ha şöyleeeeeeeeeee olumlu ol bakalım kuşum :) bu topikte umutsuzum gibi kötü kelimeler kullananı dövecem bundan sonra ona göre :)
yapıcamdaa testim yokk eşimin alması lazım oda şuan işte... aldıracak kimsede yok malum bende çıkmamıyorum... beklicem akşamıı
]
Ayyy cok duygulandimaminnnn ins
ne güzel işte bak hayatım kendini üzme miniğin seninleyse onuda üzüyosun annesi boş yere strese girme git bi test al yap testini sonucunda inşallah pozitif çıkar hep beraber mendilini sallarızz
kötü düşünmek yok hayatım bende dünden beri karamsarım neden bilmiyorum ama umut dolu olmalyız becerebilirsek tabi:18::18::18::18:
benimde 3. günüm bugün canım sonra sen hamiş mi kaldın o ay hayatım inşallah benimde bebiş belirtisidirrrrr:18::18::18::18:
mezun olucamı düşünmek ve kobi uzman yard. aynı zamanda vergi müfettişliğini düşünmek bana yetiyo gibi ama bıktım artık...
ayy hadi bakalım inşallah benimledir. kuzum benim yaa... heyecanım arttı vallahii
şu öğrencilerle uğraşmasalarda sınavı kaldırsalar keşke....
]
Ayyy cok duygulandimaminnnn ins
oyy annişimiz döv ya ne olcak bebeğimister istemez insan kötü düşüne biliyo canım sende biliyosun bunu
şu öğrencilerle uğraşmasalarda sınavı kaldırsalar keşke....
inşallah bebeğim inşallahhhhhh...kuş ne alemdesin? bağırsak düzenin, göğüs ucu acın nasıl?
biliyorum ama ben artık olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ne zaman aklıma kötü ya da olumsuz bişi gelse dua etmeye başlıyorum...kendimi dinlememeye çalışıyorum...pozitif düşünmek çok önemli...valla çoğunuzdan da büyüğüm dövebilirim yani olumsuz düşüneni :))))
kaç yaşındasın bebeğim sen bende küçüğüm çok büyük değilim
91liyim canim 21yasinda evlendim vde konu baska bişeydi
inşallah bebeğim inşallahhhhhh...kuş ne alemdesin? bağırsak düzenin, göğüs ucu acın nasıl?
biliyorum ama ben artık olumsuz düşünmemeye çalışıyorum ne zaman aklıma kötü ya da olumsuz bişi gelse dua etmeye başlıyorum...kendimi dinlememeye çalışıyorum...pozitif düşünmek çok önemli...valla çoğunuzdan da büyüğüm dövebilirim yani olumsuz düşüneni :))))
29 cnm, 17 Aralıkta 30'dan gün almaya başlıcam...
neyse artık bekliceksin biraz daha...inşallahhh çift çizgiyi görürsün cnm...ben çift çizgiyi gördüm ama silikti, bi türlü inanamadım burda paylaştım fotoyu direkt kızlarla yaşadık o mutluluğu, kulakları çınlasın monbebecim kızım hamişsin silik çizgi taaaaa Fransadan gözüküyor demişti :) umarım bu akşam seninle de aynı mutluluğu yaşarız...
kızlar çok güzel haberler alıyorum işle ilgili bakalım hayırlısı şu kpss den bi puan alabilsem...
kesinlikle katılıyorum canım sen ne bölüm okuyosun
Bir buçuk gün wc ye çıkamadım canım ciktigimda yine kabizdim.. Cicislerde acimaya devam hafifte sol kasik agrisi ... Vucudun bana oyun oynuyorsa geberticem onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?