Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

:26::26: of ya sıkıldım niye olmuyor diye düşünmeye başladım artık korkuyorum ya allaha isyan etmekten

düşünme tatlım biz napalım 25 ay oldu buda olmazsa 26 ayyy dile kolay allahta ümit kesilmez bak ben kesmıyorum ki neler çekiyorum allah bılıyor lutfen verende allah alanda sen dün ne güzel şeyler payşaşmıstın çok mutlu oldum ben onları okurken

ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaa

caylar corbalar fayda etmedi canım afedersin oksurdukce balgam sokuluyo bayaa ii hasta olmusum yani antibiyotikten başkası aklamaz beni

Gamzemmm mucukssssss nasılsın

kızlarrrr ben çıkıyorumm şimdilik yagmur yagmadan gidip geleyim.. sonra yine görüşürüzz... hepinizz öpüldünüzzzzzzzz............

olabilir ama atık bu durumdan sıkdım idrar testini eşime zorla aldırdım hayr bekle yapma acele etme diyip duruyor adamın hiç umrunda deyilya bekle sabret diyip duruyor

canım bekle bakalım. hava değişimi, sitres.. herşeyden olabilir :26: gelmedik kırmızıdan umut kesilmezmiş. belkim geç döllenmedir :26::26:

umudumu kesmecegim diye kendi kendime konuşmaya başladım artık ya deliricem sanırım:26::26:

benim aile hekimimin daha haberi yok :) ondan gizli işler yapıyorum

:))) yakalar seni yakında ama :)

,
ekim 24te gıttım ben... en sonn benım araya kurban 29 ekım falan fılan gırınce pek sık olmadı dr gıdısım bu ay 28nde gıdıcem ozaman bebişim baya kocaman olcakk....

yerim o tontişi ben :)

cnm inşallah bebişinin fotolarınıda görürüz

kuşum sizin tontişlerle benimkinin fotolarını birleştirip kocaman bi aile albümü yapacam o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

Ben onlari belirti olarak saymıyorum canım eğer bi lekelenme olursa o zaman belirti var dicem bende din bir haftayı hiç değerlenmiyordum bu sefer değişik olsun dimi ama

değerlendir tabi cnm, ben öyle yapmıştım...sizi yasaklıyım zaten...değerlendirin yani sonra özliceksiniz o günleri :)

kızlarrrr ben çıkıyorumm şimdilik yagmur yagmadan gidip geleyim.. sonra yine görüşürüzz... hepinizz öpüldünüzzzzzzzz............

dikkat et kendine de, bebişimin arkadaşına da cnm, öpüyorum...

evt tatlım soz gaz devam ama bugun yapmıycam yeni oje sürdürdüm çıkartmak istemiyorum yakıştı
delü kız iş bebek olunca oje moje hikaye akşam olunca işler değişir .52:

hoşbuldum bebeğimmm... nasılsın?

2aydır adet olmuyorum çok ümitliydim hep negatif offf((

çok üzüldüm cnm benim belki kist felan vardır benim hormonlar dengesizleşti galiba ondan oluyor sen bi dr git derim vakit kaybetme
:26::26:

Yasak nereye kadar devam edicek kuzummm

o kadar kötü müsün ya? Allah korusun ciğerlerine inmesin canım ya :26:batın ne zaman? az kaldıysa git bir test yaptır hemen bişey yoksa ilaç alırsın

olabilir ama atık bu durumdan sıkdım idrar testini eşime zorla aldırdım hayr bekle yapma acele etme diyip duruyor adamın hiç umrunda deyilya bekle sabret diyip duruyor

belki de üzüleceğini bildiği içindir canım. erkekler duydularını belli etmezler genelde. güçlü görünmeye çalışırlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…