Ins Hızır banada yetişir:))
Hayır canım olmadim daha bat 8i
Evet canim 8i olsa çıkardı ama yok işte
Ben onu yaratana kurban olarim sipam yaa büyümüste Allahim nazarlardan saklasin sağlıklı sıhhatli kucagina al ins
gamzem hiç sesin çıkmıyor iyimisin canımmmmmm
bence olumsuz düşünme iyiye yor...HAKKINDA HAYIRLI OLANI VERSİN RABBİM ama benim içime olumlu şeyle düştü kist felan mümkün değil ki zaten tedavi gördüm demişsin...inş o minki ellerdir seni böyle tedirgin eden...
aynı canım herşey bildiğin gibi... siz nasılsınız...merhaba kızlarrrr nasılsınızzz?? varmı güzel haberlerr bakalımmmm.....
Ins Hızır banada yetişir:))
Hayır canım olmadim daha bat 8i
gamzem hiç sesin çıkmıyor iyimisin canımmmmmm
Canim anca okuyorum gecmisi ondan cevap veremiyorum yarin doktora gitcekskn dimi bütün dualarım senjnle ben dün cok kötüydüm bugun çok şükür iyiyjm aglaya aglaya helak oldum ama geçti bitti heryeni gun yeni umut iste:))
ben yemege gidiyorum kendimize iyi bakmamız lazım hamiş adayları
negatif çıkmış canım ama daha erken değil mi,bat 8'iymiş,havvanın da bat bugündü,o neyaptı acaba?
cnm dahaadet olmadım işallah olmam 9 ay boyunca amin hiç göğüs ağrısı felan hiç yok yani ne adet belirtisi var ne gebelik belirtisi ha sadece yüzümde sivilcelerim var okadar işallah hepiniz:52 bunun gibi olursunuz
aynı canım herşey bildiğin gibi... siz nasılsınız...
Ya canım benimde bi düşüğüm vardı. annemi gönderdim hocaya sağolsun gidip baktırmış yıldız nameme. hoca demişki. bi düşük yapmış demiş. sübyan varmış bende. hamile kalsada düşürür yada doğursada ölür bebekleri demiş. muska yazmış ben taşıcakmışım o muskayı. bebeğim olduğundada eğer kızsa 7, erkeksede 12 yaşına kadar muskayı bebeğim taşıcakmış. :26:
ay ne bileyim çok korktum ya.. :26: birde demiş adeti çok yakın. adet olsun bitiminde abdest alsın taksın muskasını ve 1 hafta sonra ilişkiye girsin demiş hoca. ay ne bileyim korktum ya. bende inanıyorum . vardı öle bi kaç tanıdık çünkü :18::18:
haklısın be bitanem hergün yeni umut... seni çok iyi anlıyorum... insan hep neden diyor isyan etmek için değil ama herşey tamam ama neden... sonra da hep dua ediyorum Allahım iyisini sen bilirsin hayırlısını ver diye.... inşallah senin içinde hayırlısı olsun... ben dünde yazdım bu ay iki günde bir denesene canım ya...Canim anca okuyorum gecmisi ondan cevap veremiyorum yarin doktora gitcekskn dimi bütün dualarım senjnle ben dün cok kötüydüm bugun çok şükür iyiyjm aglaya aglaya helak oldum ama geçti bitti heryeni gun yeni umut iste:))
cevaplıcanız mı ... ?
biliyorsak neden cevaplamayalım sen sor hele :)cevaplıcanız mı ... ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?