- 30 Temmuz 2013
- 8.700
- 2.171
- 148
cnm adetinin 21.günü ayın 23'ü oluyo benim de hesabıma göre...adetinin başlangıç gününden itibaren sayman gerekiyor bildiğim kadarıyla...
cvp içn çok tşk ederim balım peki bu hemşire niye 22 yazmış demk ki ynlış yazmış bnde 23 olark hesapladım :26:
hmmm du bakiim bunu senden duyuyorum onada bakiim dizi olarak walking dead hastasıyımmmmbide supernatural ama o eğlencelik yani film iyi gidiyo partlar yüklenirken buraya yaziyom sonunu yazarım yine
izlersen,sarı saçlı çocuk ve cadılar evinde kabus (dehşette olabilir) bölümlerini tavsiye ederim.bu dizi dünyaca ünlü korku filmi yönetmenlerinin bir araya gelerek yaptıkları bir çalışma,her biri 1 saatlik bir film çekiyor, 2 sezon oynamıştı.
Canım o kan testinde yumurta kalitesine bakıyorlar 10 ve üstü bir değer çıkmalı...slm kıslarr lütfen cvp verirmisinzz adetin 21. günü kan istediler ben ayın 3 de adet oldum ayın kacnda gitmem gerek adet başladıgım gün mü saycam yoksa yani 22 sindemi -23 demi buraya 22 yazmışlar ben 23 olark hesaplıyom hngisi bide bu nicin bilen varmı?? :26::44:
günaydın canım
kimsecikler daha gelmemiş :)
günaydın
uyanamamışlardırbu arada totemin tutar inşallah :18:
Merhaba ben yeni üye oldumsiz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?
benim bu ay 2. ayım :)
Hmm biz 9 10 aydır istiyoruz en son 16 eylülde regli oldum hala gelmedi test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye
Merhaba ben yeni üye oldumsiz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?
nerdeyse 2 ay olacak neden yapmıyorsun test?
hep böyle geçikmeler oluyormu oluyorsa eğer haklısın insan korkabiliyor ama gecikme yaşamıyorsan anlaki hamilesin :)
Canim adetinjn başladığı günü sayiyorsun:)slm kıslarr lütfen cvp verirmisinzz adetin 21. günü kan istediler ben ayın 3 de adet oldum ayın kacnda gitmem gerek adet başladıgım gün mü saycam yoksa yani 22 sindemi -23 demi buraya 22 yazmışlar ben 23 olark hesaplıyom hngisi bide bu nicin bilen varmı?? :26::44:
Hg canim bnm 8.ayim olacak :))Merhaba ben yeni üye oldumsiz ne kadardır bebek düşünüyorsunuz?
Hmm biz 9 10 aydır istiyoruz en son 16 eylülde regli oldum hala gelmedi test yapmaya korkuyorum negatif çıkacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?