Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bence sen şimdi hemen bi eczaneye git ve bi test al hemen yap... gebelik olmasada adetin bu kadar gecikmesi sorun yaratabilir bence tedbirli olmalısın işini şansa bırakma

günaydııııııın :)

Kıslar cumartesi ya da pazar ovulasyon günüm. Çalışmalar devam. 20 gün nasıl geccek ya, bişeyi beklemek ne kadar zor. Bakalım olcak mı?

Sizde durumlar nedir?

Gittim dr.a 4kez hormonlarım normal yumurtalarım güzel çalışıyomuş folik asit verdi 2aydır onu kullanıyorum belki faydası olmuştur nette okuyorum hep cesaret gelmiyor test yapmaya bide bi sürü test konulmuş bana öle çıksa negatif diye atarım çok belirsiz bazısı

Son düzenleme:

bence bekleme yap bi test en azından bi kaybın olmayacak.. hatta belki bi kazancın olacak minik bi kalp atıyordur içinde ?

günaydııııııın :)

Kıslar cumartesi ya da pazar ovulasyon günüm. Çalışmalar devam. 20 gün nasıl geccek ya, bişeyi beklemek ne kadar zor. Bakalım olcak mı?

Sizde durumlar nedir?

ayy ne zor beklemek hemde
bende bu ay antibiyotik kullandım tam ovulasyon günümde kestim bu ayı hasta olarak geçirdik ama bakalım belki olacağı varsa bebek olmuştur bir umut işte ovulasyon haftasında bir kere ilişkiye girebildik şimdi totem yaptım bakalım son 4 gün :)

Arkadaslar saniyorum yaklasik 2 haftalik hamileyim idrar testi yaptim negatif cikti ama icimden bi ses hamilesin diyo pek cok belirtisi de var. Bata daha 1 hafta var kan versem cikar dimi gebelik? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi??

Bu arada saglik sigortam var ama 70 tl diyolar yakindaki klinikte test icin. Daha uygun fiyata nerede yaptirabilirim?

inşallah hamilesindir...
bata 1 hafta kala kanda çıkabilirde çıkmayabilirde.. ama büyük olasılıkla çıkabilir... test fiyatına gelince aşırı pahalı... ben beylikdüzünde en iyi yerlerde test yaptırmıştım en fazla 35-40 ödemiştim ve ssk lı olarak özel sağlık sigortamda yoktu ki özel sağlık sigortalarıyla sözleşmene bağlı bazıları doğum için bekletiyor hiç bir şey karşılamıyorlar...

günaydın dilerim hislerin seni yanıltmaz ama sana tavsiyem adetin geçtiği zaman yaptır yani sat tarihinde yaptırabilirsin şuan olsa bile idrarda çıkmayabilir ama kanda dediğim gibi yaparsan hem hayal kırıklığı yaşamazsın bu bi tavsiye...

vallahi cnm ben akşam işten gelince yapmıştım hemde bat günümde çıkmıştı... senin o kadar günde geçmiş ilk idrarını beklemene hiç gerek yok bence...
Eşime söyleyim test alsın yapıyım akşam çok heycanlandımda sadece göğüslerim hassas benim adet olacakmışım gibi sizde nasıl oldu başka belirti yok

Eşime söyleyim test alsın yapıyım akşam çok heycanlandımda sadece göğüslerim hassas benim adet olacakmışım gibi sizde nasıl oldu başka belirti yok

valla bende sızıntı şeklinde kan bile geliyordu yani lekelenmem oluyordu belim resmen kopuyordu ha geldi gelicek gibiydi ama içimdekki seste hamile olduğumu söylüyordu.. bende eşime test aldırdım akşam iş çıkışı bi yaptım test hamileyim sonra kana baktılar orda da cıktı... gerçi allah tamamına erdirmedi ama yapıcak bişey yoktu 13+1 ken düşük yaptım haziranda

Arkadaşlar merhaba,ben yeni katıldım bu siteye ve aranıza günaydın herkese ) ben geçen yıl mol gebelik rahatsızlığı geçirdim bebeğimi aldılar ve 1 yıl hamile kalmamı yasakladılar,haziran ayında bitti 1 yıl ve biz tekrar denemeye başladık ama ben hamile kalamıyorum bi türlü (( internetten araştırdım keçiboynuzu içiriyorum eşime bende bal ve tarçın karışımı yiyorum başka ne yapmalıyım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah ((

Allah yaşamasını istemedi demekki üzülmeyin vardır bi hayır,bende hiç üstüne görme olmadı ama .

günaydın hoşgeldin... bence üzülmene gerek yok Rabbim hakkından hayırlısını versin..vücüdun bence şuan alışma aşamasında biraz zaman tanımalısın kendine inşallah Rabbim seni incitmez hakkında en hayırlı olanı verir..:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…