Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

beni de aranıza alırsanız sevinirim bat: 19 KASIM

aylardır beklemede kaldım olacak diye ama bu ay klomenle desteklemek istedik. dilerim benimle birlikte anne olmak isteyen her arkadaşıma Rabbim bu duyguyu tattırır.

önce tedbir sonra takdir diyerek Rabbime sığınıyoruz...

h.g :) inşallahhhh gelir senin de bebişin en kısa zamanda...

nassınız kızlaaarrr yaa benim bugün kahverengi akıntım oldu ne alakaysa ve garip olan akıntı miktarında fazlallık var daha yumyum günü bile gelmedi bilemedim neyse artık

slm kızlar iyi akşamlar işimdi ben idrar testi yapsam doğru sonuç verir mi?:18::18::18::18: çok merak ediyorum ya

dün olmalıydım ama olmadım cnm ateş basıyor beni vücut ısım bi yüseliyor bi düşüyor böle olmak istiyorum:18::18::18::18:

ben de merak ettim cnm, yap bakalım testini...ben eczacıya sormuştum fark ediyo mu testleri akşam ya da sabah yapmamız, hayır ben de doktora sordum dedi...ben akşam yapmıştım çıkmıştı silik çizgi...

ben de merak ettim cnm, yap bakalım testini...ben eczacıya sormuştum fark ediyo mu testleri akşam ya da sabah yapmamız, hayır ben de doktora sordum dedi...ben akşam yapmıştım çıkmıştı silik çizgi...

eşim almaya gitti birazdan gelir yaparım negatif çıkarsa yinede hamiş olma ihtimalim var mı

dün olmalıydım ama olmadım cnm ateş basıyor beni vücut ısım bi yüseliyor bi düşüyor böle olmak istiyorum:18::18::18::18:

eşim almaya gitti birazdan gelir yaparım negatif çıkarsa yinede hamiş olma ihtimalim var mı

negatif çıkarsa çok azda olsa hamile olma ihtimalin var amma 10000de 1 deyim ben sana ama silikte olsa ikinci çizgi çıkarsa hamilesin demektir inşşşş

Slm kızlar naslsnz. Bayadir bu topige girmiyorum.

hoşgeldin niye girmiyodun bakiiiimm

bayanlar ustune görmeden kaç gun sonra kanda bellı olur sızceee ?

yerleşme kanamasını kasdediyorsan yanlış bilmiyorsam 3-4 güne kanda 7 güne kadarda idrarda çıkıyor tam hatırlayamadım şimdi ama böyleydi sanırım ben çünkü yerleşeme kanamasından tam 11 gün sonra yaptım idrar testi kesin iki çizgi çıkmıştı tamda adet günüme denk geliyodu gecikmesiz yani

Teldn giriyorum ben cnm topigi bayadir bulamıyorum. Bulsamda bi türlü kısmet olmadı yazmak. Psikolojik cokusteyimm resmen bebek beklemekten herşeyi bosladim biliorum dogru değil yaptigm ama sadece bu konuya odaklanmış sekildeyim😟

olmadı işte negatif çıktı yoktur ama niye adet olmuyorum çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…