Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

arkadaşlar... 3 kasım bat günümdü olmadımmm sizce gebelik var mıdır kii istiyorum bende sizler gibi... test yapmayada cesaret edemiyorum negatifleri görcem diye... sizce olabilir bebeğim bnmle yoksa stresden midir yardımcıı olunnn :26:

canım bence ateş ölçmeyi de dene derim ben ...

Canım yapabileceğimi bilsem denicem ovuyu bile tam yapamıyorum Allah'tan yaptığımda yakaladkm 2sefer sabah ceset gibi kalıyorum biraz fazla seviyorum uykuyu aynı saatte kalktigim olmamıştır ve beni hergün esim kaldırıyor pazarda saat en az 1e kadar yatıyorum düşün gece cise bile kalkmiyorim hic cook nadir susarim ondada kocami kaldiririm o getirir malak gibi uyuyorum [/QUOTE]
7-9 arası bir saatte ölçmeklisin ve yatatan çıkmadan önce yemin ederim bende yapamam diyordum ama alışınca yapıyor insan be canım dereceyi koy baş ucuna kalkmadan ölç telefonuna not et... pazarları da ölçmeyi ver... kızlar tahmin ediyorlar ölçmediğin günde mi yumurtladın ne oldu... bence dene bak...

Canim seni görmek ne güzel ins bebiskn senledir enazindan cumartesi yarım gun ben tam mesai çalışıyorum cumarteside ayrica mikmik benim icin cok önemli saat zaman farketmez yeterki kocam istesin yada beb isteyeyimgenelde hic usenmem walla :))

canım bence ateş ölçmeyi de dene derim ben ...

Canım yapabileceğimi bilsem denicem ovuyu bile tam yapamıyorum Allah'tan yaptığımda yakaladkm 2sefer sabah ceset gibi kalıyorum biraz fazla seviyorum uykuyu aynı saatte kalktigim olmamıştır ve beni hergün esim kaldırıyor pazarda saat en az 1e kadar yatıyorum düşün gece cise bile kalkmiyorim hic cook nadir susarim ondada kocami kaldiririm o getirir malak gibi uyuyorum [/QUOTE]

Uyu gülüm uyuuu

Bebişin olunca çoook arayacaksın o uykuları sen

evet tatlım zor ya omuzlarım ağrıdı bıraz ama dayandım insan bı sure sonra alsıyo öle durmaya
:18::18:
test yapmadn ögrenemzsin ki cesaretini topla yap istersen için raht etsin inş hamişsindir

kısss gamsemm naslsnn bacımm

[/QUOTE]7-9 arası bir saatte ölçmeklisin ve yatatan çıkmadan önce yemin ederim bende yapamam diyordum ama alışınca yapıyor insan be canım dereceyi koy baş ucuna kalkmadan ölç telefonuna not et... pazarları da ölçmeyi ver... kızlar tahmin ediyorlar ölçmediğin günde mi yumurtladın ne oldu... bence dene bak...[/QUOTE]

Canim derecen hangi marka alayım bakalım belki denerim en azından denemeye çalışayım

tmm bitanem tşkler tavsiyen için bunların dördünü tam uyguluyorummm ama beşe daha gecemedım istiyorum ama daha ates ölcme aletı almaya fırsat bulamdım

Yok canim niye kizayim inanamiyorum ya esinde atamiyodur onlari ne yapsin. Ama seninde skintilarin warken bu hic etik degil

atamıyor ama bizide es geçiyo sırf kocamı seviyorum diye saygımdan konuşmuyorum fakat diğer eltime herşeyi alıyor bana gelince yok oğlu yok birde eltim çalışmıyo fakat neden ayrımcılık yapılıyo kıskanmıyorum aksine eltimide severim ama çok zoruma gidiyo içim içimi yiyo kendime engel olamıyorum sırf bu yüzden bile işten çıkmak istiyorum

hayat felsefemsin gamze.... :)) kız ben bu topice geldiğimden beri bende hiç üşenmeden severek isteyerek yaptım ne motive ettik birbirimizi hadi mikmike formalar giyilsinnn.... maç başlasın... kesinlikle saat kaç olursa olsun ne olursa olsun yapmak lazım bir nerdeyse bir aydır yapmadık kocişime yazıkkk... bende çok özledim ama evlat için herşey yapılır inşallah yarın güzel haberle gelirim de mikmik olmasada olur...

çok yaklısın bebğim ama işte umut dünyası ne olur ne olmaz deneyelim die yaptık allah hayırlısıyla daha şekilden şekle sokmadan versin kocamda bıktı her seferınde bıseyler duyup gelıyosun neler yapıtırıyosun dıo

7-9 arası bir saatte ölçmeklisin ve yatatan çıkmadan önce yemin ederim bende yapamam diyordum ama alışınca yapıyor insan be canım dereceyi koy baş ucuna kalkmadan ölç telefonuna not et... pazarları da ölçmeyi ver... kızlar tahmin ediyorlar ölçmediğin günde mi yumurtladın ne oldu... bence dene bak...[/QUOTE]

Canim derecen hangi marka alayım bakalım belki denerim en azından denemeye çalışayım[/QUOTE]
braun dijital olanından alt kısmı açık yeşil...

oyyyyyy kıyamam canım ben sana evet aramızda gün farkı var inşAllah daim olur evliliğin ömür boyunca . . .bende bişiy anlamadım canım evliliğimden hemde hiçbirşey yeni evli gibi değilde sanki 10-15 sene olmuş öyleyim yani . . . .

Ben kocise hayatta istiyorum diyemen kiz illa o digcek cok cekiniyorum hala hahaha zaten dememe gerek kalmiyoama bazen uzun surede mik mik yapmadigimiz oluyodu :-D

test için erken mi ki yani çıkar mı şimdi
iyice emin olmk istiyosan kan testi yap o kesin çıkar

vlla aynen benimkide diyoo sen diyo o kk cok sey ögendin diyo tartışıyoz bilem

iyice emin olmk istiyosan kan testi yap o kesin çıkar

vlla aynen benimkide diyoo sen diyo o kk cok sey ögendin diyo tartışıyoz bilem

benım kıde kıskanıyo kesın erkektır onlar nerden bılıyon dıo girme benden önemlimi dio tmm dıo gecıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…