Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

çok şükür bende iyiydim gerçi hala iyim hamdolsun ama biraz önce burada bir yazı okudum birden hüzün bastı ağladım yaaaa çok güzel yazmış . . . .

evet ben sonuna kadır okuyamadım kaldıramıyorum çünkü gözlerim sulandı bıraktım bende okumayı

ben ağlıyorum ama şuan bu ne böyle ne kadar güzel . . . .
ewet bitanem sizinlede paylaşayım istedim okuyunca çok kötü oldum bende

gitmem mi doktora canım gittim tabi 2 ay çatlatma tedavisi gördüm bu ay 2. ayım beklemedeyiz artık 18 inde test yapalım dedi doktorum adet olmazsam eşimde sorun yok test yaptırdık ben hsg çektirdim hiç bişey yok ama bebekte yok çok korkuyorum artık ben

Bebisim geldim ne var ne yok nasılsın Psipsiko dan haber varmi Allahim yaa ins tez vakitte yenidne olar bebisi

benimkilerde bi gelseydi.. geçen ayki gibi ikigün gecikmeli gelecek sanırım.. noldu benim adet döngüme yaaa ((( yumurtlamamdamı degiştiki iki aydır böyle.. adetin 12.günü doktora gideyimde bi ölçtüreyim boyutunu.. artık iki gün geçmi yumurtlamaya başladm ki :18:

çok güzel ama cidden ağlamak isteyenler için ilk satırlara başlaması ve babadan bahsedildiği yere kadar gelmesi kafi ben zaten orada korum gözlerim doldu . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…