ne güzel işte...evrene pozitif enerji yolluyosun bebişin battaniyesi hazır içinin dolmasını bekliyorum diyerek :) kuşum kabızın devam ediyo mu? sol kasık ağrısını hiç sorma bana yaaa, hala çekiyorum...
afedersin canim bugün çıkmadım wc ye.bende öğlen evin içinde dolandım agrisindan duramadim dinlene dinlene devam ettim:18: cicislerde dunden daha cok aciyo
afedersin canim bugün çıkmadım wc ye.bende öğlen evin içinde dolandım agrisindan duramadim dinlene dinlene devam ettim:18: cicislerde dunden daha cok aciyo
bata 11 gün kalmıştı di mi? sen bence takip et kendini...inşallahhh bebiş geliyordur...özellikle kabızı, kasık ağrısını ve varsa akıntını takip et bence...
bata 11 gün kalmıştı di mi? sen bence takip et kendini...inşallahhh bebiş geliyordur...özellikle kabızı, kasık ağrısını ve varsa akıntını takip et bence...
Akintim pek yok canim.... Ins bu ay bi mucize olur yaz annesi olurum
inşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin :)
inşallah cnm inşallahhhhhhh
17aydir hep kirmizilarla karsilasmaktan yorulduminşallah allah hepimizin dualarını kabul etsin :)
eğer kabızlıgın yoksa ve bu dönemde olduysan inşallah diyorum bir şeyler vardır.. ben hiç kabız olmam ama hamile olduğum günden beri kabızım. şimdi ona çare buldum. akşamdan kuru inciri 1 bardak suya koyuyorum. sabah önce suyunu içiyorum. sonra da inciri yiyorum. en azından şuan çıkabiliyorum. deneye bilirsen dene canım..
eğer kabızlıgın yoksa ve bu dönemde olduysan inşallah diyorum bir şeyler vardır.. ben hiç kabız olmam ama hamile olduğum günden beri kabızım. şimdi ona çare buldum. akşamdan kuru inciri 1 bardak suya koyuyorum. sabah önce suyunu içiyorum. sonra da inciri yiyorum. en azından şuan çıkabiliyorum. deneye bilirsen dene canım..
Bu ay bende de kabizlik var canim ya cok zorlaniyorum kayisi yiyorum o yuzden hep
Bebisimin cicilerini gosterim size tiyseleriiinşallah cnm inşallahhhhhhh
Normalde prk olmam canım nasip diyorum bekleyip gorcez
topikte sorun var galiba nickler karışıyorhicran sana yazmak istemiştim..
17aydir hep kirmizilarla karsilasmaktan yoruldum
allah hayırlısını versin canım benim :)
Bebisimin cicilerini gosterim size tiyselerii
Normalde prk olmam canım nasip diyorum bekleyip gorcez
Bu ay bende de kabizlik var canim ya cok zorlaniyorum kayisi yiyorum o yuzden hep
bana kayısı pek bişi yapmadı ama incirden memnunum :)
inşallah bebişler sizlerledir..
.....................
....................
.................
as cnmmmm hg nbrrselammmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?