günaydınnn arkadaşlar.. 3 kasım adet tarihimdi fakat olmadım henüz... bakıyorum hamilelelik belirtilerine onlarda yok. adet olacakmışım gibi bir ağrılarım da yok... kırmızıları görmeyi hiç istemiyorum bu şekilde hamile olanlar var mı yaa yoksa belirtiler mi olmalı lütfen biri yardımcı olabilir mi??
kızlar bygün sol yumurtalığımda çok kötü ağrıyla uyandım okula gitmem gerekiyodu quizim wardı okula gitttim ama bana sorun bide araba sarsıldıkça nefes alamadım resmen ara ara gene sancı giriyo neden oldu anlamadım günaydın bu arada hepinizee
günaydınnn arkadaşlar.. 3 kasım adet tarihimdi fakat olmadım henüz... bakıyorum hamilelelik belirtilerine onlarda yok. adet olacakmışım gibi bir ağrılarım da yok... kırmızıları görmeyi hiç istemiyorum bu şekilde hamile olanlar var mı yaa yoksa belirtiler mi olmalı lütfen biri yardımcı olabilir mi??
kuccuk muyum kiiiiiyaşım küçük ama kendimi yasli hissediyorum
havva63 vardı onun yaşını hatırlamiyorim ama o daha küçüktü sanki
Oyyy canimm benim kucuk evlenmissin gerçi bende 20yasini bitirirken evlendim:123:ben 92 lıyım 19 yasın ı bıtırmeme yakın evlendım
Oyyy canimm benim kucuk evlenmissin gerçi bende 20yasini bitirirken evlendim:123:
sanki adamların köküne kıran gircekti evlendim
geçmiş olsun cnm...cnm bekle istersen biraz daha geçmezse gidersin doktora. çatlatma iğnesi olmuştun di mi bu ay?
Oyyy canimm benim kucuk evlenmissin gerçi bende 20yasini bitirirken evlendim:123:
geç mi kalmıştınız neydi aceleniz :))) ben 29'da evlendim, bebek olayına gecikeceğimi düşünmeseydim 4-5 yıl daha evlenmezdim :) bekarken hayat bana güzeldi o kadar çok gezerdik ki, gece yarılarına kadar eğlence o biçimdi...evlendikten sonra da çok çıkıyorum ama durulduk tabi biraz :)
günaydınnn...inşallah bebiş geliyodur...cnm bende belirti falan olmadı sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı olmuştu adet günüm ve öncesinde...test yapmayı düşünmüyor musun? gecikme yaşıyo musun normalde de?
Dilekcimm cnm sen cat ignesi olmus muydum bu agrilar o yüzden olabilir:26:
dimi yaasanki adamların köküne kıran gircekti evlendim
geç mi kalmıştınız neydi aceleniz :))) ben 29'da evlendim, bebek olayına gecikeceğimi düşünmeseydim 4-5 yıl daha evlenmezdim :) bekarken hayat bana güzeldi o kadar çok gezerdik ki, gece yarılarına kadar eğlence o biçimdi...evlendikten sonra da çok çıkıyorum ama durulduk tabi biraz :)
benim için böyle daha hayırlı oldu inan canim....
günaydın şekerim..nasılsın...Gunaydin kizlaaar.
Bu ne muhabbeti boyle burclar falan :))
iyilik işte tatlım efkarlıyım bugun içim sıkkın gibi bitsede gitsek havasındayım yanii bazen olur bana böle ölsek te kurtulsak gibi fln olurum yani
dua edin inşallah geliyordur.. yoksa stresdense sinirlerim bozulur... test yapmayı istiyorum fkt bir yandanda cesaret edemiyorum eşim bekle diyo negatf çıkarsa sen üzüleceksin biraz daha zaman geçsib belki olrsun diyo bilemedim çevremdeki herkes yap diyo ben cesaretsizim açıkçası yoksa diye... gecikmem pek olmuyordu. genelde erken oluyordum
valla yaa çok pişmanım şimdiki aklım olsa 30 da velenırdımmmmmmm
olmuştum bebeğim ewet bakayım böyle devam ederse doktorumu arayıp bilgi isticem ama şuan iyiyim inşallah bebiş gelicektir ondan oluyodurkist olmasında :18::18::18:
günaydın şekerim..nasılsın...
bence de bi an önce bitsin ders çalışmam gerek benim de haydi hayırlısı...
ewet canım iğne wuruldum bu ay şimdi iyiyim sabah çok kötüydüm resmen yürürken bile topallayarak yürüdüm o kadar feciydi şimdi arada giriyo sancı iğneden mi acaba ama bu kadar yoğun sancı normal değil sanırım önceki iğnemde böyle olmamıştı kist mi oluştu acaba ki:18::18::18::18::18:
dua edin inşallah geliyordur.. yoksa stresdense sinirlerim bozulur... test yapmayı istiyorum fkt bir yandanda cesaret edemiyorum eşim bekle diyo negatf çıkarsa sen üzüleceksin biraz daha zaman geçsib belki olrsun diyo bilemedim çevremdeki herkes yap diyo ben cesaretsizim açıkçası yoksa diye... gecikmem pek olmuyordu. genelde erken oluyordum
benımde var sol kasıkta ağrı ama hafif sarsmıyo çok düşünürsem ağrıyo gıbı ama pek düşünmüyorum geçiyo birz
canım hatlar karıştı galiba onu ben yazmadım ben 86 ım ve 26 yaşımda evlendim şuan 1 yıllık evliyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?