Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ha şöyleeeeeeeeeee olumlu ol bakalım kuşum :) bu topikte umutsuzum gibi kötü kelimeler kullananı dövecem bundan sonra ona göre :)

oyy annişimiz döv ya ne olcak bebeğim ister istemez insan kötü düşüne biliyo canım sende biliyosun bunu

yapıcamdaa testim yokk eşimin alması lazım oda şuan işte... aldıracak kimsede yok malum bende çıkmamıyorum... beklicem akşamıı

neyse artık bekliceksin biraz daha...inşallahhh çift çizgiyi görürsün cnm...ben çift çizgiyi gördüm ama silikti, bi türlü inanamadım burda paylaştım fotoyu direkt kızlarla yaşadık o mutluluğu, kulakları çınlasın monbebecim kızım hamişsin silik çizgi taaaaa Fransadan gözüküyor demişti :) umarım bu akşam seninle de aynı mutluluğu yaşarız...

ayy hadi bakalım inşallah benimledir. kuzum benim yaa... heyecanım arttı vallahii

]

Ayyy cok duygulandim aminnnn ins

inşallah bebeğim inşallahhhhhh...kuş ne alemdesin? bağırsak düzenin, göğüs ucu acın nasıl?

oyy annişimiz döv ya ne olcak bebeğim ister istemez insan kötü düşüne biliyo canım sende biliyosun bunu

biliyorum ama ben artık olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ne zaman aklıma kötü ya da olumsuz bişi gelse dua etmeye başlıyorum...kendimi dinlememeye çalışıyorum...pozitif düşünmek çok önemli...valla çoğunuzdan da büyüğüm dövebilirim yani olumsuz düşüneni :))))

kaç yaşındasın bebeğim sen bende küçüğüm çok büyük değilim

91liyim canim 21yasinda evlendim vde konu baska bişeydi

ben sendende küçüğüm hayatım konuyu okudum herşeyde bi hayır vardır diyorum çok deşmek istemediğim için konuyu yaşını sordum 92 liyim bende 20 yaşında evlendim ama iyikide evlenmişim diyorum sende kötü düşünme hiç bişeyi olur mu hayatım

Bir buçuk gün wc ye çıkamadım canım ciktigimda yine kabizdim.. Cicislerde acimaya devam hafifte sol kasik agrisi ... Vucudun bana oyun oynuyorsa geberticem onu

inşallah canım benimm yaa testte silik felan olsun çerçeveletip asıcam o derece yani sıkıntıya girdim şuan... paylaşıcam burda inşallah mutlu haberlerle dönerimmm :26:

Bir buçuk gün wc ye çıkamadım canım ciktigimda yine kabizdim.. Cicislerde acimaya devam hafifte sol kasik agrisi ... Vucudun bana oyun oynuyorsa geberticem onu

aynı durum bendede var kabızlık ve sol yumurtalık sancısı hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…