Daha gencmisinn canimm.Ben 84 luyumkızlar bu arada yaşlar kaç ?ben 87 doğumluyum
kız yoookkk yaşlandım bennnnnnnn aheyyy aheeyyyyyok şekerim çıtırız daha biz :)
sıkılma sıkılmaben yaptıklarımı saysam aklın durur..yüzüme arap kızı, kil maskesi, bal süt, saçıma ozon yagı, zeıyn bakımı,çam terebentin seviyorum kendimle ilgilenmeyi eşimde enteresan şekilde ben bunları yaparken hoşuna gidiyo ilginç ilginç izliyo
haklısın canım ya gece duş alınca hele kurutma makinesi zor geliyor ıslak yatsam sabah hasta uyanıyorum çare bulmak laızmbenim ki senden biraz daha uzun duş alırken zorlanıyorum ya hem de kış die kurutmak zor oluyo...düz kesiim düşünmüyorum ama katlı daima geçerli die katlı düşünüyorum...
kızlar bu arada yaşlar kaç ?
ben 87 doğumluyum
kız yoookkk yaşlandım bennnnnnnn aheyyy aheeyyyy
ayyy banada bulaşsın sen anlat bakım bana şimdi saçlarım döküldü uçları kırıldı... ben napam onlara...
haklısın canım ya gece duş alınca hele kurutma makinesi zor geliyor ıslak yatsam sabah hasta uyanıyorum çare bulmak laızm
87 kasım.. annem benim yaşımdayken 3 çocugu vardı.. 8,5,2 yaşlarında
bizi işimizi geceye bırakmıyoruz işten gelip yemek yiyip direk iş başı sonra duş saat 20.30 da tv başı gayet sistemli....
bizi işimizi geceye bırakmıyoruz işten gelip yemek yiyip direk iş başı sonra duş saat 20.30 da tv başı gayet sistemli....
Ben geldim şimdi evimdeyim... Çok üzgünüm kızlar güzel haberlerle gelemedim... 5. Haftada ölmüş kuzum sonra hiç gelişmemiş...nokta gibi duruyor kesenin içinde ne bir kalp atışı ne bir hareket hiç bişey yok... Kendini hazır hissesinde gel alalım dedi... Paramparçayım...
amannnnn zamane insanlarıyız geç kalmadık hala be canım... olacak...
ayy ne güzel biz yemek yedik dur çay içelim çay içtik meyve yiyelim yemekten yatağa gidemiyoruz kisonra hazmetmeyi bekle gecenin bir yarısı mikmikte mik sonra bekle bir iki üç saat anam sabaha anca uyuyoruz yemin ederim yorgunluk
ayy gayet güzelmişAllah seni ne yapmasın
saol canım teşekkür ederim... Allah sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..Canım şimdi geçmişi okudum. Çok üzgünüm.
ALLAH'ım sana sağlıklı ikiz - üçüz bebişler gönderir inşallah !!!
Günaydın kızlarrr... :124: nörüonuzzzz
bende 86 lıyım
ben gayet memnunum durumdan ne gecem gidiyo ne günüm bitiyo...sistemi kurduk biz bölede gidiyo evlendik evleneli ama hafta sonu da değişsin istiyom herifcezim alışmış aynı düzen dio...
87 kasım.. annem benim yaşımdayken 3 çocugu vardı.. 8,5,2 yaşlarında
valla benim sagım solum belli olmaz.. ateşle barut gibi nerde tutuşur orda yanar :78: uyumak üzereyken, sabah uyanıp günaydınlaşırken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?