bencede film çok kolay geçti... sakın sıkıntı stres yapma... ağlaya ağlaya girdim sonra da kızdım kendime ...daha batlarina çok var ya niye yaptılar birbirlerine gaz veriolardi zaten
Olur şekerim çek sıkıntı yoook:78:
Filmden korkma canım ya
saclarindan tutup getirecem simcik hee
vajinimus dar rahim demek bana doktor rahmin küçük ve dar birde rahmin ters dedi ama vajinimus diye bir kelime kullanmadı bunlar çocuk yapmaya engel değilmiş sadece ilişki esnasında ve sonrasında kasıkların ağrır ki benim ağrıyo ama şiddetli değil . . .bildiğim bu kadar canım dahada bilmiyorum . . .
tmm canın sağol
slmm kıslarr ben geldimmmkim cekti sacımı bakimmm nasılsınızz
sen cekinmişmiydin acıyomu ki bide eve aya kalka biliyomusun eve nasl geliyo ki yanında biri oluyomu :44:daha batlarina çok var ya niye yaptılar birbirlerine gaz veriolardi zaten
Olur şekerim çek sıkıntı yoook:78:
Filmden korkma canım ya
ne bileyim canım millet kaybolmuş
niye bizi beyenmimisin
bebğim aslında ne kadr farklı konulardan bahsettiğimizi şimdi fark ettimm ben mik mik ten bahsediyordum sen bizim tartışmadan bahsediyormussun
gamze ile deniz vardı fakat testleri negatif çıkmış ama batlarına daha var.... erken yapmışlar testleri
inşAllah negatif çıkmaz canım ya muradlarına ersinler hayırlısıyla . . . .
canım ben çektirdikten sonra tatile gittim kız... çok kolay geçti... uzun uzun anlatayım mı :) istersen özelden yazarım sen yaz de canım.... ve ben ikinci ayına hamile kaldım...sen cekinmişmiydin acıyomu ki bide eve aya kalka biliyomusun eve nasl geliyo ki yanında biri oluyomu :44:
niye bizi beyenmimisin
hadi yaaa inş bnm de koly olur senin ki iyiymiş bak şimdi biraz içim rahtladı saol balımmbencede film çok kolay geçti... sakın sıkıntı stres yapma... ağlaya ağlaya girdim sonra da kızdım kendime ...
oş geldin bebeğim saçını hicran çektibizde sizden bahsediyoduk nerdeler bunlar diye . . . .
ben arada takip ediyom sizleri giremiyom bu ara canım sıkın bizmkiyle kavga ettik
dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...
canım öyle yoğun sancılar yaşadım ki anlatamam bir doluluk bir gelecekmiş hissi ama 5. haftaya kadar devam etti bu durum... panik yapma olabilir... bazen ateş basması bazen donma yaşadım ben...
Olabilir canim hamislerdende hep duyuyoruz regl ağrısı gibi ağrı çektiklerini
sen cekinmişmiydin acıyomu ki bide eve aya kalka biliyomusun eve nasl geliyo ki yanında biri oluyomu :44:
niye bizi beyenmimisin
aşk olsunsessiz kaldınız ne bilim
sen cekinmişmiydin acıyomu ki bide eve aya kalka biliyomusun eve nasl geliyo ki yanında biri oluyomu :44:
niye bizi beyenmimisin
Sekerim akşam konuştuk ya cektirdim ben... Acimiyoo cekildikten sonra kasiklarda adet agrisi gibi ağrı oluyor 3 saat falan hafif hafif ağrıyo benimde yanimda eltimi götürdüm kötü olurum diye ama onu içeri almadılar zaten beş dk da girdim soyundum cekindim ciktim toplam beş dk sürdü inan rahat yürüyorsun birinden yardım almaya gerek yoook yani
inşallah canım hep dua ediyorum hepimize...çok teşekkür ederim kızlar. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur yaş oldu 35 .. acele etmem lazım. hem 15 kasım doğumgünüm belki süprizim olur :)
inşşş şöle kocaman olur karınlarııinşAllah negatif çıkmaz canım ya muradlarına ersinler hayırlısıyla . . . .
canım ben çektirdikten sonra tatile gittim kız... çok kolay geçti... uzun uzun anlatayım mı :) istersen özelden yazarım sen yaz de canım.... ve ben ikinci ayına hamile kaldım...
yuhh tatil micesarete bak yaa bi zahmet yazarsan sevinirim tabi oyyy ne güzel darısı başımıza inş yaa bide bişi duydum sende dgruladın bak bu filim cekldikten snra tüplr acılıp hamile kaln varmış inş yaa RABBİMM ÇOKK BÜYK inşşşşşş
hadi yaaa inş bnm de koly olur senin ki iyiymiş bak şimdi biraz içim rahtladı saol balımm
ben arada takip ediyom sizleri giremiyom bu ara canım sıkın bizmkiyle kavga ettik
etmeyen mi var hep sitresten sıkıntıdan kaynaklanıyo yapacak bişiy yok bende bugün tartışacağım hlhalede öyle gözüküyo arıyorum meşgule atıyo buda benim sinirlerimi bozuyo 10 dakika sonra o beni aradı bende onu meşgule attım rahat 3-4 defa aradı ki dahada arayacak akşam eve gidene kadar meşgule atacam oh olsun eşşeğe soracam meşgul telefon görmek nasıl duygu diye . . . .
bende sıkıldım çalışmaktan işten çıkmak istiyorum biraz dinlenmek istiyorum evimle ilgilenmek istiyorum çalışırken evle ilgilenmek olmuyo canım akşam en az 2 çeşit yemek çıkartabiliyorum buda beni çok üzüyo eşime üzülüyorum bişey demiyo ama benim morelim bozuluyo eve makina tutmayı bile akşam iş çıkışı yapıyorum pazar kayınvalide anne ziyareti derken vakit bulamıyorum sadece pazar günleri izili oluyorum yaaa
canım ben çektirdikten sonra tatile gittim kız... çok kolay geçti... uzun uzun anlatayım mı :) istersen özelden yazarım sen yaz de canım.... ve ben ikinci ayına hamile kaldım...
bende hsgden sonra iki kez regl oldum canim sen bi kez mi olmuş oluyorsunins benim de senin ki gibi okur
inşşş şöle kocaman olur karınlarıı
yuhh tatil micesarete bak yaa bi zahmet yazarsan sevinirim tabi oyyy ne güzel darısı başımıza inş yaa bide bişi duydum sende dgruladın bak bu filim cekldikten snra tüplr acılıp hamile kaln varmış inş yaa RABBİMM ÇOKK BÜYK inşşşşşş
inşAllah bebeğim inşAllah . . . .
dün ve geçen haftaya göre bomba gibiyim.... valla bende bazen sıkılıyorum evde olmak yemek yapmak temizlik yapmak ev hanımlarına özeniyorum...
inşşş şöle kocaman olur karınlarıı
Ben eylul ayinda cektirdim canim anestezili cektirdigim icin hic bisey anlamadim bakalim bebde oyke duydum hsg den sonra hamile kalan cok varmis insallah bakalim benim temiz cikti sonuclarim cok sukurki seninde umarim temiz cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?