugün yazmak istedim sana ALLAH a sığın bol dua et hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
yumurtlama zamanında mısın bekleme zamanı mıçok sukur ıyıyım cok saol canım
iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın
evet canımmm kese var yolk kesesi var bebeğim gözükmedi daha vajinal bakılmadı... benimde bu hafta 7. haftam işte çarşamba günü gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun diye dua ediyorum sürekli siz de dualarınızı eksik etmeyin nolur...slm cnm umarım meleğin seninledir tam konuyu anlıyamadım ama anladığım kadarıyla kese var bebek yok sanırım eğer doğru anladıysam buna benzer bi olayı kuzenim yaşamıştı oğlu 2 aylık olana kadar gözükmemişti yani kese var ama bebek yok çok ümitsizdi son kontrolde bebek yine gözükmesiydi kürtaj olucaktı ama çok şükür tam aksi oldu bebeği gördüler ve çok sağlıklı idi şuan 8 yaşında inşallah seninde güzel mutlu haberini alıcaz ben buraya her zaman yazmasamda takip ediyorum süreklii hergün merak içinde giriyorum bu topiğe ama nedense bugün yazmak istedim sana ALLAH a sığın bol dua et hakkımızda hayırlısı neyse o olsun arkadaşım
yumurtlama zamanında mısın bekleme zamanı mı
yaaa bir de bu kısırdöngü sorunsalı var değil mi,yolunu kaybedip de hep aynı yerden geçerler ya filmlerde,onlar gibi olduk iyice,ama bak
az önce de yazdım ben evliliğimin üçüncü yılında hamile kaldım,klişe olacak ama "vakit saat gelince...." meselesi,biz de tevekkülü
elden bırakmayacağız tabi,gayret bizden takdir Allah'tan...
filmkolik :) evet canım,Dead End (ölüm çıkmazı) filminden bir kesitti :) yaa moralimi bozma kız,ben 35 yaşındayım,çok takıyom zaten kafaya geç kaldım diye,sen 30 dan bahsediyosunşaka bir yana bence de çok geç kalma,ah ben ne pişmanım üstüne düşmediğim için..ama çalışmam lazımdı,borcum vardı napiim...
çok saol canımmmm inşallah hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep...sen iyi olacaksın canım,her koşulda iyi olacaksın,çarşamba günü nasıl geçerse geçsin,dileğimiz ve duamız iyi geçmesi yönünde tabi,
ama ola ki diğer seçenek oldu,buna da ehven-i şer deyip yoluna devam edeceksin...en azından hamile kalabildiğini öğrendin,bu bile öyle büyük bir deneyim ki..
anladım canım... bir zararı olmasın merhemin eğer bebişin varsa...suan bekleme zamanı canım bat 13 kasım bakalım hemde akıntı merhemı kullanıorum bır hafta mola
evet canımmm kese var yolk kesesi var bebeğim gözükmedi daha vajinal bakılmadı... benimde bu hafta 7. haftam işte çarşamba günü gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun diye dua ediyorum sürekli siz de dualarınızı eksik etmeyin nolur...
cnm sana bişi diyeyim benimde hamileliğimin 10. haftası karından göremedi doktor düşünancak alttan gördüydü sonra aile doktoruna başka bişe için gittiğimde ebelerle sohbet ediyoduk anlatmıştım o nası doktor nası göremez 10. haftada koca bebeği demişti yanii doktorunla alakalı bi durum olmasın hala gözükmemesi ??
evet canımmm kese var yolk kesesi var bebeğim gözükmedi daha vajinal bakılmadı... benimde bu hafta 7. haftam işte çarşamba günü gideceğim doktora bakalım hayırlısı olsun diye dua ediyorum sürekli siz de dualarınızı eksik etmeyin nolur...
inşallah cnm gözükücek meleğin sana içimden bi ses öle diyor dualarım seninle ve anne olmaya çabalıyan herkese emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
anladım canım... bir zararı olmasın merhemin eğer bebişin varsa...
canım ya gittiğim doktor çok iyi biri hastane ona keza makinaları herşeyi son sistem.. ama eğer kürtaj derse bir doktor daha araştırdım ona gitmeden olmayacağım... son kez başka bir doktora daha gözükeceğim...cnm sana bişi diyeyim benimde hamileliğimin 10. haftası karından göremedi doktor düşünancak alttan gördüydü sonra aile doktoruna başka bişe için gittiğimde ebelerle sohbet ediyoduk anlatmıştım o nası doktor nası göremez 10. haftada koca bebeği demişti yanii doktorunla alakalı bi durum olmasın hala gözükmemesi ??
anladım canım... inşallah meleğin gelmiştir seninledir...canım doktor bılıo korunmadığımı hamılelere verdıgımız merhemı verıorum dedı. hem az akıntı hemde kucuk bı yara varmış onun ıcın vermıstı doktor
çok saol canım siz bana umut oluyorsunuz ya ben kendimi kötü sonuca öyle hazırladım ki... Allahım hepinizi bekleyen herkesi en kısa zamanda sağlıklı bebek sahibi yapsın inşallah... ben sürekli herkes için dua ettim burda benim bebeğim için edilen dualardan da Allah razı olsun...inşallah cnm gözükücek meleğin sana içimden bi ses öle diyor dualarım seninle ve anne olmaya çabalıyan herkese emeklerimiz boşa çıkmaz inşallah
dur bakiim şu bi kız bi oğlan çocukları olan film ayyy uyuz etmişti beni meğer hepsi ölmüşmüş zaten bu isimde bi kaç film var galiba ondan karıştırdım filmkolik olarak çalıştığım dönemde maaşın yarısını film kiralamaya yatıran biriydim ahh ne siteler vardı ozaman ne divxdiğer konu içinde aslında eşimlek onuşmuştuk kasımdada olmazsa aralıkta bi doktora gidelim diye bilmem bakcaz artık..
NOT: şuandada marstaki son günler diye bi film izliyom güzele benziyo bakalım
anladım canım... inşallah meleğin gelmiştir seninledir...
ilk denemeniz miinşş canım ınss meleklerımız hepımızledır. bu ay yenı canım bakalım kader kısmett :))
çok saol canım siz bana umut oluyorsunuz ya ben kendimi kötü sonuca öyle hazırladım ki... Allahım hepinizi bekleyen herkesi en kısa zamanda sağlıklı bebek sahibi yapsın inşallah... ben sürekli herkes için dua ettim burda benim bebeğim için edilen dualardan da Allah razı olsun...
canım senın durumun nedır tam konuşmanın ortasında katıldım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?