Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir.

Ben bugün güne ters başladım canım sıkkın

Sabah 6 gibi afedersiniz tuvalete gitmek için uyandım; (annemden gördüğüm birşeyi uygularım hep, içinizde kullanan varmı bilmem ama, eski erkek atletlerini keser iç çamaşırı içine koyar sık sık değişir, temiz kalmak için.)

Bende kullanıyorum günlük ped den daha sağlıklı diye, pamuklu yaa

Sabah bir kalktım bez de 4 -5 damla kan var, bugün daha 18. günüm ve böyle bişeyi hiç yaşamadım. Tuvaletten çıkınca geri gittim yattım 1 saat sonra tekrar lavaboya gittim işe gelmeden yani, peçete ye 1-2 damla geldi. Ped koydum geldim işe

Dr. a gitmek istemiyorum,iş yerinden izin alınca herkesin gözünda acaba sorusu var sinir oluyorum, okulda tek memur olunca yokluğum hemen farkediliyor (

İçimi korku kapladı açıkçası yerleşme kanaması olamaz ; çok erken çünkü ...

Ablacim gunaydinnnn... Hic bi fikrim yok inan :26:

eşini tebrik ediyorum canım...helal olsun.. psipko ya da Rabbim kolaylık versin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah....:26::26:

Yerlesme kanamasi olmasi imkansiz mi bilmedigimden soruyorum :44:

Hayatta Ölümden kurtulmak dışında başka hiç birşey imkansız değildir bitanem.

Ben daha önce 1 defa hamile kaldım onda da 25. gün koyu kahve akıntı gelmişti 2 gün boyunca.. Adet oldum deyip üzüntüden sabaha kadar aç susuz yatmıştım. 2 günün sonunda kesilince akıntı, kesin hamileyim dedim eşim inanmamıştı.

Bugün daha 18. gün, adet olmadım onu biliyorum, 9 Ekimde dr. gittiğimde 2,39 mm.lik önemsiz bir kistim vardı ilaç verdi yoğun bir adet oldum. kist erimiş olmalı ama 18. gün tekrar damlalar şeklinde koyu kırmızı gelmesi korkuttu beni

canım benim bana yerleşme gibi geldi...leke kahverengi olduğu gibi kırmızı ve pembe tonları da olabiliirmiş...sen şu sıra dikkat et kendine hayır olsun inşallah...

Herkese günaydın mutlu,huzurlu ve hayırlı bir gün diliyorum herkese.Kızlar yeni öğrendiğim ve dün uygulamaya başladığım bir bilgiyi paylaşmak istedim sizlerle belki faydası olur.Hamile kalmayı kolaylaştırmak ve tüplerdeki tıkanıklığı açmak için adaçayı yağını(acı elma yağı olarakta geçiyor adı) bir pamuğa veya tampona 2-3 damla damlatıp adetin 5.günü,bazende ilişkiden hemen sonra vajina ya yerleştiriyorsunuz.Mentollü bir yağ olduğu için hafif yanma yapıyor.Bu şekilde hamile kalan birsürü insan var.Denemekte fayda var ben dün gece yaptım ilişkiden sonra tampona birkaç damla damlatıp koydum hem spermler dışarı kaçamadı hemde inanılmaz bir ferahlık hissediyorsunuz.Hatta inanmayacaksınız ama remen boğazımda bir açılma oldu mentollü şeker yemişim gibi bir ferahlık hissettim.Bence denenmeli.Bide arı sütü+polen+bal karışımı aldım dün günde 2 kez onu yiyoruz eşimle 1 çay kaşığı buda çok faydalışmış

bat ne zaman....bende öle oldu adete 8 gün kala yaşadım bende...

canım benim bana yerleşme gibi geldi...leke kahverengi olduğu gibi kırmızı ve pembe tonları da olabiliirmiş...sen şu sıra dikkat et kendine hayır olsun inşallah...

Sağol canım hayr olur inşallah !!

18. gün olması endişelendirdi beni, 21. günü geçip gelse bu kanamaya sevinirim ama,
yerleşme kanaması döllenmeden 10 gün sonrası olabilyor yaa, bu kadar erken yumurtlamış olabilirmiyim ki ?

Bilmiyorum, çok endişeliyim

kızlar merhaba, adetim gecikeli 3 gün oldu bu sabah idrar testi yaptım negatif göğüs sızlamalarım da azaldı. vücudum resmen benimle dalga geçiyor her belirtiyi veriyor ama sonuç boşşşş... evlenmeden önce hiç geciktiğimi bilmem saati bile bellidir o kadar yani. 2 ay önce de 2 gün gecikmişti kan testine gitmiştim negatifti yine. bu sefer 3 gün gecikti çok üzgünüm

canım ilişkiden kaynaklı bir zorlanma olabilir mi? öncesinde birliktelik oldu mu?

teşekkürler canım iyim bende çok şükür...

canım benim yeterki iyi ol bebeğim...herzaman yanındayız üzme yeterkikendini

canım kendini kasma ki gelsin...

canım hormonlar evlilikte daha dogrusu cinsel hayat başladıgında düzensizleşebiliyor.. korunmasız ilişkiler adette degişiklik yapabiliyomuş.. benimde gecikmezdi ama artık gecikiyor ve şaşırmıyorum o kadar..

bence olumsuz düşünme iyiye yor...HAKKINDA HAYIRLI OLANI VERSİN RABBİM ama benim içime olumlu şeyle düştü kist felan mümkün değil ki zaten tedavi gördüm demişsin...inş o minki ellerdir seni böyle tedirgin eden...

Ins Hızır banada yetişir:))
Hayır canım olmadim daha bat 8i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…