- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
Hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bugün güne ters başladım canım sıkkın
Sabah 6 gibi afedersiniz tuvalete gitmek için uyandım; (annemden gördüğüm birşeyi uygularım hep, içinizde kullanan varmı bilmem ama, eski erkek atletlerini keser iç çamaşırı içine koyar sık sık değişir, temiz kalmak için.)
Bende kullanıyorum günlük ped den daha sağlıklı diye, pamuklu yaa
Sabah bir kalktım bez de 4 -5 damla kan var, bugün daha 18. günüm ve böyle bişeyi hiç yaşamadım. Tuvaletten çıkınca geri gittim yattım 1 saat sonra tekrar lavaboya gittim işe gelmeden yani, peçete ye 1-2 damla geldi. Ped koydum geldim işe
Dr. a gitmek istemiyorum,iş yerinden izin alınca herkesin gözünda acaba sorusu var sinir oluyorum, okulda tek memur olunca yokluğum hemen farkediliyor(
İçimi korku kapladı açıkçası yerleşme kanaması olamaz ; çok erken çünkü ...
Ablacim gunaydinnnn... Hic bi fikrim yok inan :26:
Şaşkınım canım yaa, hiç böyle birşey başıma gelmedi daha önce :26:
canım emin ol ki eşin sen böyle yıprandıgın üzüldügün için istemiyordur.. benim eşim bana demişti.. o kadar hoşuma gitti ki.. KADIN TOPRAKTIR, ERKEK TOHUM , ÇOCUKSA YEMİŞ.. SEN OLMADIKTAN SONRA HİÇBİRİNİN ANLAMI YOK.. canım yaaaa( ayy hatırlatmayın bana o anları yaa :85:
Yerlesme kanamasi olmasi imkansiz mi bilmedigimden soruyorum :44:
Sabah 6 gibi afedersiniz tuvalete gitmek için uyandım; (annemden gördüğüm birşeyi uygularım hep, içinizde kullanan varmı bilmem ama, eski erkek atletlerini keser iç çamaşırı içine koyar sık sık değişir, temiz kalmak için.)
Sabah bir kalktım bez de 4 -5 damla kan var, bugün daha 18. günüm ve böyle bişeyi hiç yaşamadım. Tuvaletten çıkınca geri gittim yattım 1 saat sonra tekrar lavaboya gittim işe gelmeden yani, peçete ye 1-2 damla geldi. Ped koydum geldim işe
Dr. a gitmek istemiyorum,iş yerinden izin alınca herkesin gözünda acaba sorusu var sinir oluyorum, okulda tek memur olunca yokluğum hemen farkediliyor(
canım benim bana yerleşme gibi geldi...leke kahverengi olduğu gibi kırmızı ve pembe tonları da olabiliirmiş...sen şu sıra dikkat et kendine hayır olsun inşallah...
bat ne zaman....bende öle oldu adete 8 gün kala yaşadım bende...
teşekkürler canım iyim bende çok şükür...
canım benim yeterki iyi ol bebeğim...herzaman yanındayız üzme yeterkikendini
kızlar merhaba, adetim gecikeli 3 gün oldu bu sabah idrar testi yaptım negatifgöğüs sızlamalarım da azaldı. vücudum resmen benimle dalga geçiyor her belirtiyi veriyor ama sonuç boşşşş... evlenmeden önce hiç geciktiğimi bilmem saati bile bellidir o kadar yani. 2 ay önce de 2 gün gecikmişti kan testine gitmiştim negatifti yine. bu sefer 3 gün gecikti çok üzgünüm
eşini tebrik ediyorum canım...helal olsun..psipko ya da Rabbim kolaylık versin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah....:26::26:
canım ilişkiden kaynaklı bir zorlanma olabilir mi? öncesinde birliktelik oldu mu?
kızlar merhaba, adetim gecikeli 3 gün oldu bu sabah idrar testi yaptım negatifgöğüs sızlamalarım da azaldı. vücudum resmen benimle dalga geçiyor her belirtiyi veriyor ama sonuç boşşşş... evlenmeden önce hiç geciktiğimi bilmem saati bile bellidir o kadar yani. 2 ay önce de 2 gün gecikmişti kan testine gitmiştim negatifti yine. bu sefer 3 gün gecikti çok üzgünüm
Pazar gecesi birlikte olduk, 31-32 saat geçti üstünden yani
Ayrıca eşim çok hassas davranır, kıyamaz bana, zorlanacak bişey olmaz bizim aramızda
Sağol canım hayr olur inşallah !!
18. gün olması endişelendirdi beni, 21. günü geçip gelse bu kanamaya sevinirim ama,
yerleşme kanaması döllenmeden 10 gün sonrası olabilyor yaa, bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim ki ?
Bilmiyorum, çok endişeliyim
Ins Hızır banada yetişir:))Umutsuzluğa kapılmak yok canım benim. Her şeyin bir zamanı vardır, bizim için ne zaman hayırlıysa o zaman verecektir rabbim.
Hızır tüm ümitlerin bittiği yerde yetişmez mi imdada. Belli ki şu an meşgülama hepimizin kapısını çalacak bir gün.
ben yaşamadım ama çift çizgide yanlış ihtimali yok diye biliyorum.
Hayır canım olmadim daha bat 8icanım adet oldun mu ki...
çok saol canım... toparlanıyorum sizin desteğinizle gerçekten beklememeye sıcak bakmaya başladım ilk yaşayan ben değlim son da ben olmayacağım...
geçmiş olsun canım bilmiyordum ben diyorum ya ilk ben değilim sonda olmayacağım... Rabbim hayırlısını versin...
Evet canim 8i olsa çıkardı ama yok iştehavva kim? ben tanışmadım herhal :44:
gamze senin bat 8'imi ? testi erkenmi yaptın ne ettin?
Ben onu yaratana kurban olarim sipam yaa büyümüste Allahim nazarlardan saklasin sağlıklı sıhhatli kucagina al ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?