7. haftamdayım ama bebeğim kendini göstermiyor doktor boş gebelik olabilir dedi... durum bu son kontrolüm çarşamba günü...canım senın durumun nedır tam konuşmanın ortasında katıldım ya
ilk denemeniz mi
7. haftamdayım ama bebeğim kendini göstermiyor doktor boş gebelik olabilir dedi... durum bu son kontrolüm çarşamba günü...
anladım canım benım ınss bebısın carsamba gunu kendını gosterır canımmmmm
geçmiş olsun canım... Allah bir daha göstermesin... inşallah bu ay gelsin minişin...ben ocakta dusuk yaptım canım baya bı testler falan yapıldı o yüzden ocaktan berı beklemek zorunda kaldık ekımde ılk denemeydı canım
geçmiş olsun canım... Allah bir daha göstermesin... inşallah bu ay gelsin minişin...
saol canımın içi... az kalı ama ömrümden ömür gitti yemin ederim... inşallah güzel sonuçla gelirim... bunların hepsini unutturur bana bebeğim...anladım canım benım ınss bebısın carsamba gunu kendını gosterır canımmmmm
canım benim sayıyorum bende senin günlerini...
saol canımın içi... az kalı ama ömrümden ömür gitti yemin ederim... inşallah güzel sonuçla gelirim... bunların hepsini unutturur bana bebeğim...
o beklemek cokk kötü yaa ınsan dayanamıor omrunden ömür gıdıor canım. ınsallah canım dualarım sızınle.
evet o film,fragmanlarına aldanıp almıştım ben de ama tam komediydi,aynı konuda var birkaç film...izle de beğenirsen ben de izleyim,
ben bu ara masters of horror a tekrar başladım,önceden beğendiğim bölümleri tekrar izliyorum,kısa ya iyi oluyo...
doktor fikri mantıklı aslında en azından için rahat eder,hem de bir kontrol olmuş olur gebelik öncesi...
anladım cnm bende özele gitmiştim ozaman yani olabiliyo böyle şeyler amma senin sıkıca sarılman gereken tek fikir verecek olan Allah alacak olan Allah tevekkülünü yüksek tutmaya çalış herşey bitti sanırsın kötü sonuç alırsan ama bi bakarsın daha güzel bişey başlar hemen ardındancanım ya gittiğim doktor çok iyi biri hastane ona keza makinaları herşeyi son sistem.. ama eğer kürtaj derse bir doktor daha araştırdım ona gitmeden olmayacağım... son kez başka bir doktora daha gözükeceğim...
saol canım... kalbim dualarım seninle merak etme meleğinin kalbide sende.. biraz önce okudum senin dr hiç vajinal muayne yapmamış sana neden acaba ben hamileliğimde hep vajinal muayne oldum 8-10 haftadan sonra üstten bakmışlardı görünüyordu sana neden vajinal ultrasonla bakmıolar bence ne olur olmaz git farklı bi dra
hmmm du bakiim bunu senden duyuyorum onada bakiim dizi olarak walking dead hastasıyımmmmbide supernatural ama o eğlencelik yani film iyi gidiyo partlar yüklenirken buraya yaziyom sonunu yazarım yine
haklısın canım dua etmeyi hiç bırakmadım sonuç kötü olsa bile her şer de bir hayır vardır diyorum kendime...anladım cnm bende özele gitmiştim ozaman yani olabiliyo böyle şeyler amma senin sıkıca sarılman gereken tek fikir verecek olan Allah alacak olan Allah tevekkülünü yüksek tutmaya çalış herşey bitti sanırsın kötü sonuç alırsan ama bi bakarsın daha güzel bişey başlar hemen ardından
günaydın güzellerrrr
nasılsın canım... deniz test mi yapacaktı erken değil mi daha...günaydın canım...
günaydın güzellerrrr
günaydın... denizasker yaptın mı canım test?
günaydın güzellerrrr
günaydın... denizasker yaptın mı canım test?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?