inss en kisa zamanda isi birakirsinnn cnmmm)))))))) ))) ))))
Allah Allah inşAllah
Bati gelen yaklaşan geçen yok mu yaaaww
ayyy çok merak ettim ne denediniz yaaa...ohhhh çok sevindim ben demiştim aşılabili bir durum diye çünkü yaşadım oradan tacrübeliğimaaaaaaaaaaaaa olmadı ama şimdi paylaş bende deneyim yaaaaa
ya sayfa açık ama çalışıyoruz canım ya ay başı işler yoğun.... nasılsınız...bende onu yazacaktım uzun zamandır kızlarla görüşemiyorum ms84-gamze-azap-çiçeği-ismihan_sultan-nefasal daha yazamadığım bir sürü bayanlar nerelerde yaa hakikaten çok sessiz işleri var ellağam . . . .
saclarindan tutup getirecem simcik heebende onu yazacaktım uzun zamandır kızlarla görüşemiyorum ms84-gamze-azap-çiçeği-ismihan_sultan-nefasal daha yazamadığım bir sürü bayanlar nerelerde yaa hakikaten çok sessiz işleri var ellağam . . . .
inss en kisa zamanda isi birakirsinnn cnmmm)))))))) ))) ))))
Hımmm Allah ım bu hastalık sonrasında umarım tedavilere gerek kalmadan bebek sahibi olmayı nasip eder. Kadın doğumcuya gitmiştim 6 ay önce ultrasonla baktığında polikistik over var dedi ama adetlerim düzenli olduğu için önemli değil demişti artık bundan sonra bakalım nasıl olucak
canim vajinismus nasil bisey ya kendini kastigin icin mi olmuyo agri sizi mi oluyo
canım öyle yoğun sancılar yaşadım ki anlatamam bir doluluk bir gelecekmiş hissi ama 5. haftaya kadar devam etti bu durum... panik yapma olabilir... bazen ateş basması bazen donma yaşadım ben...kızlar yardım edin ne olur.. çok sancım var yanaklarım yanıyor. adet oldum diye ağrıyla wc ye koştum yine kırmızılar gelmemiş. 3 gün gecikti. geç döllenme olabilir mi acaba? hamile olanlar adet sancısı gibi sancı yaşadılar mı acaba?
kızlar yardım edin ne olur.. çok sancım var yanaklarım yanıyor. adet oldum diye ağrıyla wc ye koştum yine kırmızılar gelmemiş. 3 gün gecikti. geç döllenme olabilir mi acaba? hamile olanlar adet sancısı gibi sancı yaşadılar mı acaba?
Bati gelen yaklaşan geçen yok mu yaaaww
bildiğim kadarıyla yok canım yada var benim haberim yok
saclarindan tutup getirecem simcik hee
canlar vajinusmus benim bir arkadaşımda vardı meğer vajinası normalden darmış ve ilk ilişki olacağı esnasında şiddetli ağrı olmuş sonra kız kasılmış ve bir daha mikmik kısmına gelememişler oraya kadar herşey normal olay oraya geldiğinde olmuyormuş sonra ameliyat oldu... çok şükür şimdi herşey yolunda...canim vajinismus nasil bisey ya kendini kastigin icin mi olmuyo agri sizi mi oluyo
slmm kıslarr ben geldimmmkim cekti sacımı bakimmm nasılsınızz
gamze ile deniz vardı fakat testleri negatif çıkmış ama batlarına daha var.... erken yapmışlar testleribildiğim kadarıyla yok canım yada var benim haberim yok
ayyy çok merak ettim ne denediniz yaaa...
ya sayfa açık ama çalışıyoruz canım ya ay başı işler yoğun.... nasılsınız...
Been been beenniyiyiz canım sen
canlar vajinusmus benim bir arkadaşımda vardı meğer vajinası normalden darmış ve ilk ilişki olacağı esnasında şiddetli ağrı olmuş sonra kız kasılmış ve bir daha mikmik kısmına gelememişler oraya kadar herşey normal olay oraya geldiğinde olmuyormuş sonra ameliyat oldu... çok şükür şimdi herşey yolunda...
Himmm ust katima yeni birileri taşındı daha gelmediler onunda rahmi darmis ameliyat olmuş şimdide ant tüp olmaya gitmişti ordan kibrisa sevk etmişler yaa daha tanımıyorum ama üzüldüm
ohhhh çok sevindim ben demiştim aşılabili bir durum diye çünkü yaşadım oradan tacrübeliğimaaaaaaaaaaaaa olmadı ama şimdi paylaş bende deneyim yaaaaa
dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...bende bilmiyorum canım ne denediyse söylemedi hınzırcanım topik sessiz o yüzden dedik sen işine bak kuzum işin bitince gelird,sin benimde birazdan yoğunluk başlar . . . gördüğün gibi muabbet fln ediyoz iyiz şimdilik şükür sen nasılsın bebeğim . . . .
canim vajinismus nasil bisey ya kendini kastigin icin mi olmuyo agri sizi mi oluyo
vajinimus dar rahim demek bana doktor rahmin küçük ve dar birde rahmin ters dedi ama vajinimus diye bir kelime kullanmadı bunlar çocuk yapmaya engel değilmiş sadece ilişki esnasında ve sonrasında kasıkların ağrır ki benim ağrıyo ama şiddetli değil . . .bildiğim bu kadar canım dahada bilmiyorum . . .
daha batlarina çok var ya niye yaptılar birbirlerine gaz veriolardi zatengamze ile deniz vardı fakat testleri negatif çıkmış ama batlarına daha var.... erken yapmışlar testleri
hmm peki bir günde bn ceker ödeşirizzşükür işte ii olmaya calışıom s.kürüne devam bide filim cekilcek çok korkuyom onu düşünüyom başkada bişi yok
Olur şekerim çek sıkıntı yoook:78:
Filmden korkma canım ya
Himmm ust katima yeni birileri taşındı daha gelmediler onunda rahmi darmis ameliyat olmuş şimdide ant tüp olmaya gitmişti ordan kibrisa sevk etmişler yaa daha tanımıyorum ama üzüldüm
off yaa RABBİM bizlere nasip etsin evlat ne zor bişi olmuyo olmyo komşununda ALLAH yardımcısı olsun cok zor
Topik bugün neden bu kadar sessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?