Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

kuşum tam mik mik haftası küsülürmü hiççççççççççç boşverrr şimdilik bişi olmamış gıbı yap ben öle yaptım dun ama şu mik mik bı bıtsın o zmn sorcam

Hepte mik mik zmani atisiyoruz ne hikmetse ya :-D

Esim telefonumu benimde karistirmaz ama arada olan oluyo okuzkesiyo sonrada pisman oluyo:-D
:) sağlık olsun
Tıpkı biz.

Ortada durur telefonum çalar çalar bakmaz bizim ki, " kim aradı "dedim birkaç kez ilk evlendiğimizde " nerden bileyim ben Aşkım senin tlfnun " dedi.
SAĞOLSUN
Aynen bende oyleyim kocisimde öyle
:) benim facede 500tane arkadsim var hangi birini anlatcamki :))

evet cnm az kaldı inşallahhh musmutlu haberlerle gelirsin de biz de mutlu oluruz...

Selam kizlarr.islerim cok yogundu giremedim.moralmanda pek iyi degilim zaten.Ben bir karar aldim ne kadar uygulayabilirim bilmiyorum ama biraz ara vermek istoyorum.14 ayim gitti ve daha ne kadar beklicemi bilmiyorum.Sabah aksam uykuda hep bebis dusunuyordum.az degil bir senem boyle gecti.Artik bu isi zamana birakma zamanim geldi .kaderde ne varsa o ,ben elimden geleni yaptim.Oteye gidecegini de sanmiyorum.Ara ara girip sizleri tabiki takip edecegim.Insaallah hepiniz guzel haberler verirsiniz

kızlaarrrr selam..

ben çek cumhuriyetindeyim, şöyle bir baktım foruma ama pek önceki sayfalara bakamadım.

hamiş haberi var mı?

bizim dün evlilik yıldönümümüzdü, yumurtlama dönemindeyim zaten (ovulasyon testlerimi getirmedim tabii buraya).
inşallah hayırlısıyla bebişimizle döneriz :)

bebğimmmmm kilisede dua etcektin unutmaaaaaaaaaaaa bol bol mik mik yapın atmosfer değişik gelır ii gelır

kızlar kv akşam bize yemeğe gelcekmiş ne yemek yapsam şöyle hızlı hemen olcak birşeyle :44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…