Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm adetinin 21.günü ayın 23'ü oluyo benim de hesabıma göre...adetinin başlangıç gününden itibaren sayman gerekiyor bildiğim kadarıyla...

cvp içn çok tşk ederim balım peki bu hemşire niye 22 yazmış demk ki ynlış yazmış bnde 23 olark hesapladım :26:

iyi akşamlar kızlar,sizde de alıntılar kısmının görünümünde bir gariplik var mı? kendi sayfamızda değil yalnız,bu forum sayfasında,
bende karmakarışık görünüyor da...

Canım o kan testinde yumurta kalitesine bakıyorlar 10 ve üstü bir değer çıkmalı...

Hmm biz 9 10 aydır istiyoruz en son 16 eylülde regli oldum hala gelmedi test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

nerdeyse 2 ay olacak neden yapmıyorsun test?
hep böyle geçikmeler oluyormu oluyorsa eğer haklısın insan korkabiliyor ama gecikme yaşamıyorsan anlaki hamilesin :)

nerdeyse 2 ay olacak neden yapmıyorsun test?
hep böyle geçikmeler oluyormu oluyorsa eğer haklısın insan korkabiliyor ama gecikme yaşamıyorsan anlaki hamilesin :)

Troidden dolayı bazı zaman gecikti ama bu ilk defa çoook uzadı bukadar 2aydırda folik asit kullanıyorum onun faydası olabilirmiş dr. Kullanmamı söylemişti göğüslerim hassas sadece ama adet olacakmışım gibi hissediyorum inanın 2aydır adet oldum diye tuvalete koşuyorum bişey yok

Canim adetinjn başladığı günü sayiyorsun:)
Merhaba ben yeni üye oldum siz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?
Hg canim bnm 8.ayim olacak :))
Hmm biz 9 10 aydır istiyoruz en son 16 eylülde regli oldum hala gelmedi test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye

Bnce test yapmalısın bu belirsizlik senj daha cok strese sürükler eger negatif cikarsa baska bi sebebte olabilir doktora gitmelisin öyleyse bence bos yere bekleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…