bende kimyasal geçirdim...ama şunu öğrendim bu işi zevkine yapıp umarsız olucaksın lütfen sende öyle yap canım inş duaların kabul olur...
mutlu yıllar sanaaaa doğum günün kutlu mutlu olsun :) nice senelerrrrr....
kimse dogumgünümü kutlamadı çıkıyorum ben :84:kocaman da yazmışım oraya bugün dogumgünüm diye kimse görmez mi arkadaş
kimse dogumgünümü kutlamadı çıkıyorum ben :84:kocaman da yazmışım oraya bugün dogumgünüm diye kimse görmez mi arkadaş
Ayy Denizasker'in Doğum Günü mü bugün ??
CANIMM NİCE YILLARAAA
arkadaşlar günaydın. bir şey sormak istiyorum. doktor ultrasonda yumurtayı tespit edip bu haftayi değerlendirin dedi.o haftayi değerlendirdik. adete 13-14 gün var şu an. sizce devam etmelimiyiz. çatladıysa çatlamıştır değil mi, ikinci yumurtlama olasılığı olabilir mi ya da geç çatlama olur mu. :26::26::26:
dün çok yaramazdı teyzesi...yediğim hiçbir şey kalmadı midemde...bugün biraz daha iyiyiz...
sagol canım26 olmuşum duydun mu.. ben en son 20 yaşına girmiştim bi..sonra saymadım.. hııhhh 20 yim işte
Günaydın güzellerim. bu gün bat günüm şuana kadar gelen giden yok ama belim ağrımaya kasıklarım sancımaya başladıyani bi kaç saate yada yarına gelir sanırım benim kırmızılar
sizlerden ne haber
Sende mi geçirdin bu rahatsızlığı? evet aynen öyle ben geçen yıl öyle hamile kaldım,Ben parsiyel geçirdim ama şok oldum daha önce ne duydum ne gördüm geçireni Allahım birdaha yaşatmasın sana da ve düşmanıma bile,sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah ne zaman olacağı önemli değil
nice musmutlu yıllaraaa Denizcim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?