huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu orda mısın datlum nerelerdesin . . . .
merhabalar ben 32 yaşındayım 5 yıllık evliyim vajinusmus hastası idim artık son aşamalardayım bir kez ilişkiye girdik geçen hafta doktorum sorununuz bir hafta içerisinde düzelir dedi umarım düzelir bende sizler gibi en kısa zamanda anne olmak istiyorum... çünkü anne olmak benim için artık bir mücize gibi bir şey beş yıldır çektiğim acılardan sonra allah ım izin verirse artık yaklaştım anne olmaya
sağol tatlım inan hergün dua ediyorum sizlere evlat hasretiyle yanıp tutuşanların kucağını boş bırakma diye,siz karı koca olarak üreme için Allahın emrettiğini yapın gerisini Allahın takdirine bırakın, Rabbim dualarınızı boş çevirmez inşallah
burdayım kuşum sayfa açık ama öbür yandqan çalışıyorumbidenem benim nasılsın
ne düşünüyon bebek sağ elini yanağına koymuş hayırdır kuşum . . . .:44::44:
Allah yardımcın olsun o çok kötü bişeymiş 5 yıl boyunca hiç ilişkiye giremedin mi eşinle canım benim ÇOK zor günler geçirmişsindir inşallah biran önce anniş olursun sende[/Q
Son aşamada olduğumuz için aşılama yaptırmadık ama yine başarısız olursa aşılma yaptırmayı olmazsa tüp bebek düşünüyorum tabi ben vajinusmus olduğum için muayene de olamıyorum bu operasyonları yaptırmak benim için çok zor
Mutfağı toplardım evin içinde dolandim az şimdi sol kasigim agriyo yemek yapmaya başlayacaktım yapamadımaz dinleneyim barimee
tez vakitte anne olmak nasib olur inşllah (rabbim isteyen herkese nasib etsin):97:
Mrb canim... Benim dr m vajinismus olan bi hastasina anestezili asilama yapti ve tuttuAllah yardımcın olsun o çok kötü bişeymiş 5 yıl boyunca hiç ilişkiye giremedin mi eşinle canım benim ÇOK zor günler geçirmişsindir inşallah biran önce anniş olursun sende[/Q
Son aşamada olduğumuz için aşılama yaptırmadık ama yine başarısız olursa aşılma yaptırmayı olmazsa tüp bebek düşünüyorum tabi ben vajinusmus olduğum için muayene de olamıyorum bu operasyonları yaptırmak benim için çok zor
bende sıkıldım çalışmaktan işten çıkmak istiyorum biraz dinlenmek istiyorum evimle ilgilenmek istiyorum çalışırken evle ilgilenmek olmuyo canım akşam en az 2 çeşit yemek çıkartabiliyorum buda beni çok üzüyo eşime üzülüyorum bişey demiyo ama benim morelim bozuluyo eve makina tutmayı bile akşam iş çıkışı yapıyorum pazar kayınvalide anne ziyareti derken vakit bulamıyorum sadece pazar günleri izili oluyorum yaaa
Ahhh kiyamamm ya çalışan bi kadın olmak çok zor ins minigin gelirde evinin kadini olursun
Mrb canim... Benim dr m vajinismus olan bi hastasina anestezili asilama yapti ve tuttu
Ahhh kiyamamm ya çalışan bi kadın olmak çok zor ins minigin gelirde evinin kadini olursun
aynen öyle canım çok zor bende onu diyorum hamile kalırsam ki inşAllah kalırımbırakayım işi diyorum kısmet Allah hayırlısını versin nediyim . . .
Mrb canim... Benim dr m vajinismus olan bi hastasina anestezili asilama yapti ve tuttu
Gerçekten mi? Doktor nerede peki? Artık son çare bunları denemeyi düşünüyoruz. Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ama çok yıprandım psikolojim çok bozuldu bu olaylar yüzünden
hımmmm çok mu yoğunsun ben okadar değildim bi girim dedim yoğunlaşana kadarsaol datlum iyim şükür sen nasılsın ne yaptınız dün halledebildin mi konuştuğumuz şeyi?
halletik tatlım valla çok değişik birşey denedim bakalım olursa paylaşırım sizlerlede
inss en kisa zamanda isi birakirsinnn cnmmmaynen öyle canım çok zor bende onu diyorum hamile kalırsam ki inşAllah kalırımbırakayım işi diyorum kısmet Allah hayırlısını versin nediyim . . . )))))))) ))) ))))
Gerçekten mi? Doktor nerde peki? Artık son çare bunları denemeyi düşünüyoruz. Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin. Ama çok yıprandım psikolojim çok bozuldu bu olaylar yüzünden
Canim ben konyadayim dr da konyada... Asilamanin tutma oranı çok düşük...
Nette de okumuştum vajinismus birinin aşılama olduğunu arastir sende bulursun canım...ins herşey gönlünce olur
inss en kisa zamanda isi birakirsinnn cnmmm)))))))) ))) ))))
Nette de okumuştum vajinismus birinin aşılama olduğunu arastir sende bulursun canım...ins herşey gönlünce olur
Allah Allah inşAllah
Topik bugün neden bu kadar sessiz
inss en kisa zamanda isi birakirsinnn cnmmm)))))))) ))) ))))
Hımmm Allah ım bu hastalık sonrasında umarım tedavilere gerek kalmadan bebek sahibi olmayı nasip eder. Kadın doğumcuya gitmiştim 6 ay önce ultrasonla baktığında polikistik over var dedi ama adetlerim düzenli olduğu için önemli değil demişti artık bundan sonra bakalım nasıl olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?