yok aman yokkk iyiyim boyle ben dun bebis gormeye gittim anne.30kilo almis ben soookbirazini vermis cogu kalmis
ben 30 kg ye fitimm canim
benim bebusim olsun 30a raziyim
Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşAllah dua eden dillerin durmasın Allah razı olsun datlum saol varol . . . .
valla işe girerken öyle konuşmştuk
sağol yavruuuuay mezdekesiz gün mü olur? naylon çorabımı da alıp geliyorum
geçmiş olsun canım. buara tanıdığım hamileler hep hasta. Allah yardımcınız olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah... kız mı doğuyor içine??? hadi bakalım büyüsün cimcime. maşallah onaanasına da tabiii
iyiyim canım ben de. ben de birkaç gündür giremiyordum. yeni bir kız alındı işe. ona işi öğrettim sonra da kaçtı gittiyenisi gelene kadar sizin leyim inşallah sen bat yazını kaldırmışsın canım. hayırdır???
YOKSA KOYSAM MI NE YARIN İDRAR TESTİ YAPCAM NEGATİF ÇIKARSA KAN TESTİ YAPCAM BELKİ UĞUR GETİRİRDE HİÇ KALDIRMAM TAKVİMİ OLUR MU
allah razi olsun senden canim..... Bicak makas olayi ne canim yuzuk olayinida bilmiom ki ben :44:
benim bebusim olsun 30a raziyim
ben kendime ve bebeğime nasıl dua ediyosam sizin için de öyle dua ediyorum...hamiş haberi alınca o kadar heyecanlanıyorum ki anlatamam sanki Allah dualarımı kabul etmiş gibi hissediyorum düşün yani...
cnm başlarda erkek gibi hissediyodum belki erkek istediğim içindir bilemiyorum...nasıl bişeyse erkek doguyo içimize diyenler de şimdi kız diyo, hediyeler hep kız şeyleri oluyo tuhaf bişi yani ben de kız diyorum şimdi...geçen eşimle yüzük falı yaptık onda da defalarca kız çıktı :))) ona bıçakla makası da sakla ben gelip oturayım dedim ama yapmıyor pis :)
himmmm sen daha iyisini bilirsin tabi canim
ben 9-10 kiloyla bitirmek istiyorum ama şimdiden 2 kilo aldım artık 13-14'e razıyım...diyetisyene gitmeyi düşünüyorum 4.ay itibariyle
valla işe girerken öyle konuşmştuk
sağol yavruuuuay mezdekesiz gün mü olur? naylon çorabımı da alıp geliyorum
geçmiş olsun canım. buara tanıdığım hamileler hep hasta. Allah yardımcınız olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah... kız mı doğuyor içine??? hadi bakalım büyüsün cimcime. maşallah onaanasına da tabiii
iyiyim canım ben de. ben de birkaç gündür giremiyordum. yeni bir kız alındı işe. ona işi öğrettim sonra da kaçtı gittiyenisi gelene kadar sizin leyim inşallah sen bat yazını kaldırmışsın canım. hayırdır???
allah razi olsun senden canim..... Bicak makas olayi ne canim yuzuk olayinida bilmiom ki ben :44:
ay heycanlandım bak şimdiyavru kuşum inşallah gooooollllllllll olmuştur bu sefer bu arada ne kadardır deniyosunuz ilk çocuk mu sizin . . . . Koymanı isterim ama belki hamiş değilsindir sonra morelin bozulur inşallah haişsizndir bebeğim . . . .
minikbebisimmm biloo musunnn bugun sabahtan aksama sol kasigim ve sol bacagim agridi hic bi is yapmadim... Inss klomen kist yapmamistir
Allah binkere razı olsun canım o dualar karşılığını bulur mutlak Allah anaı babalı büğütsün Rabbim up uzzzZZZuuuuuUUUUUUUUUnnnnnnn
ömürler versin amin . . . .
himmmm sen daha iyisini bilirsin tabi canim
yaa işin espirisi oda tabiki bebiş olsunda hayırlısıyda 30 kilo nedir ki mutlaka azimle verilir yeterki Rabbim bize hayırlı evlatlar versin . . . .
aaa cokk ilgincmiss
minikbebisimmm biloo musunnn bugun sabahtan aksama sol kasigim ve sol bacagim agridi hic bi is yapmadim... Inss klomen kist yapmamistir
yarın tam 1 yıl olacak ilk 4 ay korunduk ilk çocuk cnm ama yoksada hiçte üzülmem daha küçüğüm ben 96 yım zamana bırakırım bende boşver koycam birazdan 4 kasımda olma gerekiyodu olmadım işalahda 9 ay olmam bebğimi kucağıma aldığım zaman olurum tekrarsen nezamadan beri düşünüyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?