ben derse giriyorum bb
Yaptım negatif((
masallah kuzum ya gordum resimleri ASllah sagsalim kucagina almayi nasib etsin cok guzel bir duygu
havva canim bilmiyorum beni taniyormsun ben azeri kizi sercem
canim sana bir sey anlatiyim
benim kk da bir arkadas adeti gecmis test yapmis neqatif cikmis ve sonra 20 gun gecmis adeti gelmemis ve annesinin istegi uzerine bir kere daha yapmis veeeeee pozitif gormus hisarim cok sevdigim bir arkadasim simdi hamile cok sukur kkda tanisdik.
sozum o ki sabr et ve hic bir adet sokturucu icime insallah hamilesindir
gercekden cok cekilmeyecek yerde yasiyormussun biz sana herzaman destek cikmaya haziriz
bende azerbaycanliyim ama rusyada yasiyorum esimle birlikte bir tane olsun akrabamiz yok burda anne babamdan uzaklarda zor biraz ama nayapalim hersey Allahin buyurdugu dur cok sukur bu gunumuze
guclu ol testlere inanma insallah hamilesindir
Eve gidip geldim
Baktım benim kanama 1 TL büyüklüğünde gelmiş pede o kadar
ALLAH'ım sen hayr eyle !!!
Denizcim doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında inşallahböyle olursun..sanada güzel bir doğum günü hediyesi olur cnm..
Iyim canim kırmızıları bekliyorum :))
Iyi canımcım sen nasılsın
Kıyamam yaa içelim kiz ben gecen ay içtim hasta olduğumda ama hiç uzulmemistim hu ay da senin icin icerim nocak yav :))
Ikinci tesyi nezaman yaptın gıı
evlendigimiz gunden beri canim 1yil 7 ay kadar oldu cok uzuldugum gunler cok oldu hatda gecen ay testim 4 kez pozitif gosterdi ama hamile degilmisim o yuzden testlere guvenme canimçok sağol cnm benim ama hiç bir belirtim yok benim ne adet belirti ne gebelik belirtisi işallah bende söylediğin arkadaşın gibi olurum hamiş çıkarımcnm senin ne kadar oldu bebek işi
aslında bitti yasak ama biz biraz daha bekleyelim dedik...risk almak istemiyorum...ilişki sonrası kanama olabiliyomuş...
cnm ben sana bişi diyim mi? eger ilaç almak için bir an önce gelsin kırmızlar diyosan o kırmızılar gelmiyor...benim mensim gecikti eylülde artık Allaha yalvarıyorum ki Allahım daha dayanamıyorum nolur hemen gelsin de kırmızlar kas gevşetici alayım gelmedilerrrr hamiş olduğumu öğrendim...kas gevşeticim bebişim oldu sonra...umarım senin de migren ilacın bebişin olur :)
benimki de feci anneci... ben de seviyorum kayınvalidemi kırmak istemedim ama erkek olursa da babam koyacak ismini...ben de baba aşığı bi kızım sonuçta...ayyy ben çok mu fenayım :)
ikinci testi yapmadım canım.. birinci o kadar net ki zaten 8ine başlar reglim..
Rabbim tez zamanda kabul etsin dualarımızı inşallahAyhhhh insallahh. Rabbım tez vakitte kavustursunn inşallah bizi bebişlerimize. . Kafayı yedim resmen sabah akşam her an dua ediyorum inşallah bnmde bi bebeğim olur dye. Hayirlisi degilse bile benim için onu hayırlı kıl Rabbim diyerek duâ ediyorum sürekli😔
aaaabenim sonumu yazıyorum deli olurum koçam benden boşanır başkasıyla evlenir kafası rahat erder bende tımarhanede çürürüm olacaklar bunlar işte:44::44:
ayy senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhhh canım.. ay kız inşallah yaaacnm ben sana bişi diyim mi? eger ilaç almak için bir an önce gelsin kırmızlar diyosan o kırmızılar gelmiyor...benim mensim gecikti eylülde artık Allaha yalvarıyorum ki Allahım daha dayanamıyorum nolur hemen gelsin de kırmızlar kas gevşetici alayım gelmedilerrrr hamiş olduğumu öğrendim...kas gevşeticim bebişim oldu sonra...umarım senin de migren ilacın bebişin olur :)
wayyy şarkılaramı başladık gene yoksamyatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop hamileyim
yumuşlar testler kırmızılar hepsi hikaye hamileyim
delirdim galibabir çaresi bulunur elbet bi uyuyup uyanalım
ben derse giriyorum bb
denizime doğum günü hediyemmmm
doğum gününnnn kutlu olsuuunnnnn
al bu bebiş senin olsun..
acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende senle olsun canın
hamişim ahh gebişimm
bu günden bebişin olsun...
tadın tuzun minik sevgilinn
dicez Tanrı bize bebiş verdi
ölüm bile ayıramazki
Allahım bebişimizi verdi
sevgi dolu miniğimizi
bak bu sana sözüm olsun,
al bu bebek senin olsun
Allahım duamızdır mutluluk bizim olsun.
yine kırmızılar geldi. yine hüsran. allah sonumuzu hayır etsin..duy sesimizi yarabbim her isteyene nasip et..
denizime doğum günü hediyemmmm
al bu bebiş senin olsun..
acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende senle olsun canın
hamişim ahh gebişimm
bu günden bebişin olsun...
tadın tuzun minik sevgilinn
dicez Tanrı bize bebiş verdi
ölüm bile ayıramazki
Allahım bebişimizi verdi
sevgi dolu miniğimizi
bak bu sana sözüm olsun,
al bu bebek senin olsun
Allahım duamızdır mutluluk bizim olsun.
Aynen benimki gibi iste kaçıncı gun yumyumluyosun ben 16 . gün sanirkm kasımda da beraber yumyuma gircez :))
evlendigimiz gunden beri canim 1yil 7 ay kadar oldu cok uzuldugum gunler cok oldu hatda gecen ay testim 4 kez pozitif gosterdi ama hamile degilmisim o yuzden testlere guvenme canim
Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar bugün itibariyle istifraya dönüştü çıkartmaktan beynime ağrı saplandı resmen :[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?