Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah tan hayirlisini dile canim.bundan sonrakiler insallah saglikli olacak.
Kendini cok yipratmadan toparlanmaya calis.

canım çok geçmiş olsun tüylerim ürperdi Rabbim sana sağlık ve uzun ömürler versin üzme kendini Allah ın izniyle yine olur hakkından hayırlısı böyleymiş çok düşünme canım Rabbim böyle emrettim sende razı gelmek zorundasın...:26::26:

selam bişi sorcam kızlar bileniniz var mı:26:
çatlama iğnesi vurulduktan ne kadar sonra çatlar. ve de ne zaman test yapıcam. 14 gün diye bişi duydum ama iğneden sonra mı

Selam cnm.gec yanit oldu ama bende bu ay catlatma ignesi oldugum ocim cevaplim
Igneden 36 saat sonra catliyormus.ben igneden iki gun sonra kontrole gittim catlamisti.
Testide adetin gecince yap 14 gun sonra.cunku bu ignenin icinde bhcg gebelik hormonu var testler pozitif cikip yaniltabilir

Psipisko bebegim ne digcegimi bilemiyorum ama umarim hep birlikte atlaticaz bugunleri kotu dusunme bak sonucta olabiliyo sagliklisida olacak insallah kizlar siz nasilsiniz bakalim

canım benim..diyecek sözüm yok.. Rabbim yerini doldursun inşallah..

kızlar ben toteme devam son 3 gün :))

günaydın canım... keyifler iyi şükür senin keyfin nasıl?

Allah tan hayirlisini dile canim.bundan sonrakiler insallah saglikli olacak.
Kendini cok yipratmadan toparlanmaya calis.

canlarım hepiniz çok saolun... Allah razı olsun... hepiniz yanımda oldunuz herşey için çok teşekkür ederim... hadi artık bu konuyu kapatalım... güzel şeylerden bahsedelim moralimiz yerine gelsin.... hastaneden haber bekliyorum yarın için eğer yarın olursa yeni bir başlangıç yapmış olacağım... açmayalım bu konuyu melek oldu benim kuzum... söylenecek tek söz bu...

hadi bakalım ne mutlu sana canım...gücüne hayranım şekerim...sana da saorayım fikir amaçlı saçlarımı kestircem bi fikrin var mı hem kafanı dağıtırsın ....ne dersin_?:44::44:

hadi bakalım ne mutlu sana canım...gücüne hayranım şekerim...sana da saorayım fikir amaçlı saçlarımı kestircem bi fikrin var mı hem kafanı dağıtırsın ....ne dersin_?:44::44:
ya aslında bende kestirmek istiyorum çok yıprandı çok döküldü kel kalacağım yakında o kadar yani... bu ara moralim düzelsin kafan diye de sürekli saçlarıma maşa yaptım düzleştirdim... çok yıprandı eşim gülben ergen gibi kestir diyor o kadar kısa ya cesaret edemem sanki ama bu sene düz kesimler moda benim saçlarım omuzlarımdan bir karış daha aşağıda uzun yani... omuz hizasında arkası kıza önlere doğru uzayan bir model düşünüyorum ama bakalım... daha karar veremedim iyi olursam cumartesi gitmek istiyorum..

Ben de boyatmak istiyorum ya. Nerdeyse 6 aydır boyatmıyorum. Kiminle karşılaşsam hoşbeşten sonra "Saçını boyatmayı düşünmüyor musun?" diye soruyorlar.

Ben de boyatmak istiyorum ya. Nerdeyse 6 aydır boyatmıyorum. Kiminle karşılaşsam hoşbeşten sonra "Saçını boyatmayı düşünmüyor musun?" diye soruyorlar.
ya bende iki aydır dip boyamı yaptıramadım kendi saçı koyu kahve ama çok beyazım var o yüzden sarı kullanıyorum röfle gibi ama diplerim geldi kahve beyaz çok kötü durumda şuanda bende tam karar vermedim ne yapsam ne etsem bir ara soğan kabuğu düşündüm kullandım da ama beyazlarım çok çabuk çıkıyor...

benimde saçlar röfleli dipler aldı başını gitti :) bu ay kırmızılar gelirse boyatcam... hiç riske atamam

canım sen bilirsin ama o model ben üniversitedeyken modaydı.. yani 3-4 yıl önce.. şuan çok demode yapma bence.. hem kestirmekle düzelmez.. bakım yap.. zeıyn diye bi yag var onu araştır bi derim..

benimde saçlar röfleli dipler aldı başını gitti :) bu ay kırmızılar gelirse boyatcam... hiç riske atamam
kız bende kırmızılar gelir gelmez ilk önce evimi dip köşe temizlerim sonra kuaföre gider süslenirdim tatile giderken boyattım saçlarımı bir daha boyatmadım 2 ay bitiyor işte... aman gidip imaj yenileyeceğim kendimi alışverişe vericem...

canım sen bilirsin ama o model ben üniversitedeyken modaydı.. yani 3-4 yıl önce.. şuan çok demode yapma bence.. hem kestirmekle düzelmez.. bakım yap.. zeıyn diye bi yag var onu araştır bi derim..
hımmmm ozaman ara makasla kırıklarını düzelttireyim birazda uçlardan aldırırım bakalım bir gideyim de fikrim 100 kere değişir daha ya ben bakım yapmaktan sıkılıyorum çok

Kizlaaaarr.gunaydin hepinizee.Islerim cok yogun bu hafta pek giremedimm.suanda maillerde sorun var o arada bi bakim dedim size.

hımmmm ozaman ara makasla kırıklarını düzelttireyim birazda uçlardan aldırırım bakalım bir gideyim de fikrim 100 kere değişir daha ya ben bakım yapmaktan sıkılıyorum çok

sıkılma sıkılma ben yaptıklarımı saysam aklın durur..yüzüme arap kızı, kil maskesi, bal süt, saçıma ozon yagı, zeıyn bakımı,çam terebentin seviyorum kendimle ilgilenmeyi eşimde enteresan şekilde ben bunları yaparken hoşuna gidiyo ilginç ilginç izliyo

benim ki senden biraz daha uzun duş alırken zorlanıyorum ya hem de kış die kurutmak zor oluyo...düz kesiim düşünmüyorum ama katlı daima geçerli die katlı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…