Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Merhabalar ben 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim vajinusmus hastası idim artık son aşamalardayım bir kez ilişkiye girdik geçen hafta doktorum sorununuz bir hafta içerisinde düzelir dedi umarım düzelir bende sizler gibi en kısa zamanda anne olmak istiyorum... Çünkü anne olmak benim için artık bir mücize gibi bir şey beş yıldır çektiğim acılardan sonra Allah ım izin verirse artık yaklaştım anne olmaya

canım konuya dair çok bilgim yok ama.. bi fikir olarak.. aşılama yapınsana ! yani ilişkiye girmekte zorlanıyorsan spermleri doktor versin rahime hem ilişki olmamış olur hemde inşallah bebişin olur

Allah yardımcın olsun o çok kötü bişeymiş 5 yıl boyunca hiç ilişkiye giremedin mi eşinle canım benim ÇOK zor günler geçirmişsindir inşallah biran önce anniş olursun sende

nerelerdesin canım sen göremedim seni kaç gündür haberler var mı sende durumlar nedir gelen giden yok dimi kırmızılardan

canım bu sabah test yaptım dedigim gibi negatif ama üzülmedim çok dişçimden randevumu aldım dolgularımı yenileticem..idrar yolları için antibiyotik kullanıcam.. bugün eczaneye gittim mart nisan gibi bi antibiyotik kullanmıştım kontrol edelim dedim.. adını aldım neden dicen.. mart 15te kan degeri vs çocuk öncesi kontrol yaptırmak için doktora gitmiştim.. doktor akıntım oldugu için vermişti onu.. akıntım nisanda azaldı.. ve mayısta hamileydim bende tekrar kullanayım diyorum

bende akıntım vardı biraz diye geçen ay fitil kullandım ama sadece 2 tane 3 gün ara ile kullandım az akıntım wardı zaten bitanesini kullanmıştım öteki hala duruyo inşallah benimde bu ay bebişim gelir sen şimdi kırmızıları mı bekliyosun belki test yanıltır hayatım bebişin gelir
saol kuzum şükür bende iyim dün akşam ilk mik miki yaşadıminşAllah bu ay sürekli mik mik takiplerinden kurtuluruz cümlemiz . . . .

bizimde dün ilk mik mik vardı bugün ve yarında var doktorum 3 gün aralıksız mik mik dedi sonra gün aşırı 18 inde adet olmazsan gel test yapalım dedi iple çekiyorum günleri gelsin bebeişlerimizzzzzzz

iyi cnm çok şükür, herhangi bir problem yok, sanada rastgele cnm inşallah spoşlar yumoşları yakalar bu ay

sağlıkla kucağına almanı dilediğince büyütmeni isterim Rabbimden hayırlı evlat olur inşAllah . . . .ağzın bal yesin emi inşAllah canın inşAllah bu ay olur Rabbim herkese versin daha sonra bana versin amin . . . .

sen ne kadardır deniyon kuzum çocuk yapmayı inşAllah adet olmazsın inşAllah . . .

sen ne kadardır deniyon kuzum çocuk yapmayı inşAllah adet olmazsın inşAllah . . .

ah kuzum ahh 1 yıldır istiyoruz ama gelmiyo sıpacık çok üzüyo bizi kendimi yedim bitirdim yok yok 52 kiloya kadar düştüm ama şimdi iyiyim topladım kendimi 1.73 boyum benim kurumuştum resmen inşallah artık gelir bekletmeden daha fazla

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu orda mısın datlum nerelerdesin . . . .

sağol tatlım inan hergün dua ediyorum sizlere evlat hasretiyle yanıp tutuşanların kucağını boş bırakma diye,siz karı koca olarak üreme için Allahın emrettiğini yapın gerisini Allahın takdirine bırakın, Rabbim dualarınızı boş çevirmez inşallah

boyuna oranla çok zayıf değilmisin canım alsan bira en azından 60 fln olsan . . . inşAllah bu ay son olur canım Allah çileni doldursun . . . benim kocişe dün 2 saat önce türk kavesi yaptım şekersiz anammmmmmmmm içti amma sürekli o bi doğsun o bi olsun onun babasının ağzına tükürecem hep soracam bunları diyip diyip durdu zavallım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…