Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sen hala iyileşemedin mi bebeğim yaaa :26::26:

Bir haftadır geçmedi canım öksürük gece oturuyo grip durumuda var ilaç da almak istemiyorum bazen iceyim su antibiyotigi bu aya kadar gelmemiş şimdi mi gelecek diyorum ya geldiyse diyorum gece 2de cay yaptım içtim yumusatsin diye düşün artık

Havvammm nereye ??

Bugün Esra da sende alınganmı oldunuz nedir.

Kuşum neyin var söööle bakim ablana

çok kötüyüm ya 4 ksımda adet olmam lazımdı olmadım dün akşam test yaptım negatif çıktı yani hamile deyilim ama adetim gelmiyor gelse rahim filmi çektirecem of ya

ah canım kıyamam sanaaa
ben yumurtlama günlerimizi değerlendiremediğimiz halde acabaaa diye ilaç almadan bu saate kadar bekledim adet olacam belli. sancım var ama bikez kaybettim belkide içtiğim migren ilacındandır diye şimdi ilaç neyim içemiyorum bugün yada yarın kırmızıcıkları göreyim içeerim artık

ki demem o ki sen çalıştın yum yum günleri boş geçmedin. ondan bence en doğrusunu yaptın içmemekle...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım. tabi ya insanın içi rahat etmiyor yine de alma sen ilaç falan.. ne olur ne olmaz... zencefilli, ballı, limonlu sıcak su içsene canım. öksürüğe falan da çok iyi gelir. zencefil zorlarsa biraz onun yerine tarçın koyarsın. ben öksürükten uyuyamazken ballı, limonlu sıcak su içerdim şıp diye uyurdum valla

çok kötüyüm ya 4 ksımda adet olmam lazımdı olmadım dün akşam test yaptım negatif çıktı yani hamile deyilim ama adetim gelmiyor gelse rahim filmi çektirecem of ya

stresten gecikmiş olabilir mi canım? çok gördük çünkü burda bunları... çok kötüysen git kan testi yaptır. varsa çıkar zaten yoksa da psikolojik olarak rahatlarsın ve adetin gelir o zaman belki????

cnm valla ben senin yerinde olsam devam ederdim, ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz, ben adete kadar birlikte oluyodum...senin belirtiler ne durumda devam ediyorlar mı?

Ben onlari belirti olarak saymıyorum canım eğer bi lekelenme olursa o zaman belirti var dicem bende din bir haftayı hiç değerlenmiyordum bu sefer değişik olsun dimi ama

canım bekle bakalım. hava değişimi, sitres.. herşeyden olabilir :26: gelmedik kırmızıdan umut kesilmezmiş. belkim geç döllenmedir :26::26:

en iyisini yapıyosun cnm...takmamak lazım, stres hormonları o kadar etkiliyo ki...inşallahhh çabucak gelir benim minişin arkadaşı...
:) ins gelir bebişinin arkadaşı yuppyy
şişşşttt fıstık sana da günaydın....
Günaydın bitanem sanada :)) nasılsın
kimse dogumgünümü kutlamadı çıkıyorum ben :84: kocaman da yazmışım oraya bugün dogumgünüm diye kimse görmez mi arkadaş
Oyyy yerim senjn triplerini ben yaa canim benim dogum gunjn kutlu olsun mutlu olacağın ve bebisinle olacagin yillar seninle olsun ins
iyiyim ne olsun canım. bir kız işe başladı da ona santrali öğretiyorum o yüzden giremedim. sizleri mrek ettim. sen nasılsın, miniğin nasıl?
Hg canımcım
Slm canlarim nasilsiniz

dün gece oksurmekten hiç uyumadım daha yeni kalktım

DENIZASKERRRRRR CANIM DOĞUM GÜNÜM KUTLU OLSUN
Hg kuzum
loreammmm sarıl walla çok ihtiyacım waa
Bugün bat günüm gelecek gibi :26: Ağrım sancım neyim var çok :26:
Sen nasılsın canım

Bende sarılırilirim sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…