Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım neler adadık bir bilsen...

inşallah benim için dua edin nolur çok az kaldı yarına hatta saatler...

canım yarın mı gidiyorsun doktora benimde dualarım seninle inşallah güzel haberi müjdeliyceksin burda küt küt atıyor kalbi diyeceksin bize inanıyorum ben :)

biliyorum canım neler okudum bi bilsen.. alper mumcunun bir sürü makalesini okudum.. ondan hiç korunmadım ama Allah verecgi zamanı biliyor işte olmadı henüz benim..

eşim son randevuyu aldı 5 de orda hamile olanları görünce çok ağlıyorum (

dur bakalım cnm sen hemen umutsuz vaka olmuşsun...belki eşinin dediği gibi saklanmıştır tontiş...yarın haber beklicem senden...gece uyuyamadım valla sen kendin geldin aklıma dualarımızı yaptık senin için ve burdaki kızlar için bebişimle teyzesi...

canım yarın mı gidiyorsun doktora benimde dualarım seninle inşallah güzel haberi müjdeliyceksin burda küt küt atıyor kalbi diyeceksin bize inanıyorum ben :)
inşallah bebeğim ya seninle beklemiştik kan testi sonuçlarımı nasıl destek olmuştun bana... inşallah yarın size güzel şeyler yazarım... yazamasam da kendimi toparladım dün herkes çok destek oldu bana çalışmaları bırakmayacağım... hemen devam edicem... ama tek istediğim bebeğimin sağlığı şuanda çok dualar okuyorum adaklar adıyorum...hayırlısı olur inşallah olmassa da bu da Allahımın hikmeti..

biliyorum canım neler okudum bi bilsen.. alper mumcunun bir sürü makalesini okudum.. ondan hiç korunmadım ama Allah verecgi zamanı biliyor işte olmadı henüz benim..

ben kötü haberle gelirsem bir sonraki ay sizinleyim.... karar aldım korunmayacağım bende eşim her ne kadar istemese de...

Allah razı olsun bitanem... güzel kalpli arkadaşım eşim konusunu bile açmıyor artık... hiç olmamış gibi davranıyor...
hayırlısı yarın belli olacak işte... offffffffffffffff

canım cevabı görmedim ki ondan birşey yazmadım. şimdi geçmişi okudum. erken şuan için önemli olan adetinin gelmemesi.. ve ona da daha var.......

ewet güzelim ben kötü ihtimali hiç düşünmüyorum ama olursada en azından beni göz önüne al bebeğimin kalp atışı karnımdaki hareketlerini herşeyini ben görmüştüm ama napalım hala toparlanamadım hala aklıma geldikçe ağlıyorum ama kötünün kötüsü var diyerek şükretmek lazım... allah hepimizi annelikle taclandırsın... aminnnn...

psipsiko neden başka doktora gitmiyorsun, bak benim bir arkadaşıma doktoru 9 ay boyunca down sendromlu dedi ama sağlıklı doğdu...hemen gidip kürtaj olma, dua et Rabbim meleğini sana bağışlasın her akşam kendibebeğim için dua ediyorum..burda bulunan arkadaşlarıda hep aklımdan geçiriyorum bebek isteyenlere bebek, bebeği olanlarda sağlıklı şekilde kucaklarına almalarını diliyorum.. dualarla inşallah senin bebeğinede bişey olmayacak Allahın iziniyle

canım emin ol ki eşin sen böyle yıprandıgın üzüldügün için istemiyordur.. benim eşim bana demişti.. o kadar hoşuma gitti ki.. KADIN TOPRAKTIR, ERKEK TOHUM , ÇOCUKSA YEMİŞ.. SEN OLMADIKTAN SONRA HİÇBİRİNİN ANLAMI YOK.. canım yaaaa ( ayy hatırlatmayın bana o anları yaa :85:

canım cevabı görmedim ki ondan birşey yazmadım. şimdi geçmişi okudum. erken şuan için önemli olan adetinin gelmemesi.. ve ona da daha var.......

anladım canım.. ama olsa illaki silik milik çıkardı bunu hepimiz biliyoruz yani :) psikomun 5 gün önce çıkmıştı hatırlasana benim 3 gün kaldı olsa kesin bişey çıkardı.. ama bembeyazdı..

günaydın canlar:126:
nasılsınız? ben dün akşam yine ovu. testi siparişi verdim.
geçen ay çok rahat olmuştu.
ilişki olmadığı gün acaba bugün müydü yumurtlamayı kaçırdım mı stresi olmamıştı.
eşim de beğendi bu sistemi:)
önceki ay bazı tartışmalarımız olmuştu çünkü, girişimler benden geliyodu çoğunlukla aman kaçmasın yumurtlama tarihi diye.
bu sefer de kızıyodum sen de düşünsene biraz kaçgün oldu diye, diyodum. o da bu sefer saati mi var bu bebeğin nezaman nasip ederse Allah diyodu:) falan filan işte.
şimdi yumurtlama günü değilse çoğunluka kılımı kıpırdatmıyorum, o dolanıyo peşimde
yumurtlama günü olunca da söylüyorum o da çok hevesleniyo. böylece olaya biraz renk gelmiş oluyo

anladım canım.. ama olsa illaki silik milik çıkardı bunu hepimiz biliyoruz yani :) psikomun 5 gün önce çıkmıştı hatırlasana benim 3 gün kaldı olsa kesin bişey çıkardı.. ama bembeyazdı..

Anladım canım.. hakkında hayırlısı inşallah.. olsun biz yine 3 günü bekleyelim.. umutsuzca ama umutluca...

günaydın canım.. iyiyim sen nasılsın?
teşekkürler canım iyim bende çok şükür...

canım benim yeterki iyi ol bebeğim...herzaman yanındayız üzme yeterkikendini

Canimm msj kutun dolu;(( sileblir misib
sildim canım...

Allah sabır versin canım çok çok zor... İnşallah kucaklarımız en kısa sürede dolsun...

canım çarşamba kendi doktoruma gidicem kürtaj derse tekrar bir doktora gözükeceğim toplamda 3 olmuş oluyor.. Allah razı olsun duaların için... Çok saol... canımm....

yaaa tamam güzel şeylerden bahsedelim...

canım erken çıktı da en oldu halime bak asla erken test yapmam çok büyük konuşuyorum yapmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…