Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok aman yokkk iyiyim boyle ben dun bebis gormeye gittim anne.30kilo almis ben soook birazini vermis cogu kalmis

ooooooooooooo baya almış ben 30 alsam 80 oluyorum boyda kısa fıçı misdali dolaşırım etrafta ığğğğğğğğğ çok iğrençççç biran gzümün önüne o halim geldi anam Allah koruzun dağlara taşlara Ya Rabbi

Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşAllah dua eden dillerin durmasın Allah razı olsun datlum saol varol . . . .

ben kendime ve bebeğime nasıl dua ediyosam sizin için de öyle dua ediyorum...hamiş haberi alınca o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam sanki Allah dualarımı kabul etmiş gibi hissediyorum düşün yani...

cnm başlarda erkek gibi hissediyodum belki erkek istediğim içindir bilemiyorum...nasıl bişeyse erkek doguyo içimize diyenler de şimdi kız diyo, hediyeler hep kız şeyleri oluyo tuhaf bişi yani ben de kız diyorum şimdi...geçen eşimle yüzük falı yaptık onda da defalarca kız çıktı :))) ona bıçakla makası da sakla ben gelip oturayım dedim ama yapmıyor pis :)

YOKSA KOYSAM MI NE YARIN İDRAR TESTİ YAPCAM NEGATİF ÇIKARSA KAN TESTİ YAPCAM BELKİ UĞUR GETİRİRDE HİÇ KALDIRMAM TAKVİMİ OLUR MU

ay heycanlandım bak şimdiyavru kuşum inşAllah goOOOOLLLLLLLLLL olmuştur bu sefer bu arada ne kadardır deniyosunuz ilk çocuk mu sizin . . . . koymanı isterim ama belki hamiş değilsindir sonra morelin bozulur inşAllah haişsizndir bebeğim . . . .

Allah binkere razı olsun canım o dualar karşılığını bulur mutlak Allah anaı babalı büğütsün Rabbim up uzzzZZZuuuuuUUUUUUUUUnnnnnnn
ömürler versin amin . . . .

ben 9-10 kiloyla bitirmek istiyorum ama şimdiden 2 kilo aldım artık 13-14'e razıyım...diyetisyene gitmeyi düşünüyorum 4.ay itibariyle

yaa işin espirisi oda tabiki bebiş olsunda hayırlısıyda 30 kilo nedir ki mutlaka azimle verilir yeterki Rabbim bize hayırlı evlatlar versin . . . .

Kacirdinmi yoksa kizi
Benim bat batti sekerim.catlatma ignesi de ise yaramadi.
Testimde hayalet cizgi bile cikmadi.bugun yarin gelir(

allah razi olsun senden canim..... Bicak makas olayi ne canim yuzuk olayinida bilmiom ki ben :44:

altın bi yüzüğe ip geçiriyosun, karnının üzerine koyuyosun elini sabitliyosun eger yuvarlak çizerse kız, ileri geri giderse erkekmiş...koltukların altına bıçak ve makasa koyuyolar gizlice, hamile kadın gidip herhangi birine oturuyor makasın olduğu koltuğa oturursa kızmış...eğlence işte...ama benim eşim benden daha meraklı olduğu için her şeyi okuyo araştırıyo biliyo hepsini...ben eğleniriz diye yüzüğü yapalım dedim o benden önce öğrenmiş meğer :)))

yarın tam 1 yıl olacak ilk 4 ay korunduk ilk çocuk cnm ama yoksada hiçte üzülmem daha küçüğüm ben 96 yım zamana bırakırım bende boşver koycam birazdan 4 kasımda olma gerekiyodu olmadım işalahda 9 ay olmam bebğimi kucağıma aldığım zaman olurum tekrar sen nezamadan beri düşünüyosun cnm

Allah binkere razı olsun canım o dualar karşılığını bulur mutlak Allah anaı babalı büğütsün Rabbim up uzzzZZZuuuuuUUUUUUUUUnnnnnnn
ömürler versin amin . . . .

amin cnm Allah razı olsun ne güzel dua ediyosun sen öyle, dualarım inşallah karşılığını bulur ben burda hepinizi çok sevdim çok isterim bebişlerimizi de birlikte büyütelim...

himmmm sen daha iyisini bilirsin tabi canim

yaa işin espirisi oda tabiki bebiş olsunda hayırlısıyda 30 kilo nedir ki mutlaka azimle verilir yeterki Rabbim bize hayırlı evlatlar versin . . . .

ya kızlar orası öyle de kilo çok sağlıklı bişi değil ki, çok zayıf hamile kalmama rağmen doktorum hızlı gitme yürüyüş yap hareket et dedi...o yüzden dengelemeye çalışacam ben hiç sevmem kiloyu...

aaa cokk ilgincmiss

di mi amaaaaa çok enteresan...ama eğlenceli de yaaa...

minikbebisimmm biloo musunnn bugun sabahtan aksama sol kasigim ve sol bacagim agridi hic bi is yapmadim... Inss klomen kist yapmamistir

hemen kötü düşünme yaa diyorum ya klomen inşallah kist değil de minik bi pıhtı yapmıştır :) var mı ilacın öyle bi yan etkisi araştırdın mı?

üzerinden 4 gün geçmiş canım mutlaka büyük ihtimalle hamişsin yupbiiiiiAllah'ım yaaa inşAllah hamişsindir inşlAllah evet baya küçüksün erken evlilik yapmışsın daim olsun evliliğin . . .ben 87'liğim canımbu sene evlendim daha 5 ay oldu 3 aydır düşünüyoruz deniyoruzda ama kısmet demek ki zamanı değilki olmuyo ama umudumu yitiriyorum bu 4. ayımız olacak Rabbimden hayırlısını diliyorum hep Allah'ım biliyo içimi sıkılıyorum olmuyo diye ama çokta takmıyorum kafama dediğim gibi zamanı gelince olur olmazsada isyan etmiyorum Rabbim en iyisini bilir onun hakkından sual olunmaz . . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…