Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayy canım böyle konuşman bile beni o kadar heyecanlandırdı ki... inşallah bebeğim benimledir.. ve inşalah seninde gönlünden geçeni rabbim nasip eder... çok mutlu ettin yahuu tuhaf bi hyecanım oldu şimdi sanki gerçek hamileyim... o mutluluğu hissetirdinn

inşallah spoş ve yumoş beraberliğinden kaynaklanıyordur. çünkü benim ilişkiden 3 gün sonra 2 gün yataktan çıkamayacak kadar kasık ağrım vardı.(Allah'tan C.tesi pazara denk gelmişti.) inşallah seninde bu şekilde olan bir ağrıdır.

Ben 3kez cat ignesi oldum canim nasıl ağrılar çektim anlatamam
bu ayda çatlatma iğnesi oldun mu hayatım sen

inşallah canım öyle olmuştur kist falan olduysa ara verdirir kist geçene kadar ben ara vermek istemiyorum mrlrğimi istiyorum artıkk

inşallah benimledir ... çünkü eğer adet olursam ki bebek tedavim için çok zorlu bir süreç beni bekleyecek... doktorum iki ay bekle doğal yolla olması için dedi inşallah olmuşturda bu yıpratıcı süreye başlamama gerek kalmaz

inşallah canım öyle olmuştur kist falan olduysa ara verdirir kist geçene kadar ben ara vermek istemiyorum mrlrğimi istiyorum artıkk

şttttttt ağlamak yok, o bebiş gelecek sadece dua edip beklicez tamam mı cnm? pozitif düşünecez ki pozitif olsun...kist falan da yok anlaştık mı?

inşallah cnm inşallahhhhhhh...hayırlı haberler verirsin bize de inşallahhhhhh...cesaret geldi mi test yapacak mısın bari :)

yoook tatlım bu ay olmadım

ne güzel işte bak hayatım kendini üzme miniğin seninleyse onuda üzüyosun annesi boş yere strese girme git bi test al yap testini sonucunda inşallah pozitif çıkar hep beraber mendilini sallarızz
hiç bir hareketlenme olmadı valla olmadı galıba bu ay benımm
kötü düşünmek yok hayatım bende dünden beri karamsarım neden bilmiyorum ama umut dolu olmalyız becerebilirsek tabi:18::18::18::18:

benimde 3. günüm bugün canım sonra sen hamiş mi kaldın o ay hayatım inşallah benimde bebiş belirtisidirrrrr:18::18::18::18:

evet canım hamiş oldum. inşallah seninledir canım. bu ay biraz daha dikkat bu saatten sonra olur mu canım..

inşallah cnm inşallahhhhhhh...hayırlı haberler verirsin bize de inşallahhhhhh...cesaret geldi mi test yapacak mısın bari :)

yapıcamdaa testim yokk eşimin alması lazım oda şuan işte... aldıracak kimsede yok malum bende çıkmamıyorum... beklicem akşamıı

evet canım hamiş oldum. inşallah seninledir canım. bu ay biraz daha dikkat bu saatten sonra olur mu canım..

ayyy çok heycanlandım şimdi tamam daha dikkat edicem inşallah hamiş olurum inşallah dua et banada hayatım duanızı eksik etmeyin anişlerrr bizden inşallah benim bebişimde gelir bana bu ayyy

]
Ayyy cok duygulandim aminnnn ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…