- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
kuşum tam mik mik haftası küsülürmü hiççççççççççç boşverrr şimdilik bişi olmamış gıbı yap ben öle yaptım dun ama şu mik mik bı bıtsın o zmn sorcam
Hepte mik mik zmani atisiyoruz ne hikmetse ya :-D
daha ateşli olur barısınca tatlım hadı allaha emanet ol gorusurz
saclarindan tutup getirecem simcik hee
canim vajinismus nasil bisey ya kendini kastigin icin mi olmuyo agri sizi mi oluyo
Cinsel birlikteliğin hiç olmaması idi benim beş yıllık evli idim birleşme hiç olmamış halen bakire idim 3 aylık tedavi sonucunda 26 Ekim de ilk kez birlikte olduk içime boşaldı çıkınca kanama oldu anladık ki kızlık bozuldu. Bir hafta ara verin dediler kızlık bozulduğu için ara verince de bir daha ilişki girmeye korkup çekindim bugün psikiyatriste gittik durumu anlattık herşey normal dedi bir hafta içinde ilişki durumu normal e dönebilir dedi. Normal e dönünce hemen hamile kalmak istiyorum Allah ım bana da o duyguyu yasatsın inşallah
:) sağlık olsunEsim telefonumu benimde karistirmaz ama arada olan oluyo okuzkesiyo sonrada pisman oluyo:-D
Aynen bende oyleyim kocisimde öyleTıpkı biz.
Ortada durur telefonum çalar çalar bakmaz bizim ki, " kim aradı "dedim birkaç kez ilk evlendiğimizde " nerden bileyim ben Aşkım senin tlfnun " dedi.
SAĞOLSUN
:) benim facede 500tane arkadsim var hangi birini anlatcamki :))benım facem vardı ama ben evlenemden önce bır durumlar vardı belalı bı sapık peşimi bırakmıyodu bende ızımı kaybettım kapattım face mı uzatırdım mevzuyuda kocamla tadımız kacmasın dıe kaldırdım kullanamdım sonra arkadlsrımı merak ettım cok kocamın facesıne ekledım onları öle kocamın facesını ıkımız kullanıyoruz öle yanı kusum kıskanc değildir ama kim nedir ne değildir öğrenmek ister bı kere sorar bıdaha sormaz bende gelemem sorgu gıbı one ole derım kafamın tası attımı silerim kullanmam bıdaha face fln
Cinsel birlikteliğin hiç olmaması idi benim beş yıllık evli idim birleşme hiç olmamış halen bakire idim 3 aylık tedavi sonucunda 26 Ekim de ilk kez birlikte olduk içime boşaldı çıkınca kanama oldu anladık ki kızlık bozuldu. Bir hafta ara verin dediler kızlık bozulduğu için ara verince de bir daha ilişki girmeye korkup çekindim bugün psikiyatriste gittik durumu anlattık herşey normal dedi bir hafta içinde ilişki durumu normal e dönebilir dedi. Normal e dönünce hemen hamile kalmak istiyorum Allah ım bana da o duyguyu yasatsın inşallah
Bnce 5yil sonunda cok büyük bi aşama canim başladınmi gerisi gelir ins Rabbim yardımcınız olsun 5yil sonunda eşine cok büyük bi ödül vazgecme korkularınin üstüne git insanin sevdigiyle birseyler yasamasi bence mükemmel ins sede bu duyguları yaşarsın eşinide gerçekten tebrik etmek lazim 5yil cok uzun bir dönem
ben kötü haberle gelirsem bir sonraki ay sizinleyim.... karar aldım korunmayacağım bende eşim her ne kadar istemese de...
Allah razı olsun bitanem... güzel kalpli arkadaşım eşim konusunu bile açmıyor artık... hiç olmamış gibi davranıyor...
hayırlısı yarın belli olacak işte... offffffffffffffff
Ins Hızır banada yetişir:))
Hayır canım olmadim daha bat 8i
Evet canim 8i olsa çıkardı ama yok işte
Ben onu yaratana kurban olarim sipam yaa büyümüste Allahim nazarlardan saklasin sağlıklı sıhhatli kucagina al ins
büyüdü teyzesi kocaman oldu :) ayy Gamze ya gözleri bile oluştu o kadar şaşkınım ki Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
41 kere maşallah kocaman olmuş ya :)
arkadaşının da fotosunu görürüz inşallah yakında...7.haftan di mi cnm? haftaya böle bişi olacak Allahın izniyle :)
canım maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..oy yirim ben onu fasülye....
mercimekti fasülye oldu artık teyzesi, fıstık kabuğunu doldururmuş ama ağırlığı fıstık kabuğu kadar yokmuş :)
oooyyyyyyyyyyy teyzesii yesiinn onuuuuu..... maşallahhh miniğeee....
teşekkür ediyoruz teyzesi, minişimin arkadaşı ondan azıcık daha büyük di mi?
:) sağlık olsun
Aynen bende oyleyim kocisimde öyle
:) benim facede 500tane arkadsim var hangi birini anlatcamki :))
Bnce 5yil sonunda cok büyük bi aşama canim başladınmi gerisi gelir ins Rabbim yardımcınız olsun 5yil sonunda eşine cok büyük bi ödül vazgecme korkularınin üstüne git insanin sevdigiyle birseyler yasamasi bence mükemmel ins sede bu duyguları yaşarsın eşinide gerçekten tebrik etmek lazim 5yil cok uzun bir dönem
Evet aramızdaki aşk biraz yıprandı ama bebek müjdesini verince inşallah tekrar canlanır çünkü çocuk çok istiyor bende istiyorum bizimle birlikte evlenenlerin ikinci çocukları oldu biz ise halen ilişkiye girmeye çalışma aşamasındayız ama bu duruma alıştım artık ağlama krizlerim sonlandı çok şükür daha da iyi olmak mutlu olmak istiyorum
evet cnm az kaldı inşallahhh musmutlu haberlerle gelirsin de biz de mutlu oluruz...
