Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hoş geldin cnm...inşallahhh yakın zamanda gelir bebişin...yumurtlama günlerini takip etmekten başka yapılacak bişi yok sanırım...

iyim tatlım ...dikkat et kendine ve minik bebeşine..

bol su içmeye çalışıyorum cnm, inşallah geçer çabucak...bitti mi senin çalışmalar?

O zaman ben biraz daha bekleyeyim

Ocaktan bu yana deniyoruz gectigimiz aylarda da suphelendigim olmustu ama hic boyle hissetmedim, belirtiler de bu derece yasamadim. Allahim insallah duymustur bu sefer sesimi...

Bu farklı bisi ama son 1, 5 aydir gittin mi adet gecikmesinin bircok nedeni olabilir en büyük. Neden hamislikk ins hamissindir
Canim antibiyotik bnm adetimi geciktiriyor :))
Cok pahali bence devlee git okadar para ödenmez
Ama ilk idrarla yapılmıyomu sabah :/ keşke ne kadar sevinirim.

Yoo olduktan sonra her şekilde cikiyor aksam sabah fark etmyor

Hoşbuldumm çok üzüldüm geçen yıl çok kötüydü ama şimdi iyiyim çok şükür biliyorum evet vücudum alışma aşamasındadır diye düşünüyorum bende ama ister istemez korkuyo insan,amiinn hepimiz için hayırlısını nasip etsin Rabbim,umarım bu yediklerimiz içtiklerimiz işe yarar bir an önce :26:

canım adete bi hafta kalaya kadar devam edicez bakalım son 4 günüm var kısaca hayırlısı olsun kimyasal olduğum için bu ay ne test ne bekleme yani kısaca hayal kırıklığı yaşamak istemediğimden umarsızım...

umutsuz olma bence herşeyin bi vakti saati vardır bence bol yeşillik ve kuruyemiş tüketmelisin eşinde dahil çünkü bunların katkısı çok fazla olduğuna ianıyorum inş Rabbim en kısa sürede yüzünü güldürür..

Evet adet olunca 16eylülde gitmiştim hiç bi sorun yok demişti daha önceden gittim iltahap var demişti hap verdi kullandım onla döküldü baya bişey yok demişti dr.

O zaman ben biraz daha bekleyeyim

Ocaktan bu yana deniyoruz gectigimiz aylarda da suphelendigim olmustu ama hic boyle hissetmedim, belirtiler de bu derece yasamadim. Allahim insallah duymustur bu sefer sesimi...
kusura bakma biraz açık konuştum ama sırf sen üzülme die inşallah Rabbim senin gönlünü incitmez hakkından hayırlı olanı verir...
Yumoşların Anneleri bugün nasılsınız bakalım ?

günaydın tatlışım nasılsın....

en iyisini yapıyosun cnm...takmamak lazım, stres hormonları o kadar etkiliyo ki...inşallahhh çabucak gelir benim minişin arkadaşı...

Teşekkür ederim canım hoşbuldumm evet hayırlısı olur inşallah evet başka yapıcak bişey yok yumurtlama gününü beklicez artık...

şişşşttt fıstık sana da günaydın....

evet bol bol sebze ve meyve yiyorum aslında pek sevmem ama herşey bebiş için inşallah daha fazla beklemeyiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin,evet herşeyin vakti zamanı var onun geleceği gün belli ama işte hemen olsun istiyo insan bebek yapmaya karar verince :))Amin çook teşekkür ederim canım

bende kimyasal geçirdim...ama şunu öğrendim bu işi zevkine yapıp umarsız olucaksın lütfen sende öyle yap canım inş duaların kabul olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…