Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok sağol cnm benim ama hiç bir belirtim yok benim ne adet belirti ne gebelik belirtisi işallah bende söylediğin arkadaşın gibi olurum hamiş çıkarım cnm senin ne kadar oldu bebek işi

ikinci testi yapmadım canım.. birinci o kadar net ki zaten 8ine başlar reglim..

çok sağol cnm benim ama hiç bir belirtim yok benim ne adet belirti ne gebelik belirtisi işallah bende söylediğin arkadaşın gibi olurum hamiş çıkarım cnm senin ne kadar oldu bebek işi
evlendigimiz gunden beri canim 1yil 7 ay kadar oldu cok uzuldugum gunler cok oldu hatda gecen ay testim 4 kez pozitif gosterdi ama hamile degilmisim o yuzden testlere guvenme canim

bi de hep diyolar ya stres etkiliyo diye canım sen de hamiş olduğun ay bayağı stres yapmışın galiba kas gevşetici içmeyi düşünmüşsün stres yapmıyorum diyen varsa beri gelsin yok olmuyo keşke olsa ama olmuyoooooooooooooooo

Rabbim tez zamanda kabul etsin dualarımızı inşallah

benim sonumu yazıyorum deli olurum koçam benden boşanır başkasıyla evlenir kafası rahat erder bende tımarhanede çürürüm olacaklar bunlar işte:44::44:
aaaa
sakınnnn öle şeyler düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun
bak benden bişiler geliyo biliorum şuan kırmızılar geliyo ama napimmm

ayy senin ağzından Rabbimin kulağına inşallahhhh canım.. ay kız inşallah yaaa
bi olsa hayırlısıyla ah bi tutsaaa
yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hop hamileyim
yumuşlar testler kırmızılar hepsi hikaye hamileyim
delirdim galiba bir çaresi bulunur elbet bi uyuyup uyanalım
wayyy şarkılaramı başladık gene yoksam
hemde bensizzz
ama tebrikler kızçem güzel olmuş

yine kırmızılar geldi. yine hüsran. allah sonumuzu hayır etsin..duy sesimizi yarabbim her isteyene nasip et..

denizime doğum günü hediyemmmm

doğum gününnnn kutlu olsuuunnnnn
al bu bebiş senin olsun..
acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende senle olsun canın

hamişim ahh gebişimm
bu günden bebişin olsun...
tadın tuzun minik sevgilinn

dicez Tanrı bize bebiş verdi
ölüm bile ayıramazki
Allahım bebişimizi verdi
sevgi dolu miniğimizi
bak bu sana sözüm olsun,
al bu bebek senin olsun
Allahım duamızdır mutluluk bizim olsun.

Son düzenleme:
ben derse giriyorum bb

denizime doğum günü hediyemmmm

al bu bebiş senin olsun..
acıda tatlı da gizlide saklıda sevginde öfkende senle olsun canın

hamişim ahh gebişimm
bu günden bebişin olsun...
tadın tuzun minik sevgilinn

dicez Tanrı bize bebiş verdi
ölüm bile ayıramazki
Allahım bebişimizi verdi
sevgi dolu miniğimizi
bak bu sana sözüm olsun,
al bu bebek senin olsun
Allahım duamızdır mutluluk bizim olsun.

Esrammm yine döktürmeye başladınn, göbüşün 4'üzle dolsun e miiiiii

yine kırmızılar geldi. yine hüsran. allah sonumuzu hayır etsin..duy sesimizi yarabbim her isteyene nasip et..

amin canım.. inşallah hepimize verecek tez vakitte. çok yoruldum ben artık. her ay aynı şey.. sonra hüsran.. çok zormuş bu beklemek yaa

yaaaaa ama sen çok tatlısın... harika olmuş bide beste yaparız buna ohhhhh

Aynen benimki gibi iste kaçıncı gun yumyumluyosun ben 16 . gün sanirkm kasımda da beraber yumyuma gircez :))

bende doktora göre 15.gün yumyumluyorum.. sanırım aralıgın 7 si yeni batım.. bu ay bi başlasaydı çörek otu yapcam yine.. günlerimiz aynı kuzucum beraber hareket ederiz

evlendigimiz gunden beri canim 1yil 7 ay kadar oldu cok uzuldugum gunler cok oldu hatda gecen ay testim 4 kez pozitif gosterdi ama hamile degilmisim o yuzden testlere guvenme canim

benimde oldu öyle cnm am o kadar mutlu oldum ki o 2 çiygiyi görünce ama sonrası hüsranla bitti

Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar bugün itibariyle istifraya dönüştü çıkartmaktan beynime ağrı saplandı resmen :[

Selam kızlar nasılsınız benim bulantılar bugün itibariyle istifraya dönüştü çıkartmaktan beynime ağrı saplandı resmen :[

benim kardeşim 6 ay boyunca çok kötü oluyordu. inşallah senin ki uzun sürmez canım.. dayanacağız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…