- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kuzumm inş inş yaw sen 35 diyon ben 39 a girdimmmçok teşekkür ederim kızlar. inşallah hamileyimdir. dua edin ne olur yaş oldu 35 .. acele etmem lazım. hem 15 kasım doğumgünüm belki süprizim olur :)
ben biraz önce girdim kuzumm yazarız balımmaşk olsunsessiz kaldınız ne bilim
yaa kuzum özür kafm çok karışık bu araSekerim akşam konuştuk ya cektirdim ben... Acimiyoo cekildikten sonra kasiklarda adet agrisi gibi ağrı oluyor 3 saat falan hafif hafif ağrıyo benimde yanimda eltimi götürdüm kötü olurum diye ama onu içeri almadılar zaten beş dk da girdim soyundum cekindim ciktim toplam beş dk sürdü inan rahat yürüyorsun birinden yardım almaya gerek yoook yaniyanımda kimseye gerk yok yani tek gidip gelirim bnde diyodum bnm ki izn alıp beraber gidelim diye bak şimdi hmm istemiyom ozamn gelmesin küsüm zati onlaa
niye bunlar bizi bu kadar üzüyo yaaaaetmeyen mi var hep sitresten sıkıntıdan kaynaklanıyo yapacak bişiy yok bende bugün tartışacağım hlhalede öyle gözüküyo arıyorum meşgule atıyo buda benim sinirlerimi bozuyo 10 dakika sonra o beni aradı bende onu meşgule attım rahat 3-4 defa aradı ki dahada arayacak akşam eve gidene kadar meşgule atacam oh olsun eşşeğe soracam meşgul telefon görmek nasıl duygu diye . . . .
Bende calisiyodum ama ciktim canim bi pazar tatildi ewimi o kadar ozluyodum ki esimle ilgilebemiyodum yorgunluktan mik mik bile yapamiyoduk dusunun bibucuk haftada bi oluyodu cok stresli bi isti yogundu bende biraktim zaten stres yasak cocuk istiyoruz doktorlar stres kesinlikle istemiyo
bildiğim kadarıyla yok canım yada var benim haberim yok
Gülüm ben hep buralardayım, öğleden önce yazdıklarım var okumadın mı ?
yok canım olmuyo çalışırken ev birisinden mutlaka vazgeçmek gerekiyo buda beni yıpratıyo yetişemiyorum yorgun düşüyorum . . . aynen öyle canım sitresten uzak durmak gerekiyo bunu bütün doktorlar diyo . . . .
canım hsg çekildim sonraki gün tatile çıktık çok kalabalık bir grup alkol falan alınca bebek çalışması yapmadık ağustostaydı eylülde regl oldum sonraki çalışmalarda hamileydim işte ekimdebende hsgden sonra iki kez regl oldum canim sen bi kez mi olmuş oluyorsunins benim de senin ki gibi okur
canım hsg çekildim sonraki gün tatile çıktık çok kalabalık bir grup alkol falan alınca bebek çalışması yapmadık ağustostaydı eylülde regl oldum sonraki çalışmalarda hamileydim işte ekimde
Yani sende iki kere regl oldun dimi
ALLAH razı olsun balımmmminşallah canım hep dua ediyorum hepimize...
inşşş şöle kocaman olur karınlarıı
aminn inşş balımm inşş saol bitanemBen eylul ayinda cektirdim canim anestezili cektirdigim icin hic bisey anlamadim bakalim bebde oyke duydum hsg den sonra hamile kalan cok varmis insallah bakalim benim temiz cikti sonuclarim cok sukurki seninde umarim temiz cikar
Ben cikiyorum canlar yemeklerimi yapar gelirim
tmm koly gelsin bnde birazdn yapacam
Gülüm ben hep buralardayım, öğleden önce yazdıklarım var okumadın mı ?
öyleden önce çok yoğundum canım girer girmezde önceki sayfalara bakmadım direk yazılanlara baktım . . . herkes yoğun bacım napalım bunada şükür arada bir gözüküyoz . . . .
kuzumm inş inş yaw sen 35 diyon ben 39 a girdimmmbnm korkum daha büyükkk
Benim ölimmm öleeeeseee
yaş 41 ANNE olacam diye umutlanıyorum,
hele burda ki 21-28 yaş arasında olup stresse girenleri elime alıp dövecem vallahi
canım hsg çekildim sonraki gün tatile çıktık çok kalabalık bir grup alkol falan alınca bebek çalışması yapmadık ağustostaydı eylülde regl oldum sonraki çalışmalarda hamileydim işte ekimde
oyyyy oyyinşş bizde kalırız ne güzel yaa RABBİM kucagını doldursun inşşş
Cikcakmisin hayatim simdi sen ne yapmayi planliyosun
çalışırken aynı senin gibi düşünüyordum,istediğin saatte kalk,tv seyret,yayıl,işini yap aheste aheste,sonra yemeğini yap çabuk olsun,pratik olsun diye kasmadan,haftada birgün izin temizlikle geçiyor bişey anlamıyorum vs.vs....ama ne oldu; son ayıma kadar çalıştım,doğum iznine ayrıldım,çocuğa bakacak kimse olmadığı için izin sonrası işe dönmedim ve evdeyim,işe gittiğim dönemden daha erken kalkıyorum,kız müsade ederse temizlik yapıyorum,o da 10 dk dayanıyor.Geçen gün ben paspası bitirdim,bir de baktım,devam sütü içiyordu,evin heryeri yapış yapış....sürekli oyun oynamak istiyor,ayaklarımı uzatıp oturmaya hasret kaldım...daha sayayım mı şekerim :)
bu yazının ana fikri: evde oturacaksanız çocuk olmadan başlayın ki biraz tadını çıkarabilesiniz..
Yani sende iki kere regl oldun dimi
ALLAH razı olsun balımmmm
canım yazıcam özelden mesaj hakkım kalmamış dolsun yazıcam okinşşş şöle kocaman olur karınlarıı
aminn inşş balımm inşş saol bitanem
tmm koly gelsin bnde birazdn yapacam
Cagirdiginizi duydum geldim:))bende onu yazacaktım uzun zamandır kızlarla görüşemiyorum ms84-gamze-azap-çiçeği-ismihan_sultan-nefasal daha yazamadığım bir sürü bayanlar nerelerde yaa hakikaten çok sessiz işleri var ellağam . . . .
Evet ayin 8i bat test negatif :)) bu ayda ıskaladimdaha batlarina çok var ya niye yaptılar birbirlerine gaz veriolardi zaten
Olur şekerim çek sıkıntı yoook:78:
Filmden korkma canım ya
canım ben çektirdikten sonra tatile gittim kız... çok kolay geçti... uzun uzun anlatayım mı :) istersen özelden yazarım sen yaz de canım.... ve ben ikinci ayına hamile kaldım...
Ya bu filmi doktormu istiyo neye göre istiyor
bu ayda çalışayımda diyorum ondan sonra çıkmayı düşünüyorum eşimde diyo yoruluyosun sitrese giriyosun biraz dinlen diyo bakalım kısmet biraz borcumuz var onu en azından hafifleteyim diyorum . . . .
oyy kurban olam bnde diyodum burda en büyük benim diye RABBİM büyük inş bizlerede tadırır sende anne olursun inşl emegini boş cevirmez RABBİMMkuzumm inş inş yaw sen 35 diyon ben 39 a girdimmmbnm korkum daha büyükkk
Benim ölimmm öleeeeseee
yaş 41 ANNE olacam diye umutlanıyorum,
hele burda ki 21-28 yaş arasında olup stresse girenleri elime alıp dövecem vallahi
ayyy yerim ben onuuuuu... kızım olsun da kafama s.çsa sesim çıkmaz okadar yani
ALLAH razı olsun balımmmm
tmm balımmtşkcanım yazıcam özelden mesaj hakkım kalmamış dolsun yazıcam ok
Cagirdiginizi duydum geldim:))
Evet ayin 8i bat test negatif :)) bu ayda ıskaladim
hg hgevt ben hst gittim dr istedi :26:
yavrucum o konuyuda sordum mikmikidebirde farklı bişiy denedim dedim bizlede paylaş dedim bende . . . .
Ewet canim benim doktor istiyo bunu catlatma tedavisi denedikten sonra olmuyosa bunu yaptiriyo ben bi kere catlatma tedavisinden sonra bunu istedi simdi ikinciyi deniyoruz xatlatma tedavisinin normalde boyke hemen hsg cekmiyolar benim. doktorum cekti ama ozele gittigim icin provlem yapmadi
gamzemmmm benim poliplerim vardı doktor bebeğe engelli yerlerine bir bakalım dedi ben öyle çekildim... çok şükür sonuçları temiz oldu sonrasına da hamile kaldım. kalmıştım işte ...Ya bu filmi doktormu istiyo neye göre istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?