teşekkür ederim canım. iyiyim ben de... bir süredir giremiyordum buraya. var mı önemli gelişmeler? geçmişi okuyamadım.. psipsikodan haberler falan? bugün doktora gidecekti sanırım
:
doğum günün kutlu olsun canım nıce senelre inşallah bı dahakı yaşına bebişinle girersin
inşallaaaaaaaaahhhhhsagol canım
5 te gidecek canım.. dua edelim ona.. inşallah bebişinde bişey yoktur..(
valla bende diyorum ikiz olursa 3 yıl sonra bi ikiz daha tamamdır.. ohh mishatta en çok karşı oldugum şeyi bile kabul ettim kayınvalide adı.. kızlarımın adını yazayım size asya meral ile fatma bahar ... meral kayınvalidemin fatma annemin adı
evet cnm az kaldı inşallahhh musmutlu haberlerle gelirsin de biz de mutlu oluruz...
Ins Hızır banada yetişir:))
Hayır canım olmadim daha bat 8i
büyüdü teyzesi kocaman oldu :) ayy Gamze ya gözleri bile oluştu o kadar şaşkınım ki Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...
arkadaşının da fotosunu görürüz inşallah yakında...7.haftan di mi cnm? haftaya böle bişi olacak Allahın izniyle :)
mercimekti fasülye oldu artık teyzesi, fıstık kabuğunu doldururmuş ama ağırlığı fıstık kabuğu kadar yokmuş :)
teşekkür ediyoruz teyzesi, minişimin arkadaşı ondan azıcık daha büyük di mi?
evet teyzesi buyuk olcak allah nasip ederseee....
slmm kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm.... bugun saglık ocagına gıtmem lazım ama hava çok berbatt yaaaa pööfff....:26::26::26::26:
slmm kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm.... bugun saglık ocagına gıtmem lazım ama hava çok berbatt yaaaa pööfff....:26::26::26::26:
benim de aklımdan sen geçtin az önce bu kız nerelerde diye...biz iyiyiz, kalsik bulantılar, kasık ağrıları falan...teyzesi p.tesi günü kontrole gittik iyiymişiz...hatta fotosunu da paylaştım :)
5 te gidecek canım.. dua edelim ona.. inşallah bebişinde bişey yoktur..(
sen de mi???? ben de gidecem aile hekimime...hamilelik bildirimi yapmam gerekiyomuş...burda hava mis ama o kadar güzel ki...
iyiyim tatlım sen nasılsın
Ben çokmu dışlandım nee :26::26:
olurmu olee şeyy canımm gell sarılayımm biiiiiiiiHoşgeldiinn kısss napıyon nasılsıınnnn...........
selam canim dogum gunun kutlu olsun her zaman mutlu huzurlu hayatin olsun hep yuzun gulsun gelen yil bu zamana kadar evinizden cocuk sesi gelsin kucaginda bebeginle pastani hazirlayasin onun elinden tutub pastani kesesin sana bir omur boyu mutluluklar dilerimm........çok sagol canım benim
sen de mi???? ben de gidecem aile hekimime...hamilelik bildirimi yapmam gerekiyomuş...burda hava mis ama o kadar güzel ki...
Eki Görüntüle 850820
birleştirdim cnm, ilki 4 haftalık, ikincisi 6 haftalık sonuncusu 8 haftalık, biliyosun zaten...ne kadar farklı di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?