valla benim sagım solum belli olmaz.. ateşle barut gibi nerde tutuşur orda yanar :78: uyumak üzereyken, sabah uyanıp günaydınlaşırken..
Canım şimdi geçmişi okudum. Çok üzgünüm.
ALLAH'ım sana sağlıklı ikiz - üçüz bebişler gönderir inşallah !!!
kızlaar ben 82 liyim yani 31 yaşındayım siz yaşlıysanız benim halim nice olur.öyle demeyin ya:)insanın birazda ruhu önemli mesela ben çocuk ruhluyumdur cidden çok heyecanlı ve hareketliyimdir:)kendi kendime bari moral veriyim:))
bende dişçiye gitcem saçlarımı yaptırcam bu ayı kendime hediye ettimbizim osmaniyeliler gibi konuşmuşsunaman napalım ben bu ayı boş geçirince bi tadilata gireyim dedim dişçiye gidicem birazdan dolgularımı yenileyim bakım yaptırim.. agdam var daha off kadın olmak çok zor yaaa bu arada aktara gitmem gerek çörek otu, keçiboynuzu falan...depo yapim kasıma
ben gayet memnunum durumdan ne gecem gidiyo ne günüm bitiyo...sistemi kurduk biz bölede gidiyo evlendik evleneli ama hafta sonu da değişsin istiyom herifcezim alışmış aynı düzen dio...
bizim osmaniyeliler gibi konuşmuşsunaman napalım ben bu ayı boş geçirince bi tadilata gireyim dedim dişçiye gidicem birazdan dolgularımı yenileyim bakım yaptırim.. agdam var daha off kadın olmak çok zor yaaa bu arada aktara gitmem gerek çörek otu, keçiboynuzu falan...depo yapim kasıma
bizim osmaniyeliler gibi konuşmuşsunaman napalım ben bu ayı boş geçirince bi tadilata gireyim dedim dişçiye gidicem birazdan dolgularımı yenileyim bakım yaptırim.. agdam var daha off kadın olmak çok zor yaaa bu arada aktara gitmem gerek çörek otu, keçiboynuzu falan...depo yapim kasıma
kızlaar ben 82 liyim yani 31 yaşındayım siz yaşlıysanız benim halim nice olur.öyle demeyin ya:)insanın birazda ruhu önemli mesela ben çocuk ruhluyumdur cidden çok heyecanlı ve hareketliyimdir:)kendi kendime bari moral veriyim:))
bende öyle çocuk ruhluyumdur... çabuk kırılır çabuk unuturum...
bende dişçiye gitcem saçlarımı yaptırcam bu ayı kendime hediye ettim
canım ne burcusun ben koç burcuyum.bende cabuk elevlenip hemen sönerim:)bende saçımı kestireceğim birz uzadı artık nasıl kestirsem omuzlarımda kat kat kestireyim diyorum.banyodan sonra uzun saçı kurutması zor oluyor hemde kışın başım ağrıyor...
bende öyle çocuk ruhluyumdur... çabuk kırılır çabuk unuturum...
canım ne burcusun ben koç burcuyum.bende cabuk elevlenip hemen sönerim:)bende saçımı kestireceğim birz uzadı artık nasıl kestirsem omuzlarımda kat kat kestireyim diyorum.banyodan sonra uzun saçı kurutması zor oluyor hemde kışın başım ağrıyor...
ben oğlak burcuyum canım...
canım günaydın...nasılsın...
canım günaydın...nasılsın...
Bende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))bende öyle çocuk ruhluyumdur... çabuk kırılır çabuk unuturum...
ben oğlak burcuyum canım...
Canım seni muhabbetlere katılırken görmek cok güzel seviyorum seni yaa benimde eşim oglak burcu
sen regl oldun mu ki canım? keşke hastalanmayı bekleseydin dişçi için.
Denizz sen Osmaniye'limisin yoksa ?
günaydınnnnn fındıklarımmmmmmmmnasılsıınızzz
günaydınnn haftayı bitirmeye çalışıyoruz inşallah :)
canım benim eminim ben sancılarım bile başladı yarın gelir benimkiler.. merak etme..
Bende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))
gamzemmm hayat devam ediyor be tatlım... toparlandım akşam burda...Canım seni muhabbetlere katılırken görmek cok güzel seviyorum seni yaa benimde eşim oglak burcu
anammmmm küçüğümmmm benimmmmm...Günaydın kuzularimmmmmmsizi çok iyi gördüm bu sabah süpersunizz
Bu arada bende 91 liyim
deniz gelen aya birlikte çalışcaz ok?canım benim eminim ben sancılarım bile başladı yarın gelir benimkiler.. merak etme..
günaydınnn haftayı bitirmeye çalışıyoruz inşallah :)
ay bana bu iki hafta yıl gibi geldi...
bilmem ben riske atmazdım 1 gün için sen bilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?