Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sagol canım bende bu ay da bişey yok canım.. ama olsun ya rabbim sabrını veriyor şükür.. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin minişlerim sen nasılsın..

canım yaaa bu ne güzel süpriz çok çok sagol güzel dileklerin için.. rabbim hepimizin yuvalarını şenlendirsin inşallah

bilmem değişmez herhalde akşam eşimde yoruldu zaten dinlensin garıbım bırazcık

kız daha dinlenmek için erken

kuzum su son iki ayda dr a gittin mi kist hemen bir ay içinde olusan bisey sen bi dr a görün bence

Astimim var zaten cigerlerimde kotu yanii batima 9gun var canim yaa
of canım ya... olmaz böyle ama... sen bir doktora gidip durumu anlat canım

hayal bile edemiyorum canım yaşadılarını :26: çok üzüldüm gerçekten. sen evde misin? iş güç falan var mı? onlarla oyalanmaya çalışsan yoksa insan kafayı yer yahu.....

canım seni düşünmese öyle şeyler söyler mi? hem de annesine? hem de seni yanında??? madem sana karşı iyiler sen bu durumu sana daha fazla sormamalarını, bir geşilme olunca onlara söyleyeceğini, böyle üzüldüğünü söyle bilsinler...

sagol canım bende bu ay da bişey yok canım.. ama olsun ya rabbim sabrını veriyor şükür.. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin minişlerim sen nasılsın..

neden öyle diyorsun canım? çalışamadın mı yoksa rutinlikten dolayı mı?? ben iyiyim canım. eşim ultrason çekilecek onu bekliyorum ben de... herşeyin hayırlısı dediğin gibi

evdeyim ya temizlikten başka isim yok eşim çalışmama izin vermez asla öye evde kös kös oturuyorum işte bi işim olsa vaktim olamaz böle şeyleri düşünmeye ama yok işte bide yanlız olunca ister istemez insan düşünüyo:44:

yaa bebegimmm kimsecikler görmedi napim bende tribe girdim.. çok sagol canım bu arada hani biz senle karşılıklı içecektik yalan oldu

tabi canım. evde olunca psikolojisi bozuluyor insanın. hem de bebek çalışmaları yaparken... senin bir meşgale bulman lazım canım. olmaz böyle....

Yasak nereye kadar devam edicek kuzummm

aslında bitti yasak ama biz biraz daha bekleyelim dedik...risk almak istemiyorum...ilişki sonrası kanama olabiliyomuş...

cnm ben sana bişi diyim mi? eger ilaç almak için bir an önce gelsin kırmızlar diyosan o kırmızılar gelmiyor...benim mensim gecikti eylülde artık Allaha yalvarıyorum ki Allahım daha dayanamıyorum nolur hemen gelsin de kırmızlar kas gevşetici alayım gelmedilerrrr hamiş olduğumu öğrendim...kas gevşeticim bebişim oldu sonra...umarım senin de migren ilacın bebişin olur :)

benimki de feci anneci... ben de seviyorum kayınvalidemi kırmak istemedim ama erkek olursa da babam koyacak ismini...ben de baba aşığı bi kızım sonuçta...ayyy ben çok mu fenayım :)

neden öyle diyorsun canım? çalışamadın mı yoksa rutinlikten dolayı mı?? ben iyiyim canım. eşim ultrason çekilecek onu bekliyorum ben de... herşeyin hayırlısı dediğin gibi

yok canım çalıştık günü gününe ama bir hissetmiyodum hiçbişey ikincisi test yaptım negatif.. olsun beklemekte güzel biz eşimle evliligin 37. günü mü ne birlikte olabilmiştik.. :78: aama hiç üzülmüyodum denemek çok güzeldi çünkü :78: şimdi de öyle diyorum.. denemek güzel

tabi canım. evde olunca psikolojisi bozuluyor insanın. hem de bebek çalışmaları yaparken... senin bir meşgale bulman lazım canım. olmaz böyle....

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop hamileyim
yumuşlar testler kırmızılar hepsi hikaye hamileyim
delirdim galiba bir çaresi bulunur elbet bi uyuyup uyanalım

iyi fikirr zaten eşim annesinin adını koyayım bi kere gerisine karışmıyor babamın adını çok isterdim ama adı yakup .. ya bebegede yakup denmezki arkadaş uffffff :26:

Iyim canim kırmızıları bekliyorum :))
delü kız iş bebek olunca oje moje hikaye akşam olunca işler değişir .52:

hoşbuldum bebeğimmm... nasılsın?
Iyi canımcım sen nasılsın
yaa bebegimmm kimsecikler görmedi napim bende tribe girdim.. çok sagol canım bu arada hani biz senle karşılıklı içecektik yalan oldu
Kıyamam yaa içelim kiz ben gecen ay içtim hasta olduğumda ama hiç uzulmemistim hu ay da senin icin icerim nocak yav :))

Ikinci tesyi nezaman yaptın gıı

dün akşam 3 foto birleştirdim bikaç sayfa geridedir...
masallah kuzum ya gordum resimleri ASllah sagsalim kucagina almayi nasib etsin cok guzel bir duygu
:26::26: of ya sıkıldım niye olmuyor diye düşünmeye başladım artık korkuyorum ya allaha isyan etmekten

havva canim bilmiyorum beni taniyormsun ben azeri kizi sercem
canim sana bir sey anlatiyim
benim kk da bir arkadas adeti gecmis test yapmis neqatif cikmis ve sonra 20 gun gecmis adeti gelmemis ve annesinin istegi uzerine bir kere daha yapmis veeeeee pozitif gormus hisarim cok sevdigim bir arkadasim simdi hamile cok sukur kkda tanisdik.
sozum o ki sabr et ve hic bir adet sokturucu icime insallah hamilesindir
gercekden cok cekilmeyecek yerde yasiyormussun biz sana herzaman destek cikmaya haziriz
bende azerbaycanliyim ama rusyada yasiyorum esimle birlikte bir tane olsun akrabamiz yok burda anne babamdan uzaklarda zor biraz ama nayapalim hersey Allahin buyurdugu dur cok sukur bu gunumuze
guclu ol testlere inanma insallah hamilesindir

4u çatladı işte değerlndirdik 5i de değerledırdık bugun tatil olsun

Eve gidip geldim

Baktım benim kanama 1 TL büyüklüğünde gelmiş pede o kadar

ALLAH'ım sen hayr eyle !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…