Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem

Cok zor o ya :-D dun ki tavsiyen bana hahaha :-D

Ahh bu borcmus felan hep bi sekilde bi masraf cikiyo bereketiyle gelsin bebislerimiz evimizde guzel guzel buyutelim

ah işte ahhhh olmasa ne güzel borcumuz eşimin maaşıyla kıt kanaatte olsa geçiniriz bide kayınvalidemlerede yardım ediyo eşim dinlemiyo beni en çokta bu zoruma gidiyo onlar bana yardımcı olmuyorlar ama ben çalışıp nlara veriyorum çok zoruma gidiyo elimde dğil isterseniz kızın bana napim . . . .

o kadar zor ki tarıfı halamdan duydum bende denedım yatağın kenarında oturuyosun ters şekilde omuzların yerde toton yatagın üstünde öle denedik bakalım anladın mı anlatabıldım mı bılmem

inşAllah şans getirir sana anldım anladım süper anlattın valla bende bi sefer deneyim bakalım nasıl olacak

o nasıl pozisyon öyle

Hala'nda var yaaa az değilmiş

Benden istemedi ondan şaşırdım demekki istemesi için zaman var hele 1yil olarsa gitcem tekrar Allahim ins bekletmez ozamanda yumyum takibi istemeyebilir sonuçta ben takip ediyorum ovu testiyle direkt hsg isteyebilir zor bir süreç Allahim yar ve yardımcımız olsun[/QUOTE]
canım bence ateş ölçmeyi de dene derim ben ...

merhaba canım aynı zamanda evlenmişiz. bende çalışıyorum akşam eve 20.15'de varabiliyorum. cumartesi de 14 gibi evde olabiliyorum. evliliğimden hiçbişey anlamadım daha. mik mik yapmaya bile hal kalmadı. oysaki yeni evliyim

inşAllah şans getirir sana anldım anladım süper anlattın valla bende bi sefer deneyim bakalım nasıl olacak

dene canım birşey kaybetmezsin sonucta ama dıkkatlı olmak lazım son aşamada o şekil alında alik baştan zor olur

Yok canim niye kizayim inanamiyorum ya esinde atamiyodur onlari ne yapsin. Ama seninde skintilarin warken bu hic etik degil

canım bence ateş ölçmeyi de dene derim ben ...[/QUOTE]

Canım yapabileceğimi bilsem denicem ovuyu bile tam yapamıyorum Allah'tan yaptığımda yakaladkm 2sefer sabah ceset gibi kalıyorum biraz fazla seviyorum uykuyu aynı saatte kalktigim olmamıştır ve beni hergün esim kaldırıyor pazarda saat en az 1e kadar yatıyorum düşün gece cise bile kalkmiyorim hic cook nadir susarim ondada kocami kaldiririm o getirir malak gibi uyuyorum

dene canım birşey kaybetmezsin sonucta ama dıkkatlı olmak lazım son aşamada o şekil alında alik baştan zor olur
kızlar valla nacizane tavsiyem şudur ki;
birincisi mutlaka ve mutlaka iki tarafta zevk alsın kuru kalınmasın....
ikincisi mutlaka beliniz yüksekte yada böyle spermin hemen akmayacağı içinizde kalacağı bir pozisyon olsun..( tabiki ne kadar popoyu dikersen dik bir miktarı dışarı geliyor o gelenin büyük çoğunluğu su imiş... sperm hızla içeri hareket edermiş.
üçüncüsü hemen duş alamayın bence en az 4-5 saat geçsin
dördüncüsü sıcak su ile duş almayın
beşincisi ateş ölçün...

onlarında cok gec oldu cocukları da ondan bana akıl verdı ama çok zor bir şekil boynum agrıdı azcık

Çocuk yapayım derken boyun fıtığı olursun mazallah, yapma bir daha öyle birşey çok tehlikeli.

Sen istediğin şekle gir , ALLAH vermezse olmaz canım.
" İlişki biter bitmez banyoya koşup yıkandım, çocuk olmasın yeni evliyiz diyerek; hamile kalmışım " diyenleri okudum ben bu sitede

ALLAH'ın takdiri olursa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…