Mutlu yıllar,doğum günün kutlu olsun canımHiç bitmesin diyeceğin kadar güzel bir yıl olsun senin için
her zaman olabilme ihtimali var canım.. o günler sadece ihtimalin çok yüksek oldugu günler..
ay ben bi de çalışyorum çok mu bulantı ve istifra oluyo ay ben işte bundan korkuyorum....neyse canım sağlıkla gelsin de dünya ya gerisi boş....
canım arkadaşım iyi ki doğurmuş seni annen nice hayırlı ve sağlıklı yıllara bebişinle inşallah....
Hayatım Parsiyel nedir ? hiç duymadım daha önce ben
günaydın canım.. Doğum günün kutlu olsun.. eşinle bebişinle beraber musmutlu bi yaş diliyorum....
kimse dogumgünümü kutlamadı çıkıyorum ben :84:Kocaman da yazmışım oraya bugün dogumgünüm diye kimse görmez mi arkadaş
sagol canım26 olmuşum duydun mu.. ben en son 20 yaşına girmiştim bi..sonra saymadım.. hııhhh 20 yim işte
sagol canım26 olmuşum duydun mu.. ben en son 20 yaşına girmiştim bi..sonra saymadım.. hııhhh 20 yim işte
gelmez inşallah bebişim
Görmedim hayatım Özür Dilerimm
Kızlar sabah bir rüya ile uyandım hayrolsun.
Okuldaki personel arkadaşları gördüm bir tabağın içinde simitler var buzdolabına koydu biri, hangisini görsem "simit var dolapta yerseniz alın" diyorum eline tabağı alana bakıyorum simitlerin bir tarafı ısırılmış hep.
Sonra çok sıkıntı hissediyorum güya tuvalete gitmem lazım ama ortada tuvalet yok, ped değişecekmişim o kadar zor bir şekilde yer buluyorum ki, iç çamasırımı sıyırıyorum ped komple kan çekiyorum ki külot ta öyle bağırıyorum " Anne ben düşük yapmışım çamaşır ver " diyerek, annemi görüyorum ama hiç bişey vermiyor bana çok çaresizce bu halde nasıl kalkacağım diye çırpınırken ,; Uyandımmm
Lavaboya gittim pede kan gelmemiş ama peçeteye baya geldi, şaşkınım, tedirginim bu kanama nedir anlamadım gitti bugün 19. günüm, dün 1 ped kirlendi sayılır, yerleşme olsa bu kadar kanama gelmemesi lazım doktora gidecek vaktim yok, eşim kızıyor "niye biz doktora gitmiyoruz ? " diyerek.
İşin kötü tarafı içimden gelmiyor, kötü bişey duyacağım diye.
Bende duymamıştım ama başıma gelince mecburen öğrendim :))) Mol gebelik 2 çeşiti var biri komplet diğeri parsiyel mol bir yumurtanın çift spermle döllenmesiyle olurmuş,bebiş vardı ama sağlıklı değildi((
ay ben bi de çalışyorum çok mu bulantı ve istifra oluyo ay ben işte bundan korkuyorum....neyse canım sağlıkla gelsin de dünya ya gerisi boş....
canım arkadaşım iyi ki doğurmuş seni annen nice hayırlı ve sağlıklı yıllara bebişinle inşallah....
çok teşekkür ederim canım. Allah sağlıklı yıllar nasip etsin.hediyen güzel bebişler olsun
geleydi bu ay annesine bi hediye vereydi.. ama zamane çocugu bunlar nerdeeee o düşünce
canımmmmmDoğum günün kutlu olsun bebişimmmm
Sevdiklerinle bir ömür boyu mutlu olman dileğiyle..
Ahhh benim Kuşum Sen 26 mı oldunnnn !!!!
Hep 26 da kal e mi !! ( gün gelecek bu beğenmediğin o 26 yaşı mumla arayacaksın çünkü )
Yaşının keyfini çıkar
canım benimmm geçmiş olsun. mol gebeliği duydum ama parsiyeli bilmiyordum.
Rabbim bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye
1987 doğumlumusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?