canım neler adadık bir bilsen...
inşallah benim için dua edin nolur çok az kaldı yarına hatta saatler...
eşim son randevuyu aldı 5 de orda hamile olanları görünce çok ağlıyorumteşekkür ederiz teyzesi :) büyüdü tontişşş
kuşum günaydın...yarın kaçta senin randevu?
saol canımmm...
ben bazen çok umutlu oluyorum...sizinle konuşunca özellikle ama sonra... bitiyor umudum...
alper mumcu diye bir doktor bunu yazmış:
Boş gebelik nedeni ile kürtaj olmak zorunda kalan anne adaylarında 1-2 hafta içinde yeniden yumurtlama olur ve 4 hafta sonunda adet görürler. Bu adet kanamasından sonraki siklusdan itibaren yeniden gebe kalınmasında hiçbir sakınca yoktur
eşim son randevuyu aldı 5 de orda hamile olanları görünce çok ağlıyorum(
inşallah bebeğim ya seninle beklemiştik kan testi sonuçlarımı nasıl destek olmuştun bana... inşallah yarın size güzel şeyler yazarım... yazamasam da kendimi toparladım dün herkes çok destek oldu bana çalışmaları bırakmayacağım... hemen devam edicem... ama tek istediğim bebeğimin sağlığı şuanda çok dualar okuyorum adaklar adıyorum...hayırlısı olur inşallah olmassa da bu da Allahımın hikmeti..canım yarın mı gidiyorsun doktora benimde dualarım seninle inşallah güzel haberi müjdeliyceksin burda küt küt atıyor kalbi diyeceksin bize inanıyorum ben :)
kızlar ben toteme devam son 5 gün :) dualarınızı bekliyorum :)
biliyorum canım neler okudum bi bilsen.. alper mumcunun bir sürü makalesini okudum.. ondan hiç korunmadım ama Allah verecgi zamanı biliyor işte olmadı henüz benim..
dur bakalım cnm sen hemen umutsuz vaka olmuşsun...belki eşinin dediği gibi saklanmıştır tontiş...yarın haber beklicem senden...gece uyuyamadım valla sen kendin geldin aklıma dualarımızı yaptık senin için ve burdaki kızlar için bebişimle teyzesi...
canım sana yazmıştım hiç sesin çıkmadı.. testimin sonucuna mı üzüldüninan ben iyiyim merak etme bidahaki aya bu kadar dirayetli olurmuyum bilmiyorum her ayım aynı olmuyo çünkü ama şuan iyiyim ok
canım neler adadık bir bilsen...
inşallah benim için dua edin nolur çok az kaldı yarına hatta saatler...
inşallah bebeğim ya seninle beklemiştik kan testi sonuçlarımı nasıl destek olmuştun bana... inşallah yarın size güzel şeyler yazarım... yazamasam da kendimi toparladım dün herkes çok destek oldu bana çalışmaları bırakmayacağım... hemen devam edicem... ama tek istediğim bebeğimin sağlığı şuanda çok dualar okuyorum adaklar adıyorum...hayırlısı olur inşallah olmassa da bu da Allahımın hikmeti..
inşallah bebeğim ya seninle beklemiştik kan testi sonuçlarımı nasıl destek olmuştun bana... inşallah yarın size güzel şeyler yazarım... yazamasam da kendimi toparladım dün herkes çok destek oldu bana çalışmaları bırakmayacağım... hemen devam edicem... ama tek istediğim bebeğimin sağlığı şuanda çok dualar okuyorum adaklar adıyorum...hayırlısı olur inşallah olmassa da bu da Allahımın hikmeti..
hayırlısıyla gelsin bebişin canım
ben kötü haberle gelirsem bir sonraki ay sizinleyim.... karar aldım korunmayacağım bende eşim her ne kadar istemese de...
Allah razı olsun bitanem... güzel kalpli arkadaşım eşim konusunu bile açmıyor artık... hiç olmamış gibi davranıyor...
hayırlısı yarın belli olacak işte... offffffffffffffff
canım cevabı görmedim kiondan birşey yazmadım. şimdi geçmişi okudum. erken şuan için önemli olan adetinin gelmemesi.. ve ona da daha var.......
anladım canım.. ama olsa illaki silik milik çıkardı bunu hepimiz biliyoruz yani :) psikomun 5 gün önce çıkmıştı hatırlasana benim 3 gün kaldı olsa kesin bişey çıkardı.. ama bembeyazdı..
teşekkürler canım iyim bende çok şükür...günaydın canım.. iyiyim sen nasılsın?
iyiyim bugün kendimi gerçekten iyi hissediyorum sizin sayenizde yaaa...
canım bence erken ama sen bilirsin...
bence erken daha... canım sen kalp atışlarını duydun dimi ne zaman gitmiştin doktora ilk gidişinde mi duydun...
canım esranın dediğini bende biliyorum eltimde de oldu 5-6 tane düşük yaptı karnında öldü falan sonra yazdırdılar ona da... çok şükür sağlıklı 7 yaşında bir evladı var... ama ben bu hoca işlerinden çok korkarım dua etmek lazım çok o işlere bulaşmamak lazım bence...
sildim canım...Canimm msj kutun dolu;(( sileblir misib
ewet güzelim ben kötü ihtimali hiç düşünmüyorum ama olursada en azından beni göz önüne al bebeğimin kalp atışı karnımdaki hareketlerini herşeyini ben görmüştüm ama napalım hala toparlanamadım hala aklıma geldikçe ağlıyorum ama kötünün kötüsü var diyerek şükretmek lazım... allah hepimizi annelikle taclandırsın... aminnnn...
psipsiko neden başka doktora gitmiyorsun, bak benim bir arkadaşıma doktoru 9 ay boyunca down sendromlu dedi ama sağlıklı doğdu...hemen gidip kürtaj olma, dua et Rabbim meleğini sana bağışlasın her akşam kendibebeğim için dua ediyorum..burda bulunan arkadaşlarıda hep aklımdan geçiriyorum bebek isteyenlere bebek, bebeği olanlarda sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.. dualarla inşallah senin bebeğinede bişey olmayacak Allahın iziniyle
yaaa tamam güzel şeylerden bahsedelim...canım emin ol ki eşin sen böyle yıprandıgın üzüldügün için istemiyordur.. benim eşim bana demişti.. o kadar hoşuma gitti ki.. KADIN TOPRAKTIR, ERKEK TOHUM , ÇOCUKSA YEMİŞ.. SEN OLMADIKTAN SONRA HİÇBİRİNİN ANLAMI YOK.. canım yaaaa( ayy hatırlatmayın bana o anları yaa :85:
canım erken çıktı da en oldu halime bak asla erken test yapmam çok büyük konuşuyorum yapmam..anladım canım.. ama olsa illaki silik milik çıkardı bunu hepimiz biliyoruz yani :) psikomun 5 gün önce çıkmıştı hatırlasana benim 3 gün kaldı olsa kesin bişey çıkardı.. ama bembeyazdı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?