Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

benim k.v de vasiyet etmiş, kızım olursa adı Aylin olacakmış...Allahtan modern sayılabilecek bi isim...Ben de Mira eklerim gayet de güzel olur diyorum :) Benim annecimin adı da Fatma...

slmm kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm.... bugun saglık ocagına gıtmem lazım ama hava çok berbatt yaaaa pööfff....:26::26::26::26:

slmm kızlarrr nasılsınızzz bakalımmmm.... bugun saglık ocagına gıtmem lazım ama hava çok berbatt yaaaa pööfff....:26::26::26::26:

sen de mi???? ben de gidecem aile hekimime...hamilelik bildirimi yapmam gerekiyomuş...burda hava mis ama o kadar güzel ki...

benim de aklımdan sen geçtin az önce bu kız nerelerde diye...biz iyiyiz, kalsik bulantılar, kasık ağrıları falan...teyzesi p.tesi günü kontrole gittik iyiymişiz...hatta fotosunu da paylaştım :)

sağol canımın içi... maşallah canım size o zaman. bukantılar, ağrılar bebeğinin iyi olduğunu gösterir Rabbim kolaylık nasip etsin. ben hemen geçmişe bi bakayım yeğenimi göreyim hemen

5 te gidecek canım.. dua edelim ona.. inşallah bebişinde bişey yoktur.. (

hayırlısı ne ise o olsun canım benim... Rabbim kuvvet versin. senin de doğum gününmüş. doğum günün kutlu olsun. Rabbim seneye evladınla kutlamayı nasip etsin inşallah. sende durumlar ne canım?

Slm canlarim nasilsiniz

dün gece oksurmekten hiç uyumadım daha yeni kalktım

DENIZASKERRRRRR CANIM DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN

olurmu olee şeyy canımm gell sarılayımm biiiiiiii Hoşgeldiinn kısss napıyon nasılsıınnnn...........

loreammmm sarıl walla çok ihtiyacım waa
Bugün bat günüm gelecek gibi :26: Ağrım sancım neyim var çok :26:
Sen nasılsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…