Günaydın kuzularimmmmmmsizi çok iyi gördüm bu sabah süpersunizz
Bu arada bende 91 liyim
çok iyiymiş canım ya...nese artık ikinciye sistemi kurun denemeye değer hadi hayırlısı...bende öyle çocuk ruhluyumdur... çabuk kırılır çabuk unuturum...
bende dişçiye gitcem saçlarımı yaptırcam bu ayı kendime hediye ettim
bende bu sistemi bir deneyim canım ya... öbür türlü zor oluyor ya.. dün kocişle doktordayız... yanımızda bir çift vardı sanırım beklenmeyen bir gebelik yaşıyorlar.. benimki kulağıma diyor ki bunlar daha yeni galiba günlerini bile bilmiyorlar... dedim sen biliyormusun diyor ki 12 dennnn 17 sine kadar sonra bir daha yok.. deli ya... birde beni güldürsün diye diyor ki bu ilkti nasıl yapıldığını biliyorum ben artık yaparım yine aşkım üzülme deli yaaaaa
Günaydın bitanem.
Şükür ALLAH'ın bugününe.
Benim kanama hala peçeteye gelerek devam ,bugün 20. günüm..
Sen nasılsın ?
günaydınnnnn fındıklarımmmmmmmmnasılsıınızzz
çok iyiymiş canım ya...nese artık ikinciye sistemi kurun denemeye değer hadi hayırlısı...
teşekkürler tatlım bende iyim canım ya çok merak ettim doktora gitmeyi düşünüyor musun_?
günaydın şekerim....iyilik senden...
hamileyken dişciye gıdılmez mi
gidilmiyor canım. o yüzden hamile kalmadan önce tüm bakımları yaptırmak gerek. eger planlı hamilelik yapıyorsan..
Bende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))
Canım seni muhabbetlere katılırken görmek cok güzel seviyorum seni yaa benimde eşim oglak burcu
Günaydın kuzularimmmmmmsizi çok iyi gördüm bu sabah süpersunizz
Bu arada bende 91 liyim
günaydın güzellikler nasılsınız_??
amann ben bunu bilimyodum benım dolgum olcak 4 tane işten izin alamam dıe ertelıyodum nedn gıdılmıyo acaba
hamileyken dişciye gıdılmez mi
Hamilelik sırasında diş tedavisi yapılabilir mi?
Hamileliğin ilk üç ayında bebeğin organ gelişim evresi olan ilk üç ayda etkili dental tedaviden kaçınılmalıdır.
Tedaviler ikinci üç aya ertelenmelidir.
Diş ya da diş eti iltihabı gibi acil durumlarda, var olan enfeksiyonun bebeğin gelişimini dental tedavinin olumsuzluklarından daha fazla etkileyebileceği düşüncesi ön plana alınmalı ve bir jinekoloğun önerileri doğrultusunda dental tedavi yapılmalıdır.
Son üç ayda tedavi için gerekli olan pozisyonları rahat alalaması ve koltukta uzun süre oturamaması nedeni ile diş tedavisi yaparken anne rahatsız olabilmektedir.
çok geçmiş olsun canım,bol bol bal ve mandalina....sana da iyi geceler.Duaların için Allah razı olsun.
canım hakkını helal et... Çok geçmiş olsun... Hadi dinlen çok teşekkür ederim herşey için...
Bende bitsin artık istiyorum canım
çok geçmiş olsun canım. bol bol dinlen ve bal, mandalina ye. portakal suyu gaz yapıyor aman dikkat. 2 gün içtim gaz bombası gibi dolaştım ben.. (bende yaptı seni bilemiyorum) maalesef çok çabuk hastalanıyoruz galiba
sıkılma sıkılmaben yaptıklarımı saysam aklın durur..yüzüme arap kızı, kil maskesi, bal süt, saçıma ozon yagı, zeıyn bakımı,çam terebentin seviyorum kendimle ilgilenmeyi eşimde enteresan şekilde ben bunları yaparken hoşuna gidiyo ilginç ilginç izliyo
Gunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))
hamileliğin ilk 3 ayı herşey yasak bildiğim kadarıyla ama arkadaşım vardı 5-6 aylıkken diş bile çektirmişti dr sakıncası yok demişti...
iyilik işte tatlım efkarlıyım bugun içim sıkkın gibi bitsede gitsek havasındayım yanii bazen olur bana böle ölsek te kurtulsak gibi fln olurum yani
kafa dağıtıyoruz yaşlardan girdik burçlara geldi konuGunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))
ismihan bence de doktora git canım...çok iyiymiş canım ya...nese artık ikinciye sistemi kurun denemeye değer hadi hayırlısı...
teşekkürler tatlım bende iyim canım ya çok merak ettim doktora gitmeyi düşünüyor musun_?
günaydın şekerim....iyilik senden...
heyyyy kendine gelirmisin hemen bu hava sizi vurdu kızlar toparlanın hadi...
kafa dağıtıyoruz yaşlardan girdik burçlara geldi konu
ismihan bence de doktora git canım...
heyyyy kendine gelirmisin hemen bu hava sizi vurdu kızlar toparlanın hadi...
kafa dağıtıyoruz yaşlardan girdik burçlara geldi konu
ismihan bence de doktora git canım...
kuccuk muyum kiiiiiBende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))
gamzemmm hayat devam ediyor be tatlım... toparlandım akşam burda...
anammmmm küçüğümmmm benimmmmm...
deniz gelen aya birlikte çalışcaz ok?
ay bana bu iki hafta yıl gibi geldi...yaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sankien genç arkadaş sensin sanrım :)
Bende koçum ve sabırsızım hemencik okshn istiyorum bebegim:))
günaydın güzellikler nasılsınız_??
Günaydın tatlım nabeerrr
kızlar bygün sol yumurtalığımda çok kötü ağrıyla uyandım okula gitmem gerekiyodu quizim wardı okula gitttim ama bana sorun bide araba sarsıldıkça nefes alamadım resmen ara ara gene sancı giriyo neden oldu anlamadım günaydın bu arada hepinizee
kuccuk muyum kiiiiiyaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sanki
Günaydın tatlım nabeerrr
ben 92 lıyım 19 yasın ı bıtırmeme yakın evlendım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?