Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok cnm kist hormonlarda normal anlamıyorum kafayı yiyecem ((
kuzum su son iki ayda dr a gittin mi kist hemen bir ay içinde olusan bisey sen bi dr a görün bence

o kadar kötü müsün ya? Allah korusun ciğerlerine inmesin canım ya :26:batın ne zaman? az kaldıysa git bir test yaptır hemen bişey yoksa ilaç alırsın
Astimim var zaten cigerlerimde kotu yanii batima 9gun var canim yaa

Inan tatlim cogumuz bu yollardan geçtik bu ruh halini yaşadık insan zamanla alışıyor bak benimde 17ay oldu

ah herşey benim başıma geliyor ya nasıl bir şans var bende bilmiyorum eşimim işi gereği urfa akçakaleye yerleştik arapların içine düştümya çatışmalarmı dersin benim evin bolkonundan suriye sınırı gözüküyo yakınım yanı geçen sefer ev sahibin akrabaları veat eti havan topunu resmen havadan yere düşerken gördüm hergün çatışma seslerinde bide ailemden uzaktayım bana destek olacak hiç kimse yok bunlarda etkiyor olabilir cnm

Hersey benim basima geliyor deme canım sabır de geçecek bi gün bunlar rabbim bizi sınıyor sinavlardan geçiriyor

bence çok stres yapıyosun ondan yani elinde deyil biliyorum cnm ama düşünmemeye çalışsak iyi olacak

Evet çook hemde benden sonra evlenenlerin hamile olduğunu duydukca niye benim olmuyor diyorum isyan etmiyorum dua ediyorum hep ama olmuyor((

umudumu kesmecegim diye kendi kendime konuşmaya başladım artık ya deliricem sanırım:26::26:
O delirme işlemine ben geçeli çok oldu kaç kere aynalarla konuştum bilmem

ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaa
ah canım öksürük kaldı seslerde azcık düzelme var ama öksürük hapşıırk mahvediyo beni :2:
kuşum sizin tontişlerle benimkinin fotolarını birleştirip kocaman bi aile albümü yapacam o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)

ay inşallah canım. 'SABIRLI TOPİĞİN MUTLU SONU' diyede bi başlık yazarız. ohhhh

Bende iyi olmaya çalışıyorum. Bebek yolu gozluorum. 😔

her nekadar bu aylık umudum bu gün içerisinde göreceğim kırmızılarla bitsede.. bende bi öare bebeğimin yolunu gözlüyorum canım...

inşallah artık çok fazla gözlemlemeleri bırakırızda tez vakitte yaptıklarını, yapmaya çalıştıklarını, agucuklarını gözlemleriz

belki de üzüleceğini bildiği içindir canım. erkekler duydularını belli etmezler genelde. güçlü görünmeye çalışırlar...

bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyorsa ama bana destek çıkıyor bundan 6 ay önce eltim hamile olduğunu söyledi ve kv artık sizde bi dr gidin bir şeyler yapın sizinde olsun dedi eşim bi kızdı szi yüzünüzden dr götürdüm bir sürü ilaç verdi sancıdan duramadı dr kızdı daha çok erken niye acele ediyosun dedi bekleyin biraz dedi bi dahada eşimin yanında konusunu açmadı ama bana söylemeye devam ediyor biliyorum benim iyliğimi düşünüyo çok iyi bana karşı sağolsun görümcelerimde iyiler ama ben pskolejkmen çokmüş durumdayım

Ayhhhh insallahh. Rabbım tez vakitte kavustursunn inşallah bizi bebişlerimize. . Kafayı yedim resmen sabah akşam her an dua ediyorum inşallah bnmde bi bebeğim olur dye. Hayirlisi degilse bile benim için onu hayırlı kıl Rabbim diyerek duâ ediyorum sürekli😔

benim sonumu yazıyorum deli olurum koçam benden boşanır başkasıyla evlenir kafası rahat erder bende tımarhanede çürürüm olacaklar bunlar işte:44::44:

benim k.v de vasiyet etmiş, kızım olursa adı Aylin olacakmış...Allahtan modern sayılabilecek bi isim...Ben de Mira eklerim gayet de güzel olur diyorum :) Benim annecimin adı da Fatma...

bana kalsa yapmam asla ama.. eşimin annesine düşkünlügünü bi bilsen.. ne yapayım kıyamıyorum ona.. öyle olunca annişkom kıskanmasın diye digeride inşallah onun adı olucak dileir küçük miramız çok büyümeden ona arkadaş getiririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…