- 3 Nisan 2013
- 1.965
- 361
- 198
canım hayrolsun inşallah...senin bat günün mü erken mi geldi yoksa anlamadım dilerim yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı...
Canimm dogum günün kutlu olsunnbi dahaki dogum gununde yakandan düsmeyen gazini cikarirken omzuna kusan bi minisin olsun insallah yaninda
canım hayrolsun inşallah...senin bat günün mü erken mi geldi yoksa anlamadım dilerim yerleşme kanamasıdır hadi hayırlısı...
aynen burda kalayım ben.. ya o degil yaş 26 daha bitane bebiş yok.. olsa dogsa hemen bile olsa 27.. daha 2. yi 3. yü dogurcam ben ne zaman olucak
aynen burda kalayım ben.. ya o degil yaş 26 daha bitane bebiş yok.. olsa dogsa hemen bile olsa 27.. daha 2. yi 3. yü dogurcam ben ne zaman olucak
ayy bunu bile istiyorum nerdeysesagol canım
Biz eşimle karar verdik 2. yi ve 3. yü yapacak vaktimiz kalmadı.
O yüzden topluca düşünüyoruz
ÜÇÜZZZZZZZZZZ
dün burada yazdım canım sanırım sen görmedin
18. Günümdü sabah bez de 4-5 damla kan gördüm, gece yatana kadar az az bir pedi kirletti çok üzüldüm, daha önce böyle birşey hiç başıma gelmedi, yerleşme kanaması bu kadar erken gelmez ki, anlamadım gitti
günaydın kızlar nasılsınız?
ayy bunu bile istiyorum nerdeysesagol canım
günaydınn,iyiyiz teşekkürler canım sen nasılsın?
günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın cnm...iyiyiz sen nasılsın?
Biz eşimle karar verdik 2. yi ve 3. yü yapacak vaktimiz kalmadı.
O yüzden topluca düşünüyoruz
ÜÇÜZZZZZZZZZZ
Doğum günün kutlu olsun canımm. En kısa zamanda o güzel hediyeyi alman dileğiyle
kimse dogumgünümü kutlamadı çıkıyorum ben :84:kocaman da yazmışım oraya bugün dogumgünüm diye kimse görmez mi arkadaş
Doğum Günün Kutlu Olsun Meleğimmmm
iyiyim ne olsun canım. bir kız işe başladı da ona santrali öğretiyorum o yüzden giremedim. sizleri mrek ettim. sen nasılsın, miniğin nasıl?
günaydın tatlım, doğum günün kutlu olsuuuuuuuuuuuun
umarım bu yıl anne olduğun yaşın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?