Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım hayrolsun inşallah...senin bat günün mü erken mi geldi yoksa anlamadım dilerim yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı...

Dün burada yazdım canım sanırım sen görmedin
18. günümdü sabah bez de 4-5 damla kan gördüm, gece yatana kadar az az bir pedi kirletti çok üzüldüm, daha önce böyle birşey hiç başıma gelmedi, yerleşme kanaması bu kadar erken gelmez ki, anlamadım gitti

canım hayrolsun inşallah...senin bat günün mü erken mi geldi yoksa anlamadım dilerim yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı...

Daha biz çalışma aşmasında idik
8, 9, 11, 13, 14 ve 16. günü değerlendirdik

18-20-22-24 devam ederim diyordum.. 18. gün kan geldi ????????

aynen burda kalayım ben.. ya o degil yaş 26 daha bitane bebiş yok.. olsa dogsa hemen bile olsa 27.. daha 2. yi 3. yü dogurcam ben ne zaman olucak

Biz eşimle karar verdik 2. yi ve 3. yü yapacak vaktimiz kalmadı.

O yüzden topluca düşünüyoruz

ÜÇÜZZZZZZZZZZ

tatlım yorum yazdım ie hatırlıyorum sana bak işte ikimizde unutmuşuz aşkolsun bize....

Biz eşimle karar verdik 2. yi ve 3. yü yapacak vaktimiz kalmadı.

O yüzden topluca düşünüyoruz

ÜÇÜZZZZZZZZZZ

valla bende diyorum ikiz olursa 3 yıl sonra bi ikiz daha tamamdır.. ohh mis hatta en çok karşı oldugum şeyi bile kabul ettim kayınvalide adı.. kızlarımın adını yazayım size asya meral ile fatma bahar ... meral kayınvalidemin fatma annemin adı

iyiyim ne olsun canım. bir kız işe başladı da ona santrali öğretiyorum o yüzden giremedim. sizleri mrek ettim. sen nasılsın, miniğin nasıl?

benim de aklımdan sen geçtin az önce bu kız nerelerde diye...biz iyiyiz, kalsik bulantılar, kasık ağrıları falan...teyzesi p.tesi günü kontrole gittik iyiymişiz...hatta fotosunu da paylaştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…