çıkmak yokkkkkkkkkkkk gel bi
çok kötüyüm ya 4 ksımda adet olmam lazımdı olmadım dün akşam test yaptım negatif çıktı yani hamile deyilim ama adetim gelmiyor gelse rahim filmi çektirecem of ya
:26::26: of ya sıkıldım niye olmuyor diye düşünmeye başladım artık korkuyorum ya allaha isyan etmekten
ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaaah canım kıyamam sanaaa
ben yumurtlama günlerimizi değerlendiremediğimiz halde acabaaadiye ilaç almadan bu saate kadar bekledim adet olacam belli. sancım var ama bikez kaybettim belkide içtiğim migren ilacındandır diye şimdi ilaç neyim içemiyorum bugün yada yarın kırmızıcıkları göreyim içeerim artık
ki demem o ki sen çalıştın yum yum günleri boş geçmedin. ondan bence en doğrusunu yaptın içmemekle...
caylar corbalar fayda etmedi canım afedersin oksurdukce balgam sokuluyo bayaa ii hasta olmusum yani antibiyotikten başkası aklamaz beniçok geçmiş olsun canım. tabi ya insanın içi rahat etmiyor yine de alma sen ilaç falan.. ne olur ne olmaz... zencefilli, ballı, limonlu sıcak su içsene canım. öksürüğe falan da çok iyi gelir. zencefil zorlarsa biraz onun yerine tarçın koyarsın. ben öksürükten uyuyamazken ballı, limonlu sıcak su içerdim şıp diye uyurdum valla
stresten gecikmiş olabilir mi canım? çok gördük çünkü burda bunları... çok kötüysen git kan testi yaptır. varsa çıkar zaten yoksa da psikolojik olarak rahatlarsın ve adetin gelir o zaman belki????
:) ins gelir bebişinin arkadaşı yuppyy
Günaydın bitanem sanada :)) nasılsın
Oyyy yerim senjn triplerini ben yaa canim benim dogum gunjn kutlu olsun mutlu olacağın ve bebisinle olacagin yillar seninle olsun ins
Hg canımcım
Hg kuzum
Bende sarılırilirim sana :))
çok geçmiş olsun canım. tabi ya insanın içi rahat etmiyor yine de alma sen ilaç falan.. ne olur ne olmaz... zencefilli, ballı, limonlu sıcak su içsene canım. öksürüğe falan da çok iyi gelir. zencefil zorlarsa biraz onun yerine tarçın koyarsın. ben öksürükten uyuyamazken ballı, limonlu sıcak su içerdim şıp diye uyurdum valla
stresten gecikmiş olabilir mi canım? çok gördük çünkü burda bunları... çok kötüysen git kan testi yaptır. varsa çıkar zaten yoksa da psikolojik olarak rahatlarsın ve adetin gelir o zaman belki????
canım bekle bakalım. hava değişimi, sitres.. herşeyden olabilir :26: gelmedik kırmızıdan umut kesilmezmiş. belkim geç döllenmedir :26::26:
Üzülme gülüm hepimizin dengesi bozuldu inan
umudumu kesmecegim diye kendi kendime konuşmaya başladım artık ya deliricem sanırım:26::26:
benim aile hekimimin daha haberi yok :) ondan gizli işler yapıyorum
,
ekim 24te gıttım ben... en sonn benım araya kurban 29 ekım falan fılan gırınce pek sık olmadı dr gıdısım bu ay 28nde gıdıcem ozaman bebişim baya kocaman olcakk....
cnm inşallah bebişinin fotolarınıda görürüz
Ben onlari belirti olarak saymıyorum canım eğer bi lekelenme olursa o zaman belirti var dicembende din bir haftayı hiç değerlenmiyordum bu sefer değişik olsun dimi ama
kızlarrrr ben çıkıyorumm şimdilik yagmur yagmadan gidip geleyim.. sonra yine görüşürüzz... hepinizz öpüldünüzzzzzzzz............
delü kızevt tatlım soz gaz devam ama bugun yapmıycam yeni oje sürdürdümçıkartmak istemiyorum yakıştı
:) ins gelir bebişinin arkadaşı yuppyy
Günaydın bitanem sanada :)) nasılsın
Oyyy yerim senjn triplerini ben yaa canim benim dogum gunjn kutlu olsun mutlu olacağın ve bebisinle olacagin yillar seninle olsun ins
Hg canımcım
Hg kuzum
Bende sarılırilirim sana :))
2aydır adet olmuyorum çok ümitliydim hep negatif offf((
çok üzüldüm cnm benim belki kist felan vardır benim hormonlar dengesizleşti galiba ondan oluyor sen bi dr git derim vakit kaybetme
:26::26:
sagol canım benim16:
yok cnm kist hormonlarda normal anlamıyorum kafayı yiyecem((
:))) yakalar seni yakında ama :)
yerim o tontişi ben :)
kuşum sizin tontişlerle benimkinin fotolarını birleştirip kocaman bi aile albümü yapacam o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
değerlendir tabi cnm, ben öyle yapmıştım...sizi yasaklıyım zaten...değerlendirin yani sonra özliceksiniz o günleri :)
dikkat et kendine de, bebişimin arkadaşına da cnm, öpüyorum...
ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaa
caylar corbalar fayda etmedi canım afedersin oksurdukce balgam sokuluyo bayaa ii hasta olmusum yani antibiyotikten başkası aklamaz beni
Gamzemmm mucukssssssnasılsın
olabilir ama atık bu durumdan sıkdım idrar testini eşime zorla aldırdım hayr bekle yapma acele etme diyipduruyor adamın hiç umrunda deyilya bekle sabret diyip duruyor
cnm tek sorun psikolojik.:26: çok fazla düşünüp aklımıza takıoyoruz tüm sorunlarda burdan çıkıyo:26:
delü kıziş bebek olunca oje moje hikaye akşam olunca işler değişir .52:
hoşbuldum bebeğimmm... nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?