Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yumoş evresindede hormon yükseliyo yumoş sonrası yavaşca iniyor ve sıfırlanınca reglin başlıyor.. çok dogal yanai korkacak bişey yok..

kızlar hocalara inanırmısınız ? birde sübyan nedemek bilen varmı :26::26:

esra ya hocaya benimde çok acil ihtiyacım var.. erkek kardeşim eşiyle o kadar huzursuz ki zavallı gelin iyi dayanıyor ben olsam 10 kere boşamıştım ne yaptıysak düzelmiyo.. evine çocuguna vakit ayırmıyor dışarda arkadaşlarıyla hep.. kadına deger vermiyor.. ya nolur şöyle hakkaten iyi sırf para tuzagı olmayan bi hoca biliyosanız yazında gideyim.. çok üzülüyorum hallerine :85:hayır dünyalar tatlısı bi yegenim var onada yazık :85:

günaydın canım nasılsın....

günaydın canım nasılsın....

iyiyim bugün kendimi gerçekten iyi hissediyorum sizin sayenizde yaaa...

canım bence erken ama sen bilirsin...

teşekkür ederim. iyiyim canım.. erken ama deniz bu sabah yapacaktı.
bence erken daha... canım sen kalp atışlarını duydun dimi ne zaman gitmiştin doktora ilk gidişinde mi duydun...

canım esranın dediğini bende biliyorum eltimde de oldu 5-6 tane düşük yaptı karnında öldü falan sonra yazdırdılar ona da... çok şükür sağlıklı 7 yaşında bir evladı var... ama ben bu hoca işlerinden çok korkarım dua etmek lazım çok o işlere bulaşmamak lazım bence...

gecen persembe gittim canım.. kalp atışlarına baktık. dr henüz çok küçük şimdiden ısıtmayalım kalbinin attığını gördük dedi. bi dahaki sefere dinleriz dedi. bu cuma tekrar gideceğim belki o zaman dinleriz.

Günaydın canım,

Naaptın testi? Merak ettim sonuç nedir?

canım test konusunda biliyosun sen 4-5 gün kala ögrendin.. ols açıkardı yani..neyse artık inan ki üzülmüyorum Rabbime sıgındım o hayırlı zamanı bilir :) ama hoca konusunda inan son çarem artık.. kardeşim asidir eziyetli yani eşine.. ben canımdan öte severim onu ama eşinede kıyamıyorum..benim eşim bana öyle yapsa Allaha büyük konuşmayım çoktan ayrılmıştım.. bir umut işte.. sonuçta muskada duadır.. güvenilir birini bulsam düşünüorum ama kime güvencen ki??

anladım canım... benim batım senden 3 gün sonra... acaba çarşamba görebilecek miyim...

ya canım anlıyorum ben seni yararlı olmaya çalışıyorsun ama haberlerde neler okuyoruz bunu yapan ehli insanları bulmak zor... birde kötü tesir ettiğini düşün...

ya canım anlıyorum ben seni yararlı olmaya çalışıyorsun ama haberlerde neler okuyoruz bunu yapan ehli insanları bulmak zor... birde kötü tesir ettiğini düşün...

haklıısn canım benim... neyse sen şimdi kafanı bunlara yorma Allahım eşine ve sana bagışlasın bebişini.. inan hep aklımdasın.. Rabbim verdigi mutlulugu deva ettirsin inşallah..

dualarım seninle canım.. inşallah bebişin sana tutunur ve hep seninle olur..
saol canımmm...

haklıısn canım benim... neyse sen şimdi kafanı bunlara yorma Allahım eşine ve sana bagışlasın bebişini.. inan hep aklımdasın.. Rabbim verdigi mutlulugu deva ettirsin inşallah..

ben bazen çok umutlu oluyorum...sizinle konuşunca özellikle ama sonra... bitiyor umudum...

alper mumcu diye bir doktor bunu yazmış:
Boş gebelik nedeni ile kürtaj olmak zorunda kalan anne adaylarında 1-2 hafta içinde yeniden yumurtlama olur ve 4 hafta sonunda adet görürler. Bu adet kanamasından sonraki siklusdan itibaren yeniden gebe kalınmasında hiçbir sakınca yoktur

canım sana yazmıştım hiç sesin çıkmadı.. testimin sonucuna mı üzüldün inan ben iyiyim merak etme bidahaki aya bu kadar dirayetli olurmuyum bilmiyorum her ayım aynı olmuyo çünkü ama şuan iyiyim ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…