Arkadaslar, ben siteye bugün sinirim çok bozukken kendimi bunları okurken yalnız hissetmediğim için üye oldum. 3 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor. Bu ay ilk defa adet tarihimden önce test yaptırdım-karşı olsamda. İlginci yumurtlamadan 7 gün sonra beta hcg 2.00, 10 gün sonra 0.10 çıktı. Biliyorum ikiside negatif sonuç ama niye böyle bir dalgalanma olmuş olabilir bilgisi olanınız var mı? Herkese çok sevgiler..
nasılsın canım... deniz test mi yapacaktı erken değil mi daha...
kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:
günaydın canım nasılsın....
günaydın topigin şekerlerierkencisiniz bugün bende geçmişi okuyodum görmedim kusura bakmayın bu arada sabah test yaptım bişey yok bu ay da bekledigim bi sonuçtu zaten hiçbirşey hissetmiyodum hamilelige dair neyse kasıma artık.. reglim başlasada 8 ine takvimimi güncellesem
bence erken daha... canım sen kalp atışlarını duydun dimi ne zaman gitmiştin doktora ilk gidişinde mi duydun...teşekkür ederim. iyiyim canım.. erken ama deniz bu sabah yapacaktı.
esra ya hocaya benimde çok acil ihtiyacım var.. erkek kardeşim eşiyle o kadar huzursuz ki zavallı gelin iyi dayanıyor ben olsam 10 kere boşamıştımne yaptıysak düzelmiyo.. evine çocuguna vakit ayırmıyor dışarda arkadaşlarıyla hep.. kadına deger vermiyor.. ya nolur şöyle hakkaten iyi sırf para tuzagı olmayan bi hoca biliyosanız yazında gideyim.. çok üzülüyorum hallerine :85:hayır dünyalar tatlısı bi yegenim var onada yazık :85:
iyiyim bugün kendimi gerçekten iyi hissediyorum sizin sayenizde yaaa...
canım bence erken ama sen bilirsin...
bence erken daha... canım sen kalp atışlarını duydun dimi ne zaman gitmiştin doktora ilk gidişinde mi duydun...
canım esranın dediğini bende biliyorum eltimde de oldu 5-6 tane düşük yaptı karnında öldü falan sonra yazdırdılar ona da... çok şükür sağlıklı 7 yaşında bir evladı var... ama ben bu hoca işlerinden çok korkarım dua etmek lazım çok o işlere bulaşmamak lazım bence...
evet canım bece yapacağım çok korkuyoum yaaaaaa kafayı yiceemm negatif çıkarsa gene üzül üzül yıllar geçse de alışamadım buna bir türlü alıştım desemde zor oluyor tabiii
inşallahhh canımmmm aminnnnnnnn
iyiyim bugün kendimi gerçekten iyi hissediyorum sizin sayenizde yaaa...
canım bence erken ama sen bilirsin...
bence erken daha... canım sen kalp atışlarını duydun dimi ne zaman gitmiştin doktora ilk gidişinde mi duydun...
canım esranın dediğini bende biliyorum eltimde de oldu 5-6 tane düşük yaptı karnında öldü falan sonra yazdırdılar ona da... çok şükür sağlıklı 7 yaşında bir evladı var... ama ben bu hoca işlerinden çok korkarım dua etmek lazım çok o işlere bulaşmamak lazım bence...
gecen persembe gittim canım.. kalp atışlarına baktık. dr henüz çok küçük şimdiden ısıtmayalım kalbinin attığını gördük dedi. bi dahaki sefere dinleriz dedi. bu cuma tekrar gideceğim belki o zaman dinleriz.
anladım canım... benim batım senden 3 gün sonra... acaba çarşamba görebilecek miyim...
anladım canım... benim batım senden 3 gün sonra... acaba çarşamba görebilecek miyim...
Herkeslere gunaydin kizlaaar bende geldimm)
Rabbim güldürsün yüzünü canım benim.. İnşallah mucizen seninledir.. adak ada istersen :)
inşallah görürsün canım.. Allah'ım dualarımızı karşılıksız bırakmaz inşallah..
ya canım anlıyorum ben seni yararlı olmaya çalışıyorsun ama haberlerde neler okuyoruz bunu yapan ehli insanları bulmak zor... birde kötü tesir ettiğini düşün...esra ya hocaya benimde çok acil ihtiyacım var.. erkek kardeşim eşiyle o kadar huzursuz ki zavallı gelin iyi dayanıyor ben olsam 10 kere boşamıştımne yaptıysak düzelmiyo.. evine çocuguna vakit ayırmıyor dışarda arkadaşlarıyla hep.. kadına deger vermiyor.. ya nolur şöyle hakkaten iyi sırf para tuzagı olmayan bi hoca biliyosanız yazında gideyim.. çok üzülüyorum hallerine :85:hayır dünyalar tatlısı bi yegenim var onada yazık :85:
canım neler adadık bir bilsen...
inşallah benim için dua edin nolur çok az kaldı yarına hatta saatler...
ya canım anlıyorum ben seni yararlı olmaya çalışıyorsun ama haberlerde neler okuyoruz bunu yapan ehli insanları bulmak zor... birde kötü tesir ettiğini düşün...
saol canımmm...dualarım seninle canım.. inşallah bebişin sana tutunur ve hep seninle olur..
haklıısn canım benim... neyse sen şimdi kafanı bunlara yorma Allahım eşine ve sana bagışlasın bebişini.. inan hep aklımdasın.. Rabbim verdigi mutlulugu deva ettirsin inşallah..
maşallah annesi :)
ya canım anlıyorum ben seni yararlı olmaya çalışıyorsun ama haberlerde neler okuyoruz bunu yapan ehli insanları bulmak zor... birde kötü tesir ettiğini düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?