Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

belirtisiz de hamile olabilirsin canım..

benımde var sol kasıkta ağrı ama hafif sarsmıyo çok düşünürsem ağrıyo gıbı ama pek düşünmüyorum geçiyo birz

günaydınnn...inşallah bebiş geliyodur...cnm bende belirti falan olmadı sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu adet günüm ve öncesinde...test yapmayı düşünmüyor musun? gecikme yaşıyo musun normalde de?

geçmiş olsun cnm...cnm bekle istersen biraz daha geçmezse gidersin doktora. çatlatma iğnesi olmuştun di mi bu ay?

ewet canım iğne wuruldum bu ay şimdi iyiyim sabah çok kötüydüm resmen yürürken bile topallayarak yürüdüm o kadar feciydi şimdi arada giriyo sancı iğneden mi acaba ama bu kadar yoğun sancı normal değil sanırım önceki iğnemde böyle olmamıştı kist mi oluştu acaba ki:18::18::18::18::18:

dua edin inşallah geliyordur.. yoksa stresdense sinirlerim bozulur... test yapmayı istiyorum fkt bir yandanda cesaret edemiyorum eşim bekle diyo negatf çıkarsa sen üzüleceksin biraz daha zaman geçsib belki olrsun diyo bilemedim çevremdeki herkes yap diyo ben cesaretsizim açıkçası yoksa diye... gecikmem pek olmuyordu. genelde erken oluyordum

Dilekcimm cnm sen cat ignesi olmus muydum bu agrilar o yüzden olabilir:26:

olmuştum bebeğim ewet bakayım böyle devam ederse doktorumu arayıp bilgi isticem ama şuan iyiyim inşallah bebiş gelicektir ondan oluyodur kist olmasında :18::18::18:

Gunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))
günaydın şekerim..nasılsın...
iyilik işte tatlım efkarlıyım bugun içim sıkkın gibi bitsede gitsek havasındayım yanii bazen olur bana böle ölsek te kurtulsak gibi fln olurum yani

bence de bi an önce bitsin ders çalışmam gerek benim de haydi hayırlısı...

iyi durabildin canım şimdiye kadar ben kaçtane yapmıştım bence test yap varsa çıkar çünkü adetinden 4 gün geçmiş hatta 5 gün genede sen bilirsin hayatım ama ilk okuduğumda içimden hamişsin diye geçti hadi inşallah

olmuştum bebeğim ewet bakayım böyle devam ederse doktorumu arayıp bilgi isticem ama şuan iyiyim inşallah bebiş gelicektir ondan oluyodur kist olmasında :18::18::18:

Ben 3kez cat ignesi oldum canim nasıl ağrılar çektim anlatamam

neyse ki geçmiş...hemen kötü düşünme cnm kist falan...belki bu ay sancılı geçmiştir...

cnm ama böyle bekleyerek daha çok stres yapıyosun...ne olacak acaba hamile miyim değilsem niye olmadım düşünüp duracaksın... sen bilirsin ama net sonucu öğrendikten sonra daha rahat olursun...hem hamiş değilsen de üzülme, Allah onun da zamanını belirlemiştir. biliyosun nasip bu işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…