Evet çook hemde benden sonra evlenenlerin hamile olduğunu duydukca niye benim olmuyor diyorum isyan etmiyorum dua ediyorum hep ama olmuyor((
sağol canımın içi... maşallah canım size o zaman. bukantılar, ağrılar bebeğinin iyi olduğunu gösterirRabbim kolaylık nasip etsin. ben hemen geçmişe bi bakayım yeğenimi göreyim hemen
hayırlısı ne ise o olsun canım benim... Rabbim kuvvet versin. senin de doğum gününmüş. doğum günün kutlu olsun. Rabbim seneye evladınla kutlamayı nasip etsin inşallah. sende durumlar ne canım?
selam canim dogum gunun kutlu olsun her zaman mutlu huzurlu hayatin olsun hep yuzun gulsun gelen yil bu zamana kadar evinizden cocuk sesi gelsin kucaginda bebeginle pastani hazirlayasin onun elinden tutub pastani kesesin sana bir omur boyu mutluluklar dilerimm........
Eki Görüntüle 851672 Eki Görüntüle 851673
bilmem değişmez herhalde akşameşimde yoruldu zaten dinlensin garıbım bırazcık
of canım ya... olmaz böyle ama... sen bir doktora gidip durumu anlat canımkuzum su son iki ayda dr a gittin mi kist hemen bir ay içinde olusan bisey sen bi dr a görün bence
Astimim var zaten cigerlerimde kotu yanii batima 9gun var canim yaa
ah herşey benim başıma geliyor ya nasıl bir şans var bende bilmiyorum eşimim işi gereği urfa akçakaleye yerleştik arapların içine düştümya çatışmalarmı dersin benim evin bolkonundan suriye sınırı gözüküyo yakınım yanı geçen sefer ev sahibin akrabaları veat eti havan topunu resmen havadan yere düşerken gördüm hergün çatışma seslerinde bide ailemden uzaktayım bana destek olacak hiç kimse yok bunlarda etkiyor olabilir cnm
bilmiyorum artık ne yapmaya çalışıyorsa ama bana destek çıkıyor bundan 6 ay önce eltim hamile olduğunu söyledi ve kv artık sizde bi dr gidin bir şeyler yapın sizinde olsun dedi eşim bi kızdı szi yüzünüzden dr götürdüm bir sürü ilaç verdi sancıdan duramadı dr kızdı daha çok erken niye acele ediyosun dedi bekleyin biraz dedi bi dahada eşimin yanında konusunu açmadı ama bana söylemeye devam ediyor biliyorum benim iyliğimi düşünüyo çok iyi bana karşı sağolsun görümcelerimde iyiler ama ben pskolejkmen çokmüş durumdayım
bende bu kısçe bana neden cvp vermedi die düşünüodum. Meğer kızçem yazmış ben görmemişim :26:
sagol canımbende bu ay da bişey yok canım.. ama olsun ya rabbim sabrını veriyor şükür.. ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin minişlerim sen nasılsın..
kız daha dinlenmek için erken
of canım ya... olmaz böyle ama... sen bir doktora gidip durumu anlat canım
hayal bile edemiyorum canım yaşadılarını :26: çok üzüldüm gerçekten. sen evde misin? iş güç falan var mı? onlarla oyalanmaya çalışsan yoksa insan kafayı yer yahu.....
canım seni düşünmese öyle şeyler söyler mi? hem de annesine? hem de seni yanında??? madem sana karşı iyiler sen bu durumu sana daha fazla sormamalarını, bir geşilme olunca onlara söyleyeceğini, böyle üzüldüğünü söyle bilsinler...
:) ins gelir bebişinin arkadaşı yuppyy
Günaydın bitanem sanada :)) nasılsın
Oyyy yerim senjn triplerini ben yaa canim benim dogum gunjn kutlu olsun mutlu olacağın ve bebisinle olacagin yillar seninle olsun ins
Hg canımcım
Hg kuzum
Bende sarılırilirim sana :))
evdeyim ya temizlikten başka isim yok eşim çalışmama izin vermez asla öye evde kös kös oturuyorum işte bi işim olsa vaktim olamaz böle şeyleri düşünmeye ama yok işte bide yanlız olunca ister istemez insan düşünüyo:44:
Yasak nereye kadar devam edicek kuzummm
ah canım kıyamam sanaaa
ben yumurtlama günlerimizi değerlendiremediğimiz halde acabaaadiye ilaç almadan bu saate kadar bekledim adet olacam belli. sancım var ama bikez kaybettim belkide içtiğim migren ilacındandır diye şimdi ilaç neyim içemiyorum bugün yada yarın kırmızıcıkları göreyim içeerim artık
ki demem o ki sen çalıştın yum yum günleri boş geçmedin. ondan bence en doğrusunu yaptın içmemekle...
