- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
benım kıde kıskanıyo kesın erkektır onlar nerden bılıyon dıogirme benden önemlimi dio tmm dıo gecıstıyorum
senin yönteme bayaa ilgi var datlum
Biz kocisle kavga bile ettik vu konuda birak artik telefonu bu kadar arastirma olacagina bak beble ilgilen diyo ama cok kizginim suan ona manyak adam faceden akrabam ekledi erkek kabul ettim bende is yerinde onu gormus kim o diyo bagriyo akrabam dedim ne babanda ne ablanda kardesinde ekli degil seni mi buluyo dedi cildirdim sacmaliyosun suanda kapat telefonu dedim aksama konuscaz dedi kapattim yuzune telefonu delirtiyo beni gene :-@iyice emin olmk istiyosan kan testi yap o kesin çıkar
vlla aynen benimkide diyoo sen diyo o kk cok sey ögendin diyo tartışıyoz bilem
amann aynı benm ki gibi vlla bna diyo bak resim korsan ordan biri ile buluşursan seni gebertrim diyo dün kavga ettik çok kötü
amann aynı benm ki gibi vlla bna diyo bak resim korsan ordan biri ile buluşursan seni gebertrim diyo dün kavga ettik çok kötü
Ben kocise hayatta istiyorum diyemen kiz illa o digcek cok cekiniyorum hala hahaha zaten dememe gerek kalmiyoama bazen uzun surede mik mik yapmadigimiz oluyodu :-D
Biz kocisle kavga bile ettik vu konuda birak artik telefonu bu kadar arastirma olacagina bak beble ilgilen diyo ama cok kizginim suan ona manyak adam faceden akrabam ekledi erkek kabul ettim bende is yerinde onu gormus kim o diyo bagriyo akrabam dedim ne babanda ne ablanda kardesinde ekli degil seni mi buluyo dedi cildirdim sacmaliyosun suanda kapat telefonu dedim aksama konuscaz dedi kapattim yuzune telefonu delirtiyo beni gene :-@
Canım yapabileceğimi bilsem denicem ovuyu bile tam yapamıyorum Allah'tan yaptığımda yakaladkm 2sefer sabah ceset gibi kalıyorum biraz fazla seviyorum uykuyu aynı saatte kalktigim olmamıştır ve beni hergün esim kaldırıyorpazarda saat en az 1e kadar yatıyorum düşün gece cise bile kalkmiyorim hic cook nadir susarim ondada kocami kaldiririm o getirir malak gibi uyuyorum
Ii canim benim sen nasılsın:18::18:
test yapmadn ögrenemzsin ki cesaretini topla yap istersen için raht etsin inş hamişsindir
kısss gamsemm naslsnn bacımm
Yerim seni ben evt muhabbetler güzeldieskiden dün ilk defa reddettim simdi pişmanım moralim yoktu dikkatimi toplayamadjm :)) neyse bugun fitlesiriz canim siz sağlıklı olun mikmik bebisiniz geldikden sonrada olar sıkma canınıhayat felsefemsin gamze.... :)) kız ben bu topice geldiğimden beri bende hiç üşenmeden severek isteyerek yaptım ne motive ettik birbirimizi hadi mikmike formalar giyilsinnn.... maç başlasın... kesinlikle saat kaç olursa olsun ne olursa olsun yapmak lazım bir nerdeyse bir aydır yapmadık kocişime yazıkkk... bende çok özledim ama evlat için herşey yapılır inşallah yarın güzel haberle gelirim de mikmik olmasada olur...
7-9 arası bir saatte ölçmeklisin ve yatatan çıkmadan önce yemin ederim bende yapamam diyordum ama alışınca yapıyor insan be canım dereceyi koy baş ucuna kalkmadan ölç telefonuna not et... pazarları da ölçmeyi ver... kızlar tahmin ediyorlar ölçmediğin günde mi yumurtladın ne oldu... bence dene bak...
Off kızlar toplanin lütfen arkadaslar kocalariniz ailelerine oara veriyorsa harcamalarinizi çoğaltin :)) bizde markete her gittiğimizde kv siparişlerinide alıyorduk kocam ariyodu neyin eksik 10kiloluk deterjab 5kilo seker 5kilo cay baktim olmayacak markette gerekli gereksiz ne varsa dolduruyodum sonux 250 tl market bakti olmayacak simdi almıyoruz :))oyyyyyy kıyamam canım ben sana evet aramızda gün farkı var inşAllah daim olur evliliğin ömür boyunca . . .bende bişiy anlamadım canım evliliğimden hemde hiçbirşey yeni evli gibi değilde sanki 10-15 sene olmuş öyleyim yani . . . .
Ben kocise hayatta istiyorum diyemen kiz illa o digcek cok cekiniyorum hala hahaha zaten dememe gerek kalmiyoama bazen uzun surede mik mik yapmadigimiz oluyodu :-D
Biz kocisle kavga bile ettik vu konuda birak artik telefonu bu kadar arastirma olacagina bak beble ilgilen diyo ama cok kizginim suan ona manyak adam faceden akrabam ekledi erkek kabul ettim bende is yerinde onu gormus kim o diyo bagriyo akrabam dedim ne babanda ne ablanda kardesinde ekli degil seni mi buluyo dedi cildirdim sacmaliyosun suanda kapat telefonu dedim aksama konuscaz dedi kapattim yuzune telefonu delirtiyo beni gene :-@
Hahahaaa gotu tutustu ariyo benim ki ozur dilerim diyo yemege goturcekmis aksama beni kizdin mi diyo kizdim affetmiyorum dedim operim barisiriz dedi barismiyoruz dedim aksama almasini bilirim ben senin gonlunu diyo pis adam kizdiriyo beni :-D :-Dayyy dün facebook konusu bızdede vardı bızde ortak kullanıyoruz faceyı o kım bu kım nıe ekledın bılemme ne senı nıe eklıyo karısma bana dedım butun arkadslrımı sıldım kendı resımlerımı sıldım ısmımıde kaldırdım hemen aradı 5 dk sonra cabuk faceyı eskı halıne getır dıe banane dedım kapattım suratına
Ooooo oooo ben neler diyorum, yeter ki isteyeyim.
Geçe gün dedim ki " sen benim terbiyemi bozdun, inanamıyorum bu konuştuklarıma"
O da ne de se beğenirsiniz " asıl sen benim terbiyemi bozdun" ( kendisi benden 15 yaş büyük )
kızlar ben çıkıyorum net gidip gidip duruyo hallolursa gelirim görüşmek üzere . . . .
off yaa vlla aynı bnde diyom gel bak okuu göznün uçuyla bakıp gidiyo yinede laf sayıyo deli ediyo beniBenimkide erkek olmadiklari ne malum konusuyosun diyo ne anlar onlar zaten ya :-D
bitek benim kocam manyak değil galibakıskanıyorum onalrla daha çok ilgilenıyorsun dio bana he he diyorumm geçiştiriyorum girdin mi gırıyon mu dıo cvp bıle vermıyorum
Hahahaaa gotu tutustu ariyo benim ki ozur dilerim diyo yemege goturcekmis aksama beni kizdin mi diyo kizdim affetmiyorum dedim operim barisiriz dedi barismiyoruz dedim aksama almasini bilirim ben senin gonlunu diyo pis adam kizdiriyo beni :-D :-D
Yok kiz hayatta diyemem donup kalirim ne digcegimide bilemem zate hahahaa :-D :-D hoduk kocam o istedigi zaman oyle seyler diyo ki hahaha :-D
Face sifreleriniz niye eşlerinizde anlamadjmayyy dün facebook konusu bızdede vardı bızde ortak kullanıyoruz faceyı o kım bu kım nıe ekledın bılemme ne senı nıe eklıyo karısma bana dedım butun arkadslrımı sıldım kendı resımlerımı sıldım ısmımıde kaldırdım hemen aradı 5 dk sonra cabuk faceyı eskı halıne getır dıe banane dedım kapattım suratına
Buna cok güldüm:))bebğim olursa arkasına "halam sağ olsun" yazdırcammmm
:) klasik erkek tipleri benjm esjm artik sormuyoBiz kocisle kavga bile ettik vu konuda birak artik telefonu bu kadar arastirma olacagina bak beble ilgilen diyo ama cok kizginim suan ona manyak adam faceden akrabam ekledi erkek kabul ettim bende is yerinde onu gormus kim o diyo bagriyo akrabam dedim ne babanda ne ablanda kardesinde ekli degil seni mi buluyo dedi cildirdim sacmaliyosun suanda kapat telefonu dedim aksama konuscaz dedi kapattim yuzune telefonu delirtiyo beni gene :-@
:) eniyisibitek benim kocam manyak değil galibakıskanıyorum onalrla daha çok ilgilenıyorsun dio bana he he diyorumm geçiştiriyorum girdin mi gırıyon mu dıo cvp bıle vermıyorum
ALLAH kolaylık versin canım sana
Kıskanç koca çok zordur.
ALLAH'ıma şükürler olsun, benim eşimde hiiç kıskançlık yok " seni İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'na bırakırım gece gelip alırım hiiiç te aklıma birşey gelmez o denli güvenirim sana " diyor bana,.
ALLAH kolaylık versin canım sana
Kıskanç koca çok zordur.
ALLAH'ıma şükürler olsun, benim eşimde hiiç kıskançlık yok " seni İzmir'de Cumhuriyet Meydanı'na bırakırım gece gelip alırım hiiiç te aklıma birşey gelmez o denli güvenirim sana " diyor bana,.
off yaa vlla aynı bnde diyom gel bak okuu göznün uçuyla bakıp gidiyo yinede laf sayıyo deli ediyo beni
vlla mnyk bunlar bacım
Face sifreleriniz niye eşlerinizde anlamadjm
Buna cok güldüm:))
:) klasik erkek tipleri benjm esjm artik sormuyo
:) eniyisi
Allahim a şükürler olshn benimde esim kiskanc değildir bende kiskanilmayi hic sevmem nefes alamiyormusum gibi geliyo ikimizde birbirimizin face sifresini bilmeyiz asla telefonunu kurcalamam ve kendi telefonumin kurcalanmasini istemem kuralciyimdir sınırlarim nettr :))
Allahim a şükürler olshn benimde esim kiskanc değildir bende kiskanilmayi hic sevmem nefes alamiyormusum gibi geliyo ikimizde birbirimizin face sifresini bilmeyiz asla telefonunu kurcalamam ve kendi telefonumin kurcalanmasini istemem kuralciyimdir sınırlarim nettr :))
Buna cok güldüm:))
:) klasik erkek tipleri benjm esjm artik sormuyo
:) eniyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?