kiiss ben geliyimmm calisayimmm hee olma mi
cnm bi şey soramda sana hani şu düğün tarihin yazıyorya ben yapmaya çalışiyorum olmuyorya böyle yazı çıkıyor Hatalar Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.yardım edersen sevinirim cnm
Hic sektirmez sağolsun geldiler bugün:))
Hayır canim hormon ve sperm testi yapıldı herwey normal doktorumda istersen hemen başlayalım dedi tedaviye bnde beklemek istedigimi söyledim bu 8.denemem olacak 1yika kadwr beklemek istiyorum tedavi surecine girmek istemiyorum malesef
Geldi kuşum gelmemi hec :)) ins bebiş vardir yoksa biran once gelsin
Bilmemmmi :) sağlık olsun elbet bizede nasip etcek Allahim
Zamani var herşeyin
Baktr bakalım bn ovu testinden biliyorim nezaman yumurtladigimi ve nezaman geleceğini :))
hahahaaaaaa olsun hamis kalalimda atilsakda onemli diilll
Hic sektirmez sağolsun geldiler bugün:))
Hayır canim hormon ve sperm testi yapıldı herwey normal doktorumda istersen hemen başlayalım dedi tedaviye bnde beklemek istedigimi söyledim bu 8.denemem olacak 1yika kadwr beklemek istiyorum tedavi surecine girmek istemiyorum malesef
Geldi kuşum gelmemi hec :)) ins bebiş vardir yoksa biran once gelsin
Bilmemmmi :) sağlık olsun elbet bizede nasip etcek Allahim
Zamani var herşeyin
Baktr bakalım bn ovu testinden biliyorim nezaman yumurtladigimi ve nezaman geleceğini :))
hoşbulduk canımmm... yeni bir mkız işe başlamıştı. kaç gündür ona santrali öğretiyordum. onun için giremedim canım. tam tamam oldu derken kız işten ayrıldıyenisini bekliyoruz işte
ohhhh afiyet şeker olsun. ben de bergomat aromalı çayımı aldım yanıma bir de çikolata ohhhh gelsin kaloriler
kiiiigizzz oktay ustadada kisir yapiolar
kiiiigizzz oktay ustadada kisir yapiolar
Eger bu ay bebisimm geldiyseee TAHMINI DOGUM TARIHII 25TEMMUZ CUMA GUNUYMUS
hahahaaaaaa olsun hamis kalalimda atilsakda onemli diilll
gel beraber olsun bebek
:125::125::125::125::125:
kuzummm ne yapiinnnn sennn
hamile kalirsan cikarirlar mi canim cidden ya:26:hahahaaaaaa olsun hamis kalalimda atilsakda onemli diilll
bence de
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhhhh...
ama ben maydonozlu kısır yemem. maydonozsuz yaptıysan yerim anca
canım yukarıda sağ üst köşede kullanım kontrof panelivar oraya tıkla ve profil düzenle de oradan yap kaydet de çık oluveriyo bi yap bakayım beklemedeyim . . . .
inşallah cnm inşallahhhhhhhhhhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?