bana kalsa yapmam asla ama.. eşimin annesine düşkünlügünü bi bilsen.. ne yapayım kıyamıyorum ona.. öyle olunca annişkom kıskanmasın diye digeride inşallah onun adı olucakdileir küçük miramız çok büyümeden ona arkadaş getiririz
of canım ya... olmaz böyle ama... sen bir doktora gidip durumu anlat canım...
neden öyle diyorsun canım? çalışamadın mı yoksa rutinlikten dolayı mı?? ben iyiyim canım. eşim ultrason çekilecek onu bekliyorum ben de... herşeyin hayırlısı dediğin gibi
tabi canım. evde olunca psikolojisi bozuluyor insanın. hem de bebek çalışmaları yaparken... senin bir meşgale bulman lazım canım. olmaz böyle....
aslında bitti yasak ama biz biraz daha bekleyelim dedik...risk almak istemiyorum...ilişki sonrası kanama olabiliyomuş...
cnm ben sana bişi diyim mi? eger ilaç almak için bir an önce gelsin kırmızlar diyosan o kırmızılar gelmiyor...benim mensim gecikti eylülde artık Allaha yalvarıyorum ki Allahım daha dayanamıyorum nolur hemen gelsin de kırmızlar kas gevşetici alayım gelmedilerrrr hamiş olduğumu öğrendim...kas gevşeticim bebişim oldu sonra...umarım senin de migren ilacın bebişin olur :)
benimki de feci anneci... ben de seviyorum kayınvalidemi kırmak istemedim ama erkek olursa da babam koyacak ismini...ben de baba aşığı bi kızım sonuçta...ayyy ben çok mu fenayım :)
Iyim canim kırmızıları bekliyorum :))ayni şeyi yaşamaktan korkuyorum canım:18: sende mi hala hastasin kuzum yaa
caylar corbalar fayda etmedi canım afedersin oksurdukce balgam sokuluyo bayaa ii hasta olmusum yani antibiyotikten başkası aklamaz beni
Gamzemmm mucukssssssnasılsın
Iyi canımcım sen nasılsındelü kıziş bebek olunca oje moje hikaye akşam olunca işler değişir .52:
hoşbuldum bebeğimmm... nasılsın?
Kıyamam yaa içelim kiz ben gecen ay içtim hasta olduğumda ama hiç uzulmemistim hu ay da senin icin icerim nocak yav :))yaa bebegimmm kimsecikler görmedi napimbende tribe girdim.. çok sagol canım bu arada hani biz senle karşılıklı içecektik yalan oldu
yok canım çalıştık günü gününe ama bir hissetmiyodum hiçbişey ikincisi test yaptım negatif.. olsun beklemekte güzelbiz eşimle evliligin 37. günü mü ne birlikte olabilmiştik.. :78: aama hiç üzülmüyodum denemek çok güzeldi çünkü :78: şimdi de öyle diyorum.. denemek güzel
masallah kuzum ya gordum resimleri ASllah sagsalim kucagina almayi nasib etsin cok guzel bir duygudün akşam 3 foto birleştirdim bikaç sayfa geridedir...
:26::26: of ya sıkıldım niye olmuyor diye düşünmeye başladım artık korkuyorum ya allaha isyan etmekten
havva canim bilmiyorum beni taniyormsun ben azeri kizi sercemah herşey benim başıma geliyor ya nasıl bir şans var bende bilmiyorum eşimim işi gereği urfa akçakaleye yerleştik arapların içine düştümya çatışmalarmı dersin benim evin bolkonundan suriye sınırı gözüküyo yakınım yanı geçen sefer ev sahibin akrabaları veat eti havan topunu resmen havadan yere düşerken gördüm hergün çatışma seslerinde bide ailemden uzaktayım bana destek olacak hiç kimse yok bunlarda etkiyor olabilir cnm
kız daha dinlenmek için erken
of canım ya... olmaz böyle ama... sen bir doktora gidip durumu anlat canım
hayal bile edemiyorum canım yaşadılarını :26: çok üzüldüm gerçekten. sen evde misin? iş güç falan var mı? onlarla oyalanmaya çalışsan yoksa insan kafayı yer yahu.....
canım seni düşünmese öyle şeyler söyler mi? hem de annesine? hem de seni yanında??? madem sana karşı iyiler sen bu durumu sana daha fazla sormamalarını, bir geşilme olunca onlara söyleyeceğini, böyle üzüldüğünü söyle bilsinler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?