- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
Arkadaşlar merhaba,ben yeni katıldım bu siteye ve aranıza günaydın herkese) ben geçen yıl mol gebelik rahatsızlığı geçirdim bebeğimi aldılar ve 1 yıl hamile kalmamı yasakladılar,haziran ayında bitti 1 yıl ve biz tekrar denemeye başladık ama ben hamile kalamıyorum bi türlü (( internetten araştırdım keçiboynuzu içiriyorum eşime bende bal ve tarçın karışımı yiyorum başka ne yapmalıyım,Rabbim isteyen herkese nasip etsin aratmasın inşallah ((
iyim tatlım ...dikkat et kendine ve minik bebeşine..
günaydın dilerim hislerin seni yanıltmaz ama sana tavsiyem adetin geçtiği zaman yaptır yani sat tarihinde yaptırabilirsin şuan olsa bile idrarda çıkmayabilir ama kanda dediğim gibi yaparsan hem hayal kırıklığı yaşamazsın bu bi tavsiye...
Bu farklı bisi ama son 1, 5 aydir gittin mi adet gecikmesinin bircok nedeni olabilir en büyük. Neden hamislikk ins hamissindirGittim dr.a 4kez hormonlarım normal yumurtalarım güzel çalışıyomuş folik asit verdi 2aydır onu kullanıyorum belki faydası olmuştur nette okuyorum hep cesaret gelmiyor test yapmaya bide bi sürü test konulmuş bana öle çıksa negatif diye atarımçok belirsiz bazısı
Canim antibiyotik bnm adetimi geciktiriyor :))ayy ne zor beklemek hemde
bende bu ay antibiyotik kullandım tam ovulasyon günümde kestim bu ayı hasta olarak geçirdik ama bakalım belki olacağı varsa bebek olmuştur bir umut işte ovulasyon haftasında bir kere ilişkiye girebildik şimdi totem yaptım bakalım son 4 gün :)
Cok pahali bence devlee git okadar para ödenmezArkadaslar saniyorum yaklasik 2 haftalik hamileyim idrar testi yaptim negatif cikti ama icimden bi ses hamilesin diyo pek cok belirtisi de var. Bata daha 1 hafta var kan versem cikar dimi gebelik? Yoksa biraz daha bekleyeyim mi??
Bu arada saglik sigortam var ama 70 tl diyolar yakindaki klinikte test icin. Daha uygun fiyata nerede yaptirabilirim?
Ama ilk idrarla yapılmıyomu sabah :/ keşke ne kadar sevinirim.
günaydın hoşgeldin...bence üzülmene gerek yok Rabbim hakkından hayırlısını versin..vücüdun bence şuan alışma aşamasında biraz zaman tanımalısın kendine inşallah Rabbim seni incitmez hakkında en hayırlı olanı verir..:26::26:
hoş geldin cnm...inşallahhh yakın zamanda gelir bebişin...yumurtlama günlerini takip etmekten başka yapılacak bişi yok sanırım...
bol su içmeye çalışıyorum cnm, inşallah geçer çabucak...bitti mi senin çalışmalar?
Hoşbuldummçok üzüldüm geçen yıl çok kötüydü ama şimdi iyiyim çok şükür biliyorum evet vücudum alışma aşamasındadır diye düşünüyorum bende ama ister istemez korkuyo insan,amiinn hepimiz için hayırlısını nasip etsin Rabbim,umarım bu yediklerimiz içtiklerimiz işe yarar bir an önce :26:
Bu farklı bisi ama son 1, 5 aydir gittin mi adet gecikmesinin bircok nedeni olabilir en büyük. Neden hamislikk ins hamissindir
Canim antibiyotik bnm adetimi geciktiriyor :))
Cok pahali bence devlee git okadar para ödenmez
Yoo olduktan sonra her şekilde cikiyor aksam sabah fark etmyor
kusura bakma biraz açık konuştum ama sırf sen üzülme die inşallah Rabbim senin gönlünü incitmez hakkından hayırlı olanı verir...O zaman ben biraz daha bekleyeyim
Ocaktan bu yana deniyoruz gectigimiz aylarda da suphelendigim olmustu ama hic boyle hissetmedim, belirtiler de bu derece yasamadim. Allahim insallah duymustur bu sefer sesimi...
Yumoşların Anneleri bugün nasılsınız bakalım ?
canım adete bi hafta kalaya kadar devam edicez bakalım son 4 günüm var kısaca hayırlısı olsun kimyasal olduğum için bu ay ne test ne bekleme yani kısaca hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden umarsızım...
hoş geldin cnm...inşallahhh yakın zamanda gelir bebişin...yumurtlama günlerini takip etmekten başka yapılacak bişi yok sanırım...
bol su içmeye çalışıyorum cnm, inşallah geçer çabucak...bitti mi senin çalışmalar?
Bu farklı bisi ama son 1, 5 aydir gittin mi adet gecikmesinin bircok nedeni olabilir en büyük. Neden hamislikk ins hamissindir
Canim antibiyotik bnm adetimi geciktiriyor :))
Cok pahali bence devlee git okadar para ödenmez
Yoo olduktan sonra her şekilde cikiyor aksam sabah fark etmyor
Allah yaşamasını istemedi demekki üzülmeyin vardır bi hayır,bende hiç üstüne görme olmadı ama .
en iyisini yapıyosun cnm...takmamak lazım, stres hormonları o kadar etkiliyo ki...inşallahhh çabucak gelir benim minişin arkadaşı...
umutsuz olma bence herşeyin bi vakti saati vardır bence bol yeşillik ve kuruyemiş tüketmelisin eşinde dahil çünkü bunların katkısı çok fazla olduğuna ianıyorum inş Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürür..
benim polipim varmış o kanıyormuş kanın nedeni oymuş yani bebekle alakalı değilmiş...
Yumoşların Anneleri bugün nasılsınız bakalım ?
evet bol bol sebze ve meyve yiyorum aslında pek sevmem ama herşey bebiş için inşallah daha fazla beklemeyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin,evet herşeyin vakti zamanı var onun geleceği gün belli ama işte hemen olsun istiyo insan bebek yapmaya karar verince :))Amin çook teşekkür ederim canım
Allahım isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin.
Rabbim dilerse inşallah...ee senin miniş nasıl var mı bi yaramazlık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?