Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok şekerim çıtırız daha biz :)
kız yoookkk yaşlandım bennnnnnnn aheyyy aheeyyyy

ayyy banada bulaşsın sen anlat bakım bana şimdi saçlarım döküldü uçları kırıldı... ben napam onlara...

benim ki senden biraz daha uzun duş alırken zorlanıyorum ya hem de kış die kurutmak zor oluyo...düz kesiim düşünmüyorum ama katlı daima geçerli die katlı düşünüyorum...
haklısın canım ya gece duş alınca hele kurutma makinesi zor geliyor ıslak yatsam sabah hasta uyanıyorum çare bulmak laızm

bizi işimizi geceye bırakmıyoruz işten gelip yemek yiyip direk iş başı sonra duş saat 20.30 da tv başı gayet sistemli....

87 kasım.. annem benim yaşımdayken 3 çocugu vardı.. 8,5,2 yaşlarında

amannnnn zamane insanlarıyız geç kalmadık hala be canım... olacak...

bizi işimizi geceye bırakmıyoruz işten gelip yemek yiyip direk iş başı sonra duş saat 20.30 da tv başı gayet sistemli....

ayy ne güzel biz yemek yedik dur çay içelim çay içtik meyve yiyelim yemekten yatağa gidemiyoruz ki sonra hazmetmeyi bekle gecenin bir yarısı mikmikte mik sonra bekle bir iki üç saat anam sabaha anca uyuyoruz yemin ederim yorgunluk

Canım şimdi geçmişi okudum. Çok üzgünüm.

ALLAH'ım sana sağlıklı ikiz - üçüz bebişler gönderir inşallah !!!

ayy gayet güzelmiş Allah seni ne yapmasın

ben gayet memnunum durumdan ne gecem gidiyo ne günüm bitiyo...sistemi kurduk biz bölede gidiyo evlendik evleneli ama hafta sonu da değişsin istiyom herifcezim alışmış aynı düzen dio...

Günaydın kızlarrr... :124: nörüonuzzzz
bende 86 lıyım

bizim osmaniyeliler gibi konuşmuşsun aman napalım ben bu ayı boş geçirince bi tadilata gireyim dedim dişçiye gidicem birazdan dolgularımı yenileyim bakım yaptırim.. agdam var daha off kadın olmak çok zor yaaa bu arada aktara gitmem gerek çörek otu, keçiboynuzu falan...depo yapim kasıma

kızlaar ben 82 liyim yani 31 yaşındayım siz yaşlıysanız benim halim nice olur.öyle demeyin ya:)insanın birazda ruhu önemli mesela ben çocuk ruhluyumdur cidden çok heyecanlı ve hareketliyimdir:)kendi kendime bari moral veriyim:))

Buarada kızlar benim için yarın büyük gün inşallah cuma sabahı mübarek günde bat tarihimde sabah testimi yapacağım inşllah.cuma gününün hürmetine hayırlı sonuçlar olur inşallah..veren de O lanada bakalım ne olacak:))

ben gayet memnunum durumdan ne gecem gidiyo ne günüm bitiyo...sistemi kurduk biz bölede gidiyo evlendik evleneli ama hafta sonu da değişsin istiyom herifcezim alışmış aynı düzen dio...

valla benim sagım solum belli olmaz.. ateşle barut gibi nerde tutuşur orda yanar :78: uyumak üzereyken, sabah uyanıp günaydınlaşırken..

87 kasım.. annem benim yaşımdayken 3 çocugu vardı.. 8,5,2 yaşlarında

bende genç anne olmak isterdimn ama evlenince korunduk hemen istemedik... keşke korunmasaymışım genç anne olmak gibisi yok kayınvaldem 20 yaşında anne olmuş şimdi bizi gören gelin kayınvalide olduğumuza inanamıyor :)

ay şekerim çok sistemlisin vallahi... ama hiç ayaklarını falan dikmiyormusun havaya...
ben vallahi gece olunca sabaha kadar yerimden bile kıpırdamıyorum sonra sabah doğru duşa ordan da işe hep böyle tavsiye ettiler bana.. ilk bebeğide böyle yapmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…