Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

geçmiş olsun canım... Allah bir daha göstermesin... inşallah bu ay gelsin minişin...

cokk saol canımm benımm aminn rabbım kimseye o acıyı gostermesınn ınsallahhh. hepimizin bebıslerııı gelsınn ınsallah senın bebişinde gostersın canımm kendısını

canım benim sayıyorum bende senin günlerini...

saol canım... kalbim dualarım seninle merak etme meleğinin kalbide sende.. biraz önce okudum senin dr hiç vajinal muayne yapmamış sana neden acaba ben hamileliğimde hep vajinal muayne oldum 8-10 haftadan sonra üstten bakmışlardı görünüyordu sana neden vajinal ultrasonla bakmıolar bence ne olur olmaz git farklı bi dra

kızlar muhabbet çok güzel ama ben sabah çooook erken kalkıyorum,o yüzden cümleten hayırlı geceler,Allah rahatlık versin...

hmmm du bakiim bunu senden duyuyorum onada bakiim dizi olarak walking dead hastasıyımmmm bide supernatural ama o eğlencelik yani film iyi gidiyo partlar yüklenirken buraya yaziyom sonunu yazarım yine

7. haftanın sonunda herşey normal olsa bile vajinal yapacaktım ama şimdi vajinal baksam bile bir hafta daha beklemek lazım kesin tanı koymak için ama haftaya bakalım dedi bende bişey demedim... işte çarşambaa bakacak... sonuca göre başka doktora da gözükeceğim... inaşallah gerek kalmaz...

kızlar bende yatıyorum artık yarın erken kalkacağım... hepinizi çok seviyorum... hepiniz çok iyi kalpli insanlarsınız.. Allah gönlünüze göre versin... Allah razı olsun hepinizden

günaydın güzellerrrr

günaydın... denizasker yaptın mı canım test?

günaydın topigin şekerleri erkencisiniz bugün bende geçmişi okuyodum görmedim kusura bakmayın bu arada sabah test yaptım bişey yok bu ay da bekledigim bi sonuçtu zaten hiçbirşey hissetmiyodum hamilelige dair neyse kasıma artık.. reglim başlasada 8 ine takvimimi güncellesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…