Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok iyiymiş canım ya...nese artık ikinciye sistemi kurun denemeye değer hadi hayırlısı...
Günaydın bitanem.
Şükür ALLAH'ın bugününe.

Benim kanama hala peçeteye gelerek devam ,bugün 20. günüm..

Sen nasılsın ?

teşekkürler tatlım bende iyim canım ya çok merak ettim doktora gitmeyi düşünüyor musun_?
günaydınnnnn fındıklarımmmmmmmm nasılsıınızzz

günaydın şekerim....iyilik senden...

iyilik işte tatlım efkarlıyım bugun içim sıkkın gibi bitsede gitsek havasındayım yanii bazen olur bana böle ölsek te kurtulsak gibi fln olurum yani

gidilmiyor canım. o yüzden hamile kalmadan önce tüm bakımları yaptırmak gerek. eger planlı hamilelik yapıyorsan..

amann ben bunu bilimyodum benım dolgum olcak 4 tane işten izin alamam dıe ertelıyodum nedn gıdılmıyo acaba

amann ben bunu bilimyodum benım dolgum olcak 4 tane işten izin alamam dıe ertelıyodum nedn gıdılmıyo acaba

Hamilelik sırasında diş tedavisi yapılabilir mi?

Hamileliğin ilk üç ayında bebeğin organ gelişim evresi olan ilk üç ayda etkili dental tedaviden kaçınılmalıdır.
Tedaviler ikinci üç aya ertelenmelidir.

Diş ya da diş eti iltihabı gibi acil durumlarda, var olan enfeksiyonun bebeğin gelişimini dental tedavinin olumsuzluklarından daha fazla etkileyebileceği düşüncesi ön plana alınmalı ve bir jinekoloğun önerileri doğrultusunda dental tedavi yapılmalıdır.

Son üç ayda tedavi için gerekli olan pozisyonları rahat alalaması ve koltukta uzun süre oturamaması nedeni ile diş tedavisi yaparken anne rahatsız olabilmektedir.

tşkler canım valla dün ölseymişim bu bilgiyi blmiycekmişsim insan neler öğrencek valla burda

çok geçmiş olsun canım,bol bol bal ve mandalina....sana da iyi geceler.Duaların için Allah razı olsun.

yoğurt, mandalina falan yiyorum...saol cnm yerim şimdi onlardan...

canım hakkını helal et... Çok geçmiş olsun... Hadi dinlen çok teşekkür ederim herşey için...

Bende bitsin artık istiyorum canım

ne demek cnm, rica ederim...

midemde de kalmıyor ki bişi cnm, yiyemiyorum içemiyorum bol bol dinlenecem yoksa ilaçsız atlatamam...bi de feci mide yanması oluyo...vücut direncimiz düşük ya cnm o yüzden...

ay sen de bendensin Deniz, saç maskeleri, el ayak bakımı yüz bakımı ama hepsini bitkisel yapıyorum kimyasallar alerji yapıyo bende...

Gunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))

bugün herkeste enerji patlaması var cnm :)

iyilik işte tatlım efkarlıyım bugun içim sıkkın gibi bitsede gitsek havasındayım yanii bazen olur bana böle ölsek te kurtulsak gibi fln olurum yani

heyyyy kendine gelirmisin hemen bu hava sizi vurdu kızlar toparlanın hadi...
Gunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))
kafa dağıtıyoruz yaşlardan girdik burçlara geldi konu

ismihan bence de doktora git canım...

heyyyy kendine gelirmisin hemen bu hava sizi vurdu kızlar toparlanın hadi...

kafa dağıtıyoruz yaşlardan girdik burçlara geldi konu

ismihan bence de doktora git canım...

leyla ile mecnunun sezon finalini izledim çok efkarlandım bir diizi bir müzik ınsanın hayanını bu kadr etkiler mi feleğim şaştı yaaa

kızlar bygün sol yumurtalığımda çok kötü ağrıyla uyandım okula gitmem gerekiyodu quizim wardı okula gitttim ama bana sorun bide araba sarsıldıkça nefes alamadım resmen ara ara gene sancı giriyo neden oldu anlamadım günaydın bu arada hepinizee

geçmiş olsun cnm...cnm bekle istersen biraz daha geçmezse gidersin doktora. çatlatma iğnesi olmuştun di mi bu ay?

günaydınnn arkadaşlar.. 3 kasım adet tarihimdi fakat olmadım henüz... bakıyorum hamilelelik belirtilerine onlarda yok. adet olacakmışım gibi bir ağrılarım da yok... kırmızıları görmeyi hiç istemiyorum bu şekilde hamile olanlar var mı yaa yoksa belirtiler mi olmalı lütfen biri yardımcı olabilir mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…