Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok teşekkür ederim kızlar. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur yaş oldu 35 .. acele etmem lazım. hem 15 kasım doğumgünüm belki süprizim olur :)
kuzumm inş inş yaw sen 35 diyon ben 39 a girdimmmbnm korkum daha büyükkk

yok canım olmuyo çalışırken ev birisinden mutlaka vazgeçmek gerekiyo buda beni yıpratıyo yetişemiyorum yorgun düşüyorum . . . aynen öyle canım sitresten uzak durmak gerekiyo bunu bütün doktorlar diyo . . . .

Cikcakmisin hayatim simdi sen ne yapmayi planliyosun

inşallah canım hep dua ediyorum hepimize...
ALLAH razı olsun balımmmm

Cikcakmisin hayatim simdi sen ne yapmayi planliyosun

bu ayda çalışayımda diyorum ondan sonra çıkmayı düşünüyorum eşimde diyo yoruluyosun sitrese giriyosun biraz dinlen diyo bakalım kısmet biraz borcumuz var onu en azından hafifleteyim diyorum . . . .

ayyy yerim ben onuuuuu... kızım olsun da kafama s.çsa sesim çıkmaz okadar yani

Cagirdiginizi duydum geldim:))

bu ayda çalışayımda diyorum ondan sonra çıkmayı düşünüyorum eşimde diyo yoruluyosun sitrese giriyosun biraz dinlen diyo bakalım kısmet biraz borcumuz var onu en azından hafifleteyim diyorum . . . .

Ahh bu borcmus felan hep bi sekilde bi masraf cikiyo bereketiyle gelsin bebislerimiz evimizde guzel guzel buyutelim

yavrucum o konuyuda sordum mikmikidebirde farklı bişiy denedim dedim bizlede paylaş dedim bende . . . .

o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…