- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
dedim ama attı başından. bu ay direkt klomen verdi. önümüzdeki ay kullanma da gelme de sonra görüşürüz dedi
iyi sayılırız işte bugünümüze şükür sen nasılsın ?
çok şükür bende iyiydim gerçi hala iyim hamdolsun ama biraz önce burada bir yazı okudum birden hüzün bastı ağladım yaaaa çok güzel yazmış . . . .
evet ben sonuna kadır okuyamadım kaldıramıyorum çünkü gözlerim sulandı bıraktım bende okumayı
ewet bitanem sizinlede paylaşayım istedim okuyunca çok kötü oldum bendeben ağlıyorum ama şuan bu ne böyle ne kadar güzel . . . .
doktora gittin mi tedavi oluyo musun canım zaten 11 ay olmuş ben 1 yıldan sonra aşılama düşünücem artık öyle görünüyo ben gittim doktora şükür hiçbişey çıkmadı hsg bile çektirdim ama yok eşimde temiz çıktı zamanı gelmemiştir dedi doktorum
kaçıncı denemeniz ki çok mu yeni gerekirse doktorunu değiştir
Bebisim geldim ne var ne yok nasılsın Psipsiko dan haber varmi Allahim yaa ins tez vakitte yenidne olar bebisi
ewet bitanem sizinlede paylaşayım istedim okuyunca çok kötü oldum bende
gitmem mi doktora canım gittim tabi 2 ay çatlatma tedavisi gördüm bu ay 2. ayım beklemedeyiz artık 18 inde test yapalım dedi doktorum adet olmazsam eşimde sorun yok test yaptırdık ben hsg çektirdim hiç bişey yok ama bebekte yok çok korkuyorum artık ben
vermemmmm miii
Kizlar psipsiko geldi mi bugun hic
geldi canım yeni ayiliyomus telden yazdi sanirim eve gidince yazarim dediKizlar psipsiko geldi mi bugun hic
Bu msa84 nerelerdeee topik oksuz yetim kaldi
duuu bi snnnn hemennn getiriom
Canlarım ye i ayılıyotum iyiyim merak etmeyin e e gidince yazocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?