Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dün akşam 3 foto birleştirdim bikaç sayfa geridedir...

Nasıl yani hamilelik bildirimi mi yapılıyor?

öyleymiş cnm...aile hekimimle konuştum gelmen gerekiyor dedi...dün aradılar beni gebelik devam ediyosa yarın uğraman gerekiyor dediler...

aman maşallah kuzuya ya :))))))))))

yaaa teyzesi büyüyoo tontiş :)

evet canım aynen.... buraya bugun kış geldiiii.. resmennn....

cnm kilo aldın mı hiç? ben 2 kilo aldım bunalıma girdim...

Slm canlarim nasilsiniz

dün gece oksurmekten hiç uyumadım daha yeni kalktım

DENIZASKERRRRRR CANIM DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN

hoş geldin tontişim...

Amanda aman bebisin buyumuste annesi onu saglik ocagina mi gorurmus gezmelere mi gotururmus

Benim bugün 21.gunum canim devam etsek mi acaba

loreammmm sarıl walla çok ihtiyacım waa
Bugün bat günüm gelecek gibi :26: Ağrım sancım neyim var çok :26:
Sen nasılsın canım

ayy kuzumm benımmmm dinlen biraz ozaman... keşke gelmeseeee.. ama napalım hayırlısı artıkkk... bende ıyıyım canım benım sağol...

:26:neyse ben çıkıyımda konuşmanızı bölmüyüm rahatsız ettim özrdlrm:26:

iyiidr canımm sen nasılsınnn birazdan saglık ocagına gıtcem hamılelık bıldırımı yapamadım bı turlu bıde yer degıstırmıstım ben ama aynı yere gıtcem burdakı cok uzak bana....

benim aile hekimimin daha haberi yok :) ondan gizli işler yapıyorum

Amanda aman bebisin buyumuste annesi onu saglik ocagina mi gorurmus gezmelere mi gotururmus

Benim bugün 21.gunum canim devam etsek mi acaba

cnm valla ben senin yerinde olsam devam ederdim, ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz, ben adete kadar birlikte oluyodum...senin belirtiler ne durumda devam ediyorlar mı?

ne zaman gittin doktora en son cnm? ben 2 hafta arayla gidince gelişimini takip etmem kolaylaştı :)
,
ekim 24te gıttım ben... en sonn benım araya kurban 29 ekım falan fılan gırınce pek sık olmadı dr gıdısım bu ay 28nde gıdıcem ozaman bebişim baya kocaman olcakk....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…