Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

olmadı işte negatif çıktı yoktur ama niye adet olmuyorum çıldırıcam

takma cnm rahatla bende bu ay 4 gün geciktim düşün birde ateşim dahi yüksek gidiyordu ama sonra adet oldum demekki geç yumurtlamışım sendede öyle olmuş olabilir takip ediyormusun?

soyle dıyım canım ben adet oldum adetten uc gun sonra kanda test yaptırdım 0.01 cıktı bır ay once bır ılışkım olmuştu bazı nedenlerden dolayı yanı ılıskının uzerınden bır ay cıktı bu durumda hamılelık olabılırmı

olmadı işte negatif çıktı yoktur ama niye adet olmuyorum çıldırıcam

Canim üzülme ya. Belki döllenme donemindedrrr ondan cikmamstr böle olayla cok karşılaşan var erken oldgu için bazen testte cikmayabilioo. Bir kaç gün daha gecirkirsen kan testi yap onda ckarr sıkma canını

takma cnm rahatla bende bu ay 4 gün geciktim düşün birde ateşim dahi yüksek gidiyordu ama sonra adet oldum demekki geç yumurtlamışım sendede öyle olmuş olabilir takip ediyormusun?

yok ya yumuş teşti felan yapmıyorum öyle bekliyorum belki hiç birşeye gerek kamaz die ama adet olursam hgs çektirecem mecburren dr istedi

cnm 0.01 kesinlikle gebelik yoktur demekmiş...geçen ay ben de yaptırdım 0.01 çıktı bi umut olur diyodum ama olmazmış...zaten 1 ay geçmiş olsa çıkardı kesin...kan testinde 9-12 gün sonra çıkıyo gebelik...

yok ya yumuş teşti felan yapmıyorum öyle bekliyorum belki hiç birşeye gerek kamaz die ama adet olursam hgs çektirecem mecburren dr istedi

cnm üzülme lütfen...bebişinin sana gelmesine 1 ay daha yaklaştın böyle düşün...eger çok stres yapıyosan da gecikmiş olabilirsin...

ilişkinin üzerinden bi ay geçtiyse şimdiye ultrasonda keseyi bile görürüdün yahu biraz garip bi soru olmuş zaten adet olmuşsun neden kan testi yaptınki?

bende test yapmıyorum cnm ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı hesaba geliyor tavsiye ederim

belkı adet degıldır ustune gormedır dıye yaptım

Canim üzülme ya. Belki döllenme donemindedrrr ondan cikmamstr böle olayla cok karşılaşan var erken oldgu için bazen testte cikmayabilioo. Bir kaç gün daha gecirkirsen kan testi yap onda ckarr sıkma canını

nasıl cnm sıkılmasın ya adetlerim düzensizleşti 23,13,5 bunlar son adetlerim hormon testi yapıldı bi tane hormon düzensizleşmiş o yüzden adetlerim böle olmuş kesin bu ayda öyle olmuştur rahim filmini kesin çektirirm ben

belkı adet degıldır ustune gormedır dıye yaptım

ok anladım ama üstüne görme adet kanaamsı gibi olmazki lekenlenme gibi bişe olur çoğunluklada yerleşme kanamsını üstüne görme sanıyorlar ama baya normal adet olduysan üstüne görme olması düşük ihtimal

Cnm olumsuz düşünmek biz hamile kalmaya calisanlara yasakkkk😊 kendini çok kastiysan da gecikir adetin.

hiç denemedimya ateş ölçme yöntemini cnm işallah denemeye gerek kalmaz

bilmiyorum cnm artık içimde neler oluyor:18:

Inşallah güzel şeyler oluyordur. Ama sdece bebek olayına odaklanma o zmn hc bsey olmuo olca varsa. Sna dyorum ama bende ayniyim. Sana dediklerimi bide ben yapabilsemm . Ama ben inanıyorum en kisa zamanda bebegime kvuscam Allahin izniyle. Güzel dusunelimkii güzel olsun herşey

hayırlısı cnm allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

slm kıslarr lütfen cvp verirmisinzz adetin 21. günü kan istediler ben ayın 3 de adet oldum ayın kacnda gitmem gerek adet başladıgım gün mü saycam yoksa yani 22 sindemi -23 demi buraya 22 yazmışlar ben 23 olark hesaplıyom hngisi bide bu nicin bilen varmı?? :26::44:

cnm adetinin 21.günü ayın 23'ü oluyo benim de hesabıma göre...adetinin başlangıç gününden itibaren sayman gerekiyor bildiğim kadarıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…