Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kızlar yardım edin ne olur.. çok sancım var yanaklarım yanıyor. adet oldum diye ağrıyla wc ye koştum yine kırmızılar gelmemiş. 3 gün gecikti. geç döllenme olabilir mi acaba? hamile olanlar adet sancısı gibi sancı yaşadılar mı acaba?

ohhhh çok sevindim ben demiştim aşılabili bir durum diye çünkü yaşadım oradan tacrübeliğimaaaaaaaaaaaaa olmadı ama şimdi paylaş bende deneyim yaaaaa
ayyy çok merak ettim ne denediniz yaaa...

ya sayfa açık ama çalışıyoruz canım ya ay başı işler yoğun.... nasılsınız...

saclarindan tutup getirecem simcik hee

canım öyle yoğun sancılar yaşadım ki anlatamam bir doluluk bir gelecekmiş hissi ama 5. haftaya kadar devam etti bu durum... panik yapma olabilir... bazen ateş basması bazen donma yaşadım ben...

Olabilir canim hamislerdende hep duyuyoruz regl ağrısı gibi ağrı çektiklerini

ayyy çok merak ettim ne denediniz yaaa...

ya sayfa açık ama çalışıyoruz canım ya ay başı işler yoğun.... nasılsınız...

bende bilmiyorum canım ne denediyse söylemedi hınzırcanım topik sessiz o yüzden dedik sen işine bak kuzum işin bitince gelird,sin benimde birazdan yoğunluk başlar . . . gördüğün gibi muabbet fln ediyoz iyiz şimdilik şükür sen nasılsın bebeğim . . . .

ohhhh çok sevindim ben demiştim aşılabili bir durum diye çünkü yaşadım oradan tacrübeliğimaaaaaaaaaaaaa olmadı ama şimdi paylaş bende deneyim yaaaaa

bebğim aslında ne kadr farklı konulardan bahsettiğimizi şimdi fark ettimm ben mik mik ten bahsediyordum sen bizim tartışmadan bahsediyormussun

dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…