Troidden dolayı bazı zaman gecikti ama bu ilk defa çoook uzadı bukadar 2aydırda folik asit kullanıyorum onun faydası olabilirmiş dr. Kullanmamı söylemişti göğüslerim hassas sadece ama adet olacakmışım gibi hissediyorum inanın 2aydır adet oldum diye tuvalete koşuyorum bişey yok
Canim adetinjn başladığı günü sayiyorsun:)
Hg canim bnm 8.ayim olacak :))
Bnce test yapmalısın bu belirsizlik senj daha cok strese sürükler eger negatif cikarsa baska bi sebebte olabilir doktora gitmelisin öyleyse bence bos yere bekleme
Gittim dr.a 4kez hormonlarım normal yumurtalarım güzel çalışıyomuş folik asit verdi 2aydır onu kullanıyorum belki faydası olmuştur nette okuyorum hep cesaret gelmiyor test yapmaya bide bi sürü test konulmuş bana öle çıksa negatif diye atarımçok belirsiz bazısı
günaydııııııın :)
Kıslar cumartesi ya da pazar ovulasyon günüm. Çalışmalar devam. 20 gün nasıl geccek ya, bişeyi beklemek ne kadar zor. Bakalım olcak mı?
Sizde durumlar nedir?
bence bekleme yap bi test en azından bi kaybın olmayacak.. hatta belki bi kazancın olacak minik bi kalp atıyordur içinde ?
Arkadaslar saniyorum yaklasik 2 haftalik hamileyim idrar testi yaptim negatif cikti ama icimden bi ses hamilesin diyo pek cok belirtisi de var. Bata daha 1 hafta var kan versem cikar dimi gebelik? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi??
Bu arada saglik sigortam var ama 70 tl diyolar yakindaki klinikte test icin. Daha uygun fiyata nerede yaptirabilirim?
Ama ilk idrarla yapılmıyomu sabah :/ keşke ne kadar sevinirim.
Arkadaslar saniyorum yaklasik 2 haftalik hamileyim idrar testi yaptim negatif cikti ama icimden bi ses hamilesin diyo pek cok belirtisi de var. Bata daha 1 hafta var kan versem cikar dimi gebelik? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi??
Bu arada saglik sigortam var ama 70 tl diyolar yakindaki klinikte test icin. Daha uygun fiyata nerede yaptirabilirim?
Eşime söyleyim test alsın yapıyım akşam çok heycanlandımda sadece göğüslerim hassas benim adet olacakmışım gibi sizde nasıl oldu başka belirti yokvallahi cnm ben akşam işten gelince yapmıştım hemde bat günümde çıkmıştı... senin o kadar günde geçmiş ilk idrarını beklemene hiç gerek yok bence...
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr...Musmutlu bi gün olur bugün inşallahhhhhhhh
Eşime söyleyim test alsın yapıyım akşam çok heycanlandımda sadece göğüslerim hassas benim adet olacakmışım gibi sizde nasıl oldu başka belirti yok
Günaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrr...Musmutlu bi gün olur bugün inşallahhhhhhhh
günaydın canım sana da musmutlu günler nasılsın...
grip oluyo gibiyim cnm sen nasılsın?
valla bende sızıntı şeklinde kan bile geliyordu yani lekelenmem oluyordu belim resmen kopuyordu ha geldi gelicek gibiydi ama içimdekki seste hamile olduğumu söylüyordu.. bende eşime test aldırdım akşam iş çıkışı bi yaptım test hamileyim sonra kana baktılar orda da cıktı... gerçi allah tamamına erdirmedi ama yapıcak bişey yoktu 13+1 ken düşük yaptım haziranda
Arkadaşlar merhaba,ben yeni katıldım bu siteye ve aranıza günaydın herkese) ben geçen yıl mol gebelik rahatsızlığı geçirdim bebeğimi aldılar ve 1 yıl hamile kalmamı yasakladılar,haziran ayında bitti 1 yıl ve biz tekrar denemeye başladık ama ben hamile kalamıyorum bi türlü (( internetten araştırdım keçiboynuzu içiriyorum eşime bende bal ve tarçın karışımı yiyorum başka ne yapmalıyım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?