Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tez vakitte anne olmak nasib olur inşllah (rabbim isteyen herkese nasib etsin):97:

Allah razı olsun tatlım çok saol duaların kabul olur inşAllah . . . Allah'ıma kurban olayım biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi takdir ilahi valla dün akşam banyo yaptım abdest aldım Yasin-i Şerif okudum öyle yatağıma geçtim Allah'ım kabul etsin hayırlısını diledim Rabbimden hepimiz için biliyorum geri çevirmez kulunu illa birgün verir mutlaka . . . .

burdayım kuşum sayfa açık ama öbür yandqan çalışıyorum bidenem benim nasılsın

hımmmm çok mu yoğunsun ben okadar değildim bi girim dedim yoğunlaşana kadarsaol datlum iyim şükür sen nasılsın ne yaptınız dün halledebildin mi konuştuğumuz şeyi?

Mutfağı toplardım evin içinde dolandim az şimdi sol kasigim agriyo yemek yapmaya başlayacaktım yapamadım az dinleneyim barimee

bende sıkıldım çalışmaktan işten çıkmak istiyorum biraz dinlenmek istiyorum evimle ilgilenmek istiyorum çalışırken evle ilgilenmek olmuyo canım akşam en az 2 çeşit yemek çıkartabiliyorum buda beni çok üzüyo eşime üzülüyorum bişey demiyo ama benim morelim bozuluyo eve makina tutmayı bile akşam iş çıkışı yapıyorum pazar kayınvalide anne ziyareti derken vakit bulamıyorum sadece pazar günleri izili oluyorum yaaa

hımmmm çok mu yoğunsun ben okadar değildim bi girim dedim yoğunlaşana kadarsaol datlum iyim şükür sen nasılsın ne yaptınız dün halledebildin mi konuştuğumuz şeyi?

halletik tatlım valla çok değişik birşey denedim bakalım olursa paylaşırım sizlerlede

halletik tatlım valla çok değişik birşey denedim bakalım olursa paylaşırım sizlerlede

ohhhh çok sevindim ben demiştim aşılabili bir durum diye çünkü yaşadım oradan tacrübeliğimaaaaaaaaaaaaa olmadı ama şimdi paylaş bende deneyim yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…