Cagirdiginizi duydum geldim:))
Evet ayin 8i bat test negatif :)) bu ayda ıskaladim
Ya bu filmi doktormu istiyo neye göre istiyor
hoş geldin canım sıkma canını benim batta 3'tü ama 30'da sukoy verdimsağlık olsun hayırlısını versin Allah . . . .
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalımanladın mı anlatabıldım mı bılmem [/QU
bide bunu deneyelim bakalım şimdilk filime kadr mik mik yask bitince deneriz
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalımanladın mı anlatabıldım mı bılmem
ben anladım :))))o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalımanladın mı anlatabıldım mı bılmem
Ahh bu borcmus felan hep bi sekilde bi masraf cikiyo bereketiyle gelsin bebislerimiz evimizde guzel guzel buyutelim
Ewet canim benim doktor istiyo bunu catlatma tedavisi denedikten sonra olmuyosa bunu yaptiriyo ben bi kere catlatma tedavisinden sonra bunu istedi simdi ikinciyi deniyoruz xatlatma tedavisinin normalde boyke hemen hsg cekmiyolar benim. doktorum cekti ama ozele gittigim icin provlem yapmadi
anaaaaaaa bna catltma ignesi vermeden istedi dr ilk gittim adetn 3 de gel dedi gittim kan aldılar filim istedi gün verildi eşimden de test istediler ala ala adetn 21 de yine kana gel dediler :26:
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalımanladın mı anlatabıldım mı bılmem
o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalımanladın mı anlatabıldım mı bılmem [/QU
bide bunu deneyelim bakalım şimdilk filime kadr mik mik yask bitince deneriz
bana da halam anlattı telefonda neler çekti garibim
hg hgevt ben hst gittim dr istedi :26:
Ewet canim benim doktor istiyo bunu catlatma tedavisi denedikten sonra olmuyosa bunu yaptiriyo ben bi kere catlatma tedavisinden sonra bunu istedi simdi ikinciyi deniyoruz xatlatma tedavisinin normalde boyke hemen hsg cekmiyolar benim. doktorum cekti ama ozele gittigim icin provlem yapmadi
gamzemmmm benim poliplerim vardı doktor bebeğe engelli yerlerine bir bakalım dedi ben öyle çekildim... çok şükür sonuçları temiz oldu sonrasına da hamile kaldım. kalmıştım işte ...
hoş geldin canım sıkma canını benim batta 3'tü ama 30'da sukoy verdimsağlık olsun hayırlısını versin Allah . . . .
Benden istemedi ondan şaşırdım demekki istemesi için zaman var hele 1yil olarsa gitcem tekrar Allahim ins bekletmez ozamanda yumyum takibi istemeyebilir sonuçta ben takip ediyorum ovu testiyle direkt hsg isteyebilir zor bir süreç Allahim yar ve yardımcımız olsun
o nasıl pozisyon öyle
Hala'nda var yaaa az değilmiş
Cok zor o ya :-D dun ki tavsiyen bana hahaha :-D
yok canım olmuyo çalışırken ev birisinden mutlaka vazgeçmek gerekiyo buda beni yıpratıyo yetişemiyorum yorgun düşüyorum . . . aynen öyle canım sitresten uzak durmak gerekiyo bunu bütün doktorlar diyo . . . .
inşAllah şans getirir sana anldım anladım süper anlattın valla bende bi sefer deneyim bakalım nasıl olacak
evet tatlım zor ya omuzlarım ağrıdı bıraz ama dayandıminsan bı sure sonra alsıyo öle durmaya
ah işte ahhhh olmasa ne güzel borcumuz eşimin maaşıyla kıt kanaatte olsa geçiniriz bide kayınvalidemlerede yardım ediyo eşim dinlemiyo beni en çokta bu zoruma gidiyo onlar bana yardımcı olmuyorlar ama ben çalışıp nlara veriyorum çok zoruma gidiyo elimde dğil isterseniz kızın bana napim . . . .
canım bence ateş ölçmeyi de dene derim ben ...[/QUOTE]Benden istemedi ondan şaşırdım demekki istemesi için zaman var hele 1yil olarsa gitcem tekrar Allahim ins bekletmez ozamanda yumyum takibi istemeyebilir sonuçta ben takip ediyorum ovu testiyle direkt hsg isteyebilir zor bir süreç Allahim yar ve yardımcımız olsun
kızlar valla nacizane tavsiyem şudur ki;dene canım birşey kaybetmezsin sonucta ama dıkkatlı olmak lazım son aşamada o şekil alında alik baştan zor olur
onlarında cok gec oldu cocukları da ondan bana akıl verdı ama çok zor bir şekil boynum agrıdı azcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?