Ins Hızır banada yetişir:))
büyüdü teyzesi kocaman oldu :) ayy Gamze ya gözleri bile oluştu o kadar şaşkınım ki Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
arkadaşının da fotosunu görürüz inşallah yakında...7.haftan di mi cnm? haftaya böle bişi olacak Allahın izniyle :)
mercimekti fasülye oldu artık teyzesi, fıstık kabuğunu doldururmuş ama ağırlığı fıstık kabuğu kadar yokmuş :)
8. Haftaya girdim canım bugün.. Allah izin verirse cuma yada önümüzdeki hafta bende büyüdüğünü görmüş olacağım inşallah..
evet cnm az kaldı inşallahhh musmutlu haberlerle gelirsin de biz de mutlu oluruz...
mucize iste Rabbimin kudreti Allahim sağlıkla dogmayi nasip etsin bebeklerinizin darisi bizlerjn başına ins bizde ins ogunleri yaşarızIns Hızır banada yetişir:))
tabiki zor senin acindan dahada zor kendimi yerine koyuyorum nasılda suclamissindir kendini ama bak hersey geride kalms bide bebis müjdesi verirsin hersey daha güzel olar sizin icin :))Evet aramızdaki aşk biraz yıprandı ama bebek müjdesini verince inşallah tekrar canlanır çünkü çocuk çok istiyor bende istiyorum bizimle birlikte evlenenlerin ikinci çocukları oldu biz ise halen ilişkiye girmeye çalışma aşamasındayız ama bu duruma alıştım artık ağlama krizlerim sonlandı çok şükür daha da iyi olmak mutlu olmak istiyorum
bnde düşünmüyo değilim ayni seyleri uzak kalmak yetecek sanırım birazSelam kizlarr.islerim cok yogundu giremedim.moralmanda pek iyi degilim zaten.Ben bir karar aldim ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum ama biraz ara vermek istoyorum.14 ayim gitti ve daha ne kadar beklicemi bilmiyorum.Sabah aksam uykuda hep bebis dusunuyordum.az degil bir senem boyle gecti.Artik bu isi zamana birakma zamanim geldi .kaderde ne varsa o ,ben elimden geleni yaptim.Oteye gidecegini de sanmiyorum.Ara ara girip sizleri tabiki takip edecegim.Insaallah hepiniz guzel haberler verirsiniz
kızlaarrrr selam..
ben çek cumhuriyetindeyim, şöyle bir baktım foruma ama pek önceki sayfalara bakamadım.
hamiş haberi var mı?
bizim dün evlilik yıldönümümüzdü, yumurtlama dönemindeyim zaten (ovulasyon testlerimi getirmedim tabii buraya).
inşallah hayırlısıyla bebişimizle döneriz :)
Ooo süper evlilk yıldönümz kutlu olshn ins cekde bide bebis yapar gelirsiniz süper
kızlaarrrr selam..
ben çek cumhuriyetindeyim, şöyle bir baktım foruma ama pek önceki sayfalara bakamadım.
hamiş haberi var mı?
bizim dün evlilik yıldönümümüzdü, yumurtlama dönemindeyim zaten (ovulasyon testlerimi getirmedim tabii buraya).
inşallah hayırlısıyla bebişimizle döneriz :)
8. Haftaya girdim canım bugün.. Allah izin verirse cuma yada önümüzdeki hafta bende büyüdüğünü görmüş olacağım inşallah..
o zaman hemen hemen aynıyız cnm, benim de bugün 8+3...inşallah cnm, çok heyecan verici bişi yaaa
mucize iste Rabbimin kudreti Allahim sağlıkla dogmayi nasip etsin bebeklerinizin darisi bizlerjn başına ins bizde ins ogunleri yaşarız
tabiki zor senin acindan dahada zor kendimi yerine koyuyorum nasılda suclamissindir kendini ama bak hersey geride kalms bide bebis müjdesi verirsin hersey daha güzel olar sizin icin :))
bnde düşünmüyo değilim ayni seyleri uzak kalmak yetecek sanırım biraz
Ooo süper evlilk yıldönümz kutlu olshn ins cekde bide bebis yapar gelirsiniz süper
İnşallah arkadaşlar artık bizde normal bir çift olalım
mucize iste Rabbimin kudreti Allahim sağlıkla dogmayi nasip etsin bebeklerinizin darisi bizlerjn başına ins bizde ins ogunleri yaşarız
İnşallah arkadaşlar artık bizde normal bir çift olalım
allhım sizide normal mik mikleri güçlü bir yuva olmayı nasıp etsınnn
Eki Görüntüle 850820
birleştirdim cnm, ilki 4 haftalık, ikincisi 6 haftalık sonuncusu 8 haftalık, biliyosun zaten...ne kadar farklı di mi?
o zaman hemen hemen aynıyız cnm, benim de bugün 8+3...inşallah cnm, çok heyecan verici bişi yaaa
evet canım heyecanlı bekleyiş.. benim batım 8 ekimdi. aramızda sadece 3 gün mü var ne güzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?