kuzum su son iki ayda dr a gittin mi kist hemen bir ay içinde olusan bisey sen bi dr a görün benceYok cnm kist hormonlarda normal anlamıyorum kafayı yiyecem((
Astimim var zaten cigerlerimde kotu yanii batima 9gun var canim yaao kadar kötü müsün ya? Allah korusun ciğerlerine inmesin canım ya :26:batın ne zaman? az kaldıysa git bir test yaptır hemen bişey yoksa ilaç alırsın
Inan tatlim cogumuz bu yollardan geçtik bu ruh halini yaşadık insan zamanla alışıyor bak benimde 17ay oldu
Hersey benim basima geliyor deme canım sabır de geçecek bi gün bunlar rabbim bizi sınıyor sinavlardan geçiriyorah herşey benim başıma geliyor ya nasıl bir şans var bende bilmiyorum eşimim işi gereği urfa akçakaleye yerleştik arapların içine düştümya çatışmalarmı dersin benim evin bolkonundan suriye sınırı gözüküyo yakınım yanı geçen sefer ev sahibin akrabaları veat eti havan topunu resmen havadan yere düşerken gördüm hergün çatışma seslerinde bide ailemden uzaktayım bana destek olacak hiç kimse yok bunlarda etkiyor olabilir cnm
kuzum su son iki ayda dr a gittin mi kist hemen bir ay içinde olusan bisey sen bi dr a görün bence
Astimim var zaten cigerlerimde kotu yanii batima 9gun var canim yaa
Hersey benim basima geliyor deme canım sabır de geçecek bi gün bunlar rabbim bizi sınıyor sinavlardan geçiriyor
Şimdi gitmeyi düşünmüyor musunGittim folik asite devam dedi dr. Hiç bi sorun yok dedi
Yok cnm kist hormonlarda normal anlamıyorum kafayı yiyecem((
Hh cnm iyi iste yuvarlanip gidios sen nasilsin
bence çok stres yapıyosun ondan yani elinde deyil biliyorum cnm ama düşünmemeye çalışsak iyi olacak
O delirme işlemine ben geçeli çok oldu kaç kere aynalarla konuştum bilmemumudumu kesmecegim diye kendi kendime konuşmaya başladım artık ya deliricem sanırım:26::26:
ah canım öksürük kaldı seslerde azcık düzelme var ama öksürük hapşıırk mahvediyo beni :2:ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaa
kuşum sizin tontişlerle benimkinin fotolarını birleştirip kocaman bi aile albümü yapacam o günleri sabırsızlıkla bekliyorum :)
Şimdi gitmeyi düşünmüyor musun
Bende iyi olmaya çalışıyorum. Bebek yolu gozluorum. 😔
belki de üzüleceğini bildiği içindir canım. erkekler duydularını belli etmezler genelde. güçlü görünmeye çalışırlar...
doğum günün kutlu olsuunnnice mutlu uzun bide minik melekli yılların olsuun inşallahhhh............
doğum günün kutlu olsun cnm benimslm kızlar nasılsınız?
her nekadar bu aylık umudum bu gün içerisinde göreceğim kırmızılarla bitsede.. bende bi öare bebeğimin yolunu gözlüyorum canım...
inşallah artık çok fazla gözlemlemeleri bırakırızda tez vakitte yaptıklarını, yapmaya çalıştıklarını, agucuklarını gözlemleriz
O delirme işlemine ben geçeli çok oldu kaç kere aynalarla konuştum bilmem
ah canım öksürük kaldı seslerde azcık düzelme var ama öksürük hapşıırk mahvediyo beni :2:
ay inşallah canım. 'SABIRLI TOPİĞİN MUTLU SONU' diyede bi başlık yazarız. ohhhh
benim k.v de vasiyet etmiş, kızım olursa adı Aylin olacakmış...Allahtan modern sayılabilecek bi isim...Ben de Mira eklerim gayet de güzel olur diyorum :) Benim annecimin adı da Fatma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?