kuzum peki yumoştan kaç gün sonra geliyo reglin..
gun ay yilin arasina - koy nokta koyma
oymuyor ya yine böyle diyor Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
:125::125::125::125::125:
kuzummm ne yapiinnnn sennn
bebişim nasılsın? senin mercimek büyümüş ya... 9 haftalık mı olduuu?????? oy kıyamam ben onaaa
hoş geldin canım nasılsın?
47kilocukummm kiiizzz ben yemicemde kimmm yiyeceek
allina yaa haveee ciki ciki cik cik.
yat dinlrn canim yoksa gecmez bu grip.gecmis olsun
bence de
iyi sayılırım kızlar, misafirim vardı bugün bakamadım size...fenayım aslında yaa bu grip çok kötü yaptı beni...ballı limonlu su içiyorum sürekli bi de buhar çekiyorum içime burnumun tıkanıklığı geçsin diye...mercimek büyüdü dilketin teyzesi fıstık oldu şimdi :))) boyu da uzamış :) fıstık kabuğuna sığarmış şimdi...özledim sizi yaw bikaç saatte...
mesela gg-ay-yıl araya -(tire) koy canım benim mesela şu 26-05-2013 tire koy aralarabende ilk orada takılmıştım hayde yap g bebek bekliyorummmmm . . . .başarabilirsin yapabilirsin
haha yaptım işte sağolun kızlarişallah hamilelik takviminide koyarım aminnnnn
yat dinlrn canim yoksa gecmez bu grip.gecmis olsun
ayyyy canım yaaaaa çok geçmiş olsun . . .Allah bizede nasip etsin o mercimekten Rabbim yalvarıyorum sana bizede ver en kısa zamanda lütfen nolur nolu . . . . . .
ben de 45 kiloydum cnm bikaç ay öncesine kadar ama mercimek sayesinde 50 oldum :) sen bi hamiş ol görecem seni :)
saolun kızlar ya bu illet mahvetti beni...çok dua ediyorum size Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhh
yok aman yokkk iyiyim boyle ben dun bebis gormeye gittim anne.30kilo almis ben soook
hamile kalirsan cikarirlar mi canim cidden ya:26:
yavru kuş kısırı yapan Hicran ben çayları yaptım ama sen genede gel ben yaparım sana maydonozsuzgün yapıyoruzzz aaaaa dostlarrrrrrrrrrrrr Hicran oradan koy bir mezdeke . . . .
iyi sayılırım kızlar, misafirim vardı bugün bakamadım size...fenayım aslında yaa bu grip çok kötü yaptı beni...ballı limonlu su içiyorum sürekli bi de buhar çekiyorum içime burnumun tıkanıklığı geçsin diye...mercimek büyüdü dilketin teyzesi fıstık oldu şimdi :))) boyu da uzamış :) fıstık kabuğuna sığarmış şimdi...özledim sizi yaw bikaç saatte...
Dilketin bebemm nasilsinnn.
Bende cok yogunum bu hafta giremedim.senle de denk gelemedik
