canım ikinci altı hafta olanda o siyahlığın içindeki nokta dimi bebeğin...Eki Görüntüle 850820
birleştirdim cnm, ilki 4 haftalık, ikincisi 6 haftalık sonuncusu 8 haftalık, biliyosun zaten...ne kadar farklı di mi?
her doktora gidişinde isterim bu fotoları en baştan en sona kadar inşallah hadi bakalım...
Eki Görüntüle 850820
birleştirdim cnm, ilki 4 haftalık, ikincisi 6 haftalık sonuncusu 8 haftalık, biliyosun zaten...ne kadar farklı di mi?
her doktora gidişinde isterim bu fotoları en baştan en sona kadar inşallah hadi bakalım...
Eki Görüntüle 850820
Maşallah canım cooooooook büyük fark var yaa pa$a olmus
evet canım heyecanlı bekleyiş.. benim batım 8 ekimdi. aramızda sadece 3 gün mü var ne güzel..
çok güzel yaaa, benim sat 7 eylüldü bat 2 ya da 3 ekimdi...
canım ikinci altı hafta olanda o siyahlığın içindeki nokta dimi bebeğin...
evet cnm bak gözükmüyor bile ben sana o yüzden çok erken diyorum ya senin için...
Maşallah Allah nazarlardan korusun... Hamilelerin duaları kabul olurmuş bizler için dua edermisin? Allah bizede nasip etsin :)
etmez miyim hiç cnm, biz genelde cuma günleri ayetel kürsi okuyoruz toplanıp...inşallah Allah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip eder... bu arada geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı diyim sen de işin en zor kısmını halletmişsin şimdi gelsin bebişinnnn :)
Allah nasip kısmet ederse ilk albümü ultrasonlardan oluşacak bebeğimin...dün Hicran birleştir de farkı görelim diyince benim de hoşuma gitti...bi de 9 ay boyunca karnımın fotosunu çekmek istiyorum...hadi teyzeleri siz de sıkı çalışın gelsin bebişler birlikte oluşturalım albümlerini tontişlerimizin...senin de miniş çabucak gelir inşallahhhhhh...
Maşallah canım cooooooook büyük fark var yaa pa$a olmus
cinsiyet bellimi kuşum'' ben orayı kaçırmışım yaa :44::44:
cinsiyet bellimi kuşum'' ben orayı kaçırmışım yaa :44::44:
farkettim bende gerçekten çok küçükmüş canım ya... gerçekten umudumsun bebişim yaaaa.... inşallah dediğin gibidir... gerçekten gözden kaçacak kadar küçükçok güzel yaaa, benim sat 7 eylüldü bat 2 ya da 3 ekimdi...
evet cnm bak gözükmüyor bile ben sana o yüzden çok erken diyorum ya senin için...
etmez miyim hiç cnm, biz genelde cuma günleri ayetel kürsi okuyoruz toplanıp...inşallah Allah sana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip eder... bu arada geçmiş olsun mu diyim gözün aydın mı diyim sen de işin en zor kısmını halletmişsin şimdi gelsin bebişinnnn :)
Yoook balim ya 8.haftada cinsiyet belli olmaz benim içimden öyle fethi
Evet canim bi an öyle geldi pasa yazmisim sildim hatta tekrar yazdımyaa o yüzden diyorum ya çok şaşırdım görünce...Allahın mucizesi işte...kendi dünyasında büyüyo minişim...sana da erkek olacak gibi mi geliyor?
cnm cinsiyet için çok erken daha ama büyük çoğunluk erkek gibi hissediyor...
Herkesin içinden geçen aynı demek ki canımaslında benim içimden de erkek geçiyorda bende ondan içimden gecen olmuş diycektim
Evet canim bi an öyle geldi pasa yazmisim sildim hatta tekrar yazdım
ben resımlerden hıc bırsey anlamadım aslında ya bebek o gorunen sıyahlıgın ıcınde beyaz bır yer var onun içindemi acba
Benimde birgun bebisim olursa aynı şeyleri yapmayı düşünüyordum
farkettim bende gerçekten çok küçükmüş canım ya... gerçekten umudumsun bebişim yaaaa.... inşallah dediğin gibidir... gerçekten gözden kaçacak kadar küçük
cnm ben seni umutlandırmak için söylemiyorum sadece gördüğümü ve araştırıp öğrendiğimi söylüyorum...kendi gözünle gördün bak belli bile olmuyo kalp atışı çok çok az duyuluyodu zaten...ayrıca senin durumunda olup şimdi doğum yapan çok kişi var hemen karamsar olma...Rabbim belki mucizeni sana bağışlayacak nerden biliyosun...o yüzden bol bol dua et, nötr kalmaya çalış...
Evet canim bi an öyle geldi pasa yazmisim sildim hatta tekrar yazdım
ya kimisi erkek kimisi kız diyo...kardeşlerim kız şeyleri alıyo hep, ben erkek kıyafeti alıyorum...annem kız battaniyesi örüyo...ayyyyyy çabucak geçse 8 hafta :)
ben resımlerden hıc bırsey anlamadım aslında ya bebek o gorunen sıyahlıgın ıcınde beyaz bır yer var onun içindemi acba
yaparız işte birlikte burda :)
cnm ben seni umutlandırmak için söylemiyorum sadece gördüğümü ve araştırıp öğrendiğimi söylüyorum...kendi gözünle gördün bak belli bile olmuyo kalp atışı çok çok az duyuluyodu zaten...ayrıca senin durumunda olup şimdi doğum yapan çok kişi var hemen karamsar olma...Rabbim belki mucizeni sana bağışlayacak nerden biliyosun...o yüzden bol bol dua et, nötr kalmaya çalış...
ya kimisi erkek kimisi kız diyo...kardeşlerim kız şeyleri alıyo hep, ben erkek kıyafeti alıyorum...annem kız battaniyesi örüyo...ayyyyyy çabucak geçse 8 hafta :)
Bebisim bugünde sol kasigim agriyo benim inss birlikte albüm hazırlamak nasip olur
Bende bebusime battaniye ördüm yeşil kirik beyaz çok cici oldu ama içi boş bekluyor bir yıldır
yaparız işte birlikte burda :)
Bebisim bugünde sol kasigim agriyo benim inss birlikte albüm hazırlamak nasip olur
Bende bebusime battaniye ördüm yeşil kirik beyaz çok cici oldu ama içi boş bekluyor bir yıldır
ne güzel işte...evrene pozitif enerji yolluyosun bebişin battaniyesi hazır içinin dolmasını bekliyorum diyerek :) kuşum kabızın devam ediyo mu? sol kasık ağrısını hiç sorma bana yaaa, hala çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?