cnm şüpheli ilişkiden 9-12 gün sonra kan testinde çıkar...
merhaba...h.geldin
olmadı işte negatif çıktı yoktur ama niye adet olmuyorum çıldırıcam
hoşgeldin niye girmiyodun bakiiiimm
yerleşme kanamasını kasdediyorsan yanlış bilmiyorsam 3-4 güne kanda 7 güne kadarda idrarda çıkıyor tam hatırlayamadım şimdi ama böyleydi sanırım ben çünkü yerleşeme kanamasından tam 11 gün sonra yaptım idrar testi kesin iki çizgi çıkmıştı tamda adet günüme denk geliyodu gecikmesiz yani
olmadı işte negatif çıktı yoktur ama niye adet olmuyorum çıldırıcam
cnm şüpheli ilişkiden 9-12 gün sonra kan testinde çıkar...
merhaba...h.geldin
takma cnm rahatla bende bu ay 4 gün geciktim düşün birde ateşim dahi yüksek gidiyordu ama sonra adet oldum demekki geç yumurtlamışım sendede öyle olmuş olabilir takip ediyormusun?
canım ılıskımın uzeınden 1 ay gectı adet oldum adetten uc gun sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sence bu adetın ustune görme yada gec döllenme olayı olabılırmı bu durumda canım hamılelık varmıdır
yok ya yumuş teşti felan yapmıyorum öyle bekliyorum belki hiç birşeye gerek kamaz die ama adet olursam hgs çektirecem mecburren dr istedi
ilişkinin üzerinden bi ay geçtiyse şimdiye ultrasonda keseyi bile görürüdün yahu biraz garip bi soru olmuş zaten adet olmuşsun neden kan testi yaptınki?canım ılıskımın uzeınden 1 ay gectı adet oldum adetten uc gun sonra kan testı yaptırdım 0.01 cıktı sence bu adetın ustune görme yada gec döllenme olayı olabılırmı bu durumda canım hamılelık varmıdır
yok ya yumuş teşti felan yapmıyorum öyle bekliyorum belki hiç birşeye gerek kamaz die ama adet olursam hgs çektirecem mecburren dr istedi
ilişkinin üzerinden bi ay geçtiyse şimdiye ultrasonda keseyi bile görürüdün yahu biraz garip bi soru olmuş zaten adet olmuşsun neden kan testi yaptınki?
bende test yapmıyorum cnm ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı hesaba geliyor tavsiye ederim
Canim üzülme ya. Belki döllenme donemindedrrr ondan cikmamstr böle olayla cok karşılaşan var erken oldgu için bazen testte cikmayabilioo. Bir kaç gün daha gecirkirsen kan testi yap onda ckarr sıkma canını
belkı adet degıldır ustune gormedır dıye yaptım
nasıl cnm sıkılmasın ya adetlerim düzensizleşti 23,13,5 bunlar son adetlerim hormon testi yapıldı bi tane hormon düzensizleşmiş o yüzden adetlerim böle olmuş kesin bu ayda öyle olmuştur rahim filmini kesin çektirirm ben
ilişkinin üzerinden bi ay geçtiyse şimdiye ultrasonda keseyi bile görürüdün yahu biraz garip bi soru olmuş zaten adet olmuşsun neden kan testi yaptınki?
bende test yapmıyorum cnm ateş ölçme yöntemini kullanıyorum oda aynı hesaba geliyor tavsiye ederim
Cnm olumsuz düşünmek biz hamile kalmaya calisanlara yasakkkk😊 kendini çok kastiysan da gecikir adetin.
bilmiyorum cnm artık içimde neler oluyor:18:
Inşallah güzel şeyler oluyordur. Ama sdece bebek olayına odaklanma o zmn hc bsey olmuo olca varsa. Sna dyorum ama bende ayniyim. Sana dediklerimi bide ben yapabilsemm . Ama ben inanıyorum en kisa zamanda bebegime kvuscam Allahin izniyle. Güzel dusunelimkii güzel olsun herşey
hayırlısı cnm allahım cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsinaminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
slm kıslarr lütfen cvp verirmisinzz adetin 21. günü kan istediler ben ayın 3 de adet oldum ayın kacnda gitmem gerek adet başladıgım gün mü saycam yoksa yani 22 sindemi -23 demi buraya 22 yazmışlar ben 23 olark hesaplıyom hngisi bide bu nicin bilen varmı?? :26::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?