iyi durabildin canım şimdiye kadar ben kaçtane yapmıştım bence test yap varsa çıkar çünkü adetinden 4 gün geçmiş hatta 5 gün genede sen bilirsin hayatım ama ilk okuduğumda içimden hamişsin diye geçti hadi inşallah
ders çalışmayı sevmek için neler yapmak lazım pekii
benimde solda canım ama sabah çok şiddetliydi
ewet canım iğne wuruldum bu ay şimdi iyiyim sabah çok kötüydüm resmen yürürken bile topallayarak yürüdüm o kadar feciydi şimdi arada giriyo sancı iğneden mi acaba ama bu kadar yoğun sancı normal değil sanırım önceki iğnemde böyle olmamıştı kist mi oluştu acaba ki:18::18::18::18::18:
bu ayda çatlatma iğnesi oldun mu hayatım senBen 3kez cat ignesi oldum canim nasıl ağrılar çektim anlatamam
neyse ki geçmiş...hemen kötü düşünme cnm kist falan...belki bu ay sancılı geçmiştir...
cnm ama böyle bekleyerek daha çok stres yapıyosun...ne olacak acaba hamile miyim değilsem niye olmadım düşünüp duracaksın... sen bilirsin ama net sonucu öğrendikten sonra daha rahat olursun...hem hamiş değilsen de üzülme, Allah onun da zamanını belirlemiştir. biliyosun nasip bu işler.
dimi yaa
benim için böyle daha hayırlı oldu inan canim....
valla yaa çok pişmanım şimdiki aklım olsa 30 da velenırdımmmmmmm
bu site niye saçmaladı acaba böyle hatlar karıştı :) tabi ki senin için hayırlısı buymuş ki evlendin Hicrancım ama ben oldum olası çok erken yaşta yapılan evliliklere karşıyımdır...Kızlar sanki hayatını yaşayamıyo gibi gelmiştir bana hep. Yanlış anlamayın eleştirdiğimden değil bu tamamen benim fikrim bana göre minimum evlilik yaşı 24-25.
mezun olucamı düşünmek ve kobi uzman yard. aynı zamanda vergi müfettişliğini düşünmek bana yetiyo gibi ama bıktım artık...
neyse ki geçmiş...hemen kötü düşünme cnm kist falan...belki bu ay sancılı geçmiştir...
cnm ama böyle bekleyerek daha çok stres yapıyosun...ne olacak acaba hamile miyim değilsem niye olmadım düşünüp duracaksın... sen bilirsin ama net sonucu öğrendikten sonra daha rahat olursun...hem hamiş değilsen de üzülme, Allah onun da zamanını belirlemiştir. biliyosun nasip bu işler.
bu ayda çatlatma iğnesi oldun mu hayatım sen
inşallah canım öyle olmuştur kist falan olduysa ara verdirir kist geçene kadar ben ara vermek istemiyorum mrlrğimi istiyorum artıkk
inşallah benimledir ... çünkü eğer adet olursam ki bebek tedavim için çok zorlu bir süreç beni bekleyecek... doktorum iki ay bekle doğal yolla olması için dedi inşallah olmuşturda bu yıpratıcı süreye başlamama gerek kalmaz
yoook tatlım bu ay olmadımbu ayda çatlatma iğnesi oldun mu hayatım sen
inşallah canım öyle olmuştur kist falan olduysa ara verdirir kist geçene kadar ben ara vermek istemiyorum mrlrğimi istiyorum artıkk
dimi yaa
bu site niye saçmaladı acaba böyle hatlar karıştı :) tabi ki senin için hayırlısı buymuş ki evlendin Hicrancım ama ben oldum olası çok erken yaşta yapılan evliliklere karşıyımdır...Kızlar sanki hayatını yaşayamıyo gibi gelmiştir bana hep. Yanlış anlamayın eleştirdiğimden değil bu tamamen benim fikrim bana göre minimum evlilik yaşı 24-25.
Alintilar karisti canim........ Evlenmeden önce mutlu olaydım bende geç evlenmeyi isterdim ama öyle olmadı birazda nasip
hım ben nefret edıyom ders çalısmaktannn yaa
ne güzel işte bak hayatım kendini üzme miniğin seninleyse onuda üzüyosun annesi boş yere strese girme git bi test al yap testini sonucunda inşallah pozitif çıkar hep beraber mendilini sallarızzayy canım böyle konuşman bile beni o kadar heyecanlandırdı ki... inşallah bebeğim benimledir.. ve inşalah seninde gönlünden geçeni rabbim nasip eder... çok mutlu ettin yahuu tuhaf bi hyecanım oldu şimdi sanki gerçek hamileyim... o mutluluğu hissetirdinn
kötü düşünmek yok hayatım bende dünden beri karamsarım neden bilmiyorum ama umut dolu olmalyız becerebilirsek tabi:18::18::18::18:hiç bir hareketlenme olmadı valla olmadı galıba bu ay benımm
inşallah spoş ve yumoş beraberliğinden kaynaklanıyordur. çünkü benim ilişkiden 3 gün sonra 2 gün yataktan çıkamayacak kadar kasık ağrım vardı.(Allah'tan C.tesi pazara denk gelmişti.) inşallah seninde bu şekilde olan bir ağrıdır.
yoook tatlım bu ay olmadım
dimi yaa
Alintilar karisti canim........ Evlenmeden önce mutlu olaydım bende geç evlenmeyi isterdim ama öyle olmadı birazda nasip
tabi ki cnm nasip kısmet...senin alın yazında o vardı onu yaşadın...ya bi de tercih meselesidir bu, kimisi erkenden evlenip çoluk çocuğa karışmak ister... Rabbim o zaman yaşayamadığın mutluluğu şimdi kat kat versin cnm...Bebişin çabucak gelsin de çekirdek aile olun hemencecik :)
ne güzel işte bak hayatım kendini üzme miniğin seninleyse onuda üzüyosun annesi boş yere strese girme git bi test al yap testini sonucunda inşallah pozitif çıkar hep beraber mendilini sallarızz
kötü düşünmek yok hayatım bende dünden beri karamsarım neden bilmiyorum ama umut dolu olmalyız becerebilirsek tabi:18::18::18::18:
benimde 3. günüm bugün canım sonra sen hamiş mi kaldın o ay hayatım inşallah benimde bebiş belirtisidirrrrr:18::18::18::18:
şttttttt ağlamak yok, o bebiş gelecek sadece dua edip beklicez tamam mı cnm? pozitif düşünecez ki pozitif olsun...kist falan da yok anlaştık mı?
inşallah cnm inşallahhhhhhh...hayırlı haberler verirsin bize de inşallahhhhhh...cesaret geldi mi test yapacak mısın bari :)
evet canım hamiş oldum. inşallah seninledir canım. bu ay biraz daha dikkat bu saatten sonra olur mu canım..
anlaştık canım tamam kötü düşünmek yok bebiş gelecek elbet
tabi ki cnm nasip kısmet...senin alın yazında o vardı onu yaşadın...ya bi de tercih meselesidir bu, kimisi erkenden evlenip çoluk çocuğa karışmak ister... Rabbim o zaman yaşayamadığın mutluluğu şimdi kat kat versin cnm...Bebişin çabucak gelsin de çekirdek aile olun hemencecik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?