Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benım kıde kıskanıyo kesın erkektır onlar nerden bılıyon dıo girme benden önemlimi dio tmm dıo gecıstıyorum

amann aynı benm ki gibi vlla bna diyo bak resim korsan ordan biri ile buluşursan seni gebertrim diyo dün kavga ettik çok kötü

iyice emin olmk istiyosan kan testi yap o kesin çıkar

vlla aynen benimkide diyoo sen diyo o kk cok sey ögendin diyo tartışıyoz bilem
Biz kocisle kavga bile ettik vu konuda birak artik telefonu bu kadar arastirma olacagina bak beble ilgilen diyo ama cok kizginim suan ona manyak adam faceden akrabam ekledi erkek kabul ettim bende is yerinde onu gormus kim o diyo bagriyo akrabam dedim ne babanda ne ablanda kardesinde ekli degil seni mi buluyo dedi cildirdim sacmaliyosun suanda kapat telefonu dedim aksama konuscaz dedi kapattim yuzune telefonu delirtiyo beni gene :-@

amann aynı benm ki gibi vlla bna diyo bak resim korsan ordan biri ile buluşursan seni gebertrim diyo dün kavga ettik çok kötü

bitek benim kocam manyak değil galiba kıskanıyorum onalrla daha çok ilgilenıyorsun dio bana he he diyorumm geçiştiriyorum girdin mi gırıyon mu dıo cvp bıle vermıyorum

Ben kocise hayatta istiyorum diyemen kiz illa o digcek cok cekiniyorum hala hahaha zaten dememe gerek kalmiyoama bazen uzun surede mik mik yapmadigimiz oluyodu :-D

Ooooo oooo ben neler diyorum, yeter ki isteyeyim.

Geçe gün dedim ki " sen benim terbiyemi bozdun, inanamıyorum bu konuştuklarıma"
O da ne de se beğenirsiniz " asıl sen benim terbiyemi bozdun" ( kendisi benden 15 yaş büyük )

ayyy dün facebook konusu bızdede vardı bızde ortak kullanıyoruz faceyı o kım bu kım nıe ekledın bılemme ne senı nıe eklıyo karısma bana dedım butun arkadslrımı sıldım kendı resımlerımı sıldım ısmımıde kaldırdım hemen aradı 5 dk sonra cabuk faceyı eskı halıne getır dıe banane dedım kapattım suratına

Uyu gülüm uyuuu

Bebişin olunca çoook arayacaksın o uykuları sen [/QUOTE]
Hahah ben kocisi kaldiririm o getirir gelir bebisi :)) bn duymam sanıyorum agladigini bana benzerse cok rahat olarim ben saatlerce hic uyanmazmisim annem arada nefesimi dinlermis :)) bn gibi olursa yasadim
:18::18:

test yapmadn ögrenemzsin ki cesaretini topla yap istersen için raht etsin inş hamişsindir

kısss gamsemm naslsnn bacımm
Ii canim benim sen nasılsın
Yerim seni ben evt muhabbetler güzeldieskiden dün ilk defa reddettim simdi pişmanım moralim yoktu dikkatimi toplayamadjm :)) neyse bugun fitlesiriz canim siz sağlıklı olun mikmik bebisiniz geldikden sonrada olar sıkma canını

Canim derecen hangi marka alayım bakalım belki denerim en azından denemeye çalışayım[/QUOTE]
braun dijital olanından alt kısmı açık yeşil...[/QUOTE]
Tamam alayim bari :) tsk ederim canimcim
Off kızlar toplanin lütfen arkadaslar kocalariniz ailelerine oara veriyorsa harcamalarinizi çoğaltin :)) bizde markete her gittiğimizde kv siparişlerinide alıyorduk kocam ariyodu neyin eksik 10kiloluk deterjab 5kilo seker 5kilo cay baktim olmayacak markette gerekli gereksiz ne varsa dolduruyodum sonux 250 tl market bakti olmayacak simdi almıyoruz :))
Ben kocise hayatta istiyorum diyemen kiz illa o digcek cok cekiniyorum hala hahaha zaten dememe gerek kalmiyoama bazen uzun surede mik mik yapmadigimiz oluyodu :-D

Bn istiyorum dememki hazirlarinirjm yada ima ederim falan filan kocamdan utanmam walla hiç ilk başlarda utaniyordum bnm kocam okadar rahatki ona bnzedim gittim:))

ALLAH kolaylık versin canım sana
Kıskanç koca çok zordur.

ALLAH'ıma şükürler olsun, benim eşimde hiiç kıskançlık yok " seni İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'na bırakırım gece gelip alırım hiiiç te aklıma birşey gelmez o denli güvenirim sana " diyor bana,.

kızlar ben çıkıyorum net gidip gidip duruyo hallolursa gelirim görüşmek üzere . . . .

Hahahaaa gotu tutustu ariyo benim ki ozur dilerim diyo yemege goturcekmis aksama beni kizdin mi diyo kizdim affetmiyorum dedim operim barisiriz dedi barismiyoruz dedim aksama almasini bilirim ben senin gonlunu diyo pis adam kizdiriyo beni :-D :-D

Yok kiz hayatta diyemem donup kalirim ne digcegimide bilemem zate hahahaa :-D :-D hoduk kocam o istedigi zaman oyle seyler diyo ki hahaha :-D

Benimkide erkek olmadiklari ne malum konusuyosun diyo ne anlar onlar zaten ya :-D
off yaa vlla aynı bnde diyom gel bak okuu göznün uçuyla bakıp gidiyo yinede laf sayıyo deli ediyo beni
bitek benim kocam manyak değil galiba kıskanıyorum onalrla daha çok ilgilenıyorsun dio bana he he diyorumm geçiştiriyorum girdin mi gırıyon mu dıo cvp bıle vermıyorum

vlla mnyk bunlar bacım

kuşum tam mik mik haftası küsülürmü hiççççççççççç boşverrr şimdilik bişi olmamış gıbı yap ben öle yaptım dun ama şu mik mik bı bıtsın o zmn sorcam

Face sifreleriniz niye eşlerinizde anlamadjm
bebğim olursa arkasına "halam sağ olsun" yazdırcammmm
Buna cok güldüm:))
:) klasik erkek tipleri benjm esjm artik sormuyo
:) eniyisi

Allahim a şükürler olshn benimde esim kiskanc değildir bende kiskanilmayi hic sevmem nefes alamiyormusum gibi geliyo ikimizde birbirimizin face sifresini bilmeyiz asla telefonunu kurcalamam ve kendi telefonumin kurcalanmasini istemem kuralciyimdir sınırlarim nettr :))

Benimki kiskanc ama cok sıkmaz beni arada boyle eser sonra pisman olur ozur diler demin aradi ozur diliyo ben cok rahatimdir cok karismaz aslinda ama erkek sonucta icindeki okuz arada cosuyo :-D :-D

off yaa vlla aynı bnde diyom gel bak okuu göznün uçuyla bakıp gidiyo yinede laf sayıyo deli ediyo beni

vlla mnyk bunlar bacım

en güzeli birsey duyurmamak sorarsa yalan söylemem ama bende demem giriyorum die bakarsa görür anlımız açık sen bosver onları

Esim telefonumu benimde karistirmaz ama arada olan oluyo okuzkesiyo sonrada pisman oluyo:-D

Tıpkı biz.

Ortada durur telefonum çalar çalar bakmaz bizim ki, " kim aradı "dedim birkaç kez ilk evlendiğimizde " nerden bileyim ben Aşkım senin tlfnun " dedi.
SAĞOLSUN

benım facem vardı ama ben evlenemden önce bır durumlar vardı belalı bı sapık peşimi bırakmıyodu bende ızımı kaybettım kapattım face mı uzatırdım mevzuyuda kocamla tadımız kacmasın dıe kaldırdım kullanamdım sonra arkadlsrımı merak ettım cok kocamın facesıne ekledım onları öle kocamın facesını ıkımız kullanıyoruz öle yanı kusum kıskanc değildir ama kim nedir ne değildir öğrenmek ister bı kere sorar bıdaha sormaz bende gelemem sorgu gıbı one ole derım kafamın tası attımı silerim kullanmam bıdaha face fln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…