Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bebğim aslında ne kadr farklı konulardan bahsettiğimizi şimdi fark ettimm ben mik mik ten bahsediyordum sen bizim tartışmadan bahsediyormussun

yavrucum o konuyuda sordum mikmikidebirde farklı bişiy denedim dedim bizlede paylaş dedim bende . . . .

dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...

valla çalışmak şart olmasa hiçte çalışmam otururum evimde dilediğimce temizliğimide yaparım binbir türlü yemekte yaparım ohhhhhhhhh kafamda rahat gezerim . . . .

canım öyle yoğun sancılar yaşadım ki anlatamam bir doluluk bir gelecekmiş hissi ama 5. haftaya kadar devam etti bu durum... panik yapma olabilir... bazen ateş basması bazen donma yaşadım ben...

Olabilir canim hamislerdende hep duyuyoruz regl ağrısı gibi ağrı çektiklerini

çok teşekkür ederim kızlar. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur yaş oldu 35 .. acele etmem lazım. hem 15 kasım doğumgünüm belki süprizim olur :)

Bende calisiyodum ama ciktim canim bi pazar tatildi ewimi o kadar ozluyodum ki esimle ilgilebemiyodum yorgunluktan mik mik bile yapamiyoduk dusunun bibucuk haftada bi oluyodu cok stresli bi isti yogundu bende biraktim zaten stres yasak cocuk istiyoruz doktorlar stres kesinlikle istemiyo

dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...

çalışırken aynı senin gibi düşünüyordum,istediğin saatte kalk,tv seyret,yayıl,işini yap aheste aheste,sonra yemeğini yap çabuk olsun,pratik olsun diye kasmadan,haftada birgün izin temizlikle geçiyor bişey anlamıyorum vs.vs....ama ne oldu; son ayıma kadar çalıştım,doğum iznine ayrıldım,çocuğa bakacak kimse olmadığı için izin sonrası işe dönmedim ve evdeyim,işe gittiğim dönemden daha erken kalkıyorum,kız müsade ederse temizlik yapıyorum,o da 10 dk dayanıyor.Geçen gün ben paspası bitirdim,bir de baktım,devam sütü içiyordu,evin heryeri yapış yapış....sürekli oyun oynamak istiyor,ayaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım...daha sayayım mı şekerim :)
bu yazının ana fikri: evde oturacaksanız çocuk olmadan başlayın ki biraz tadını çıkarabilesiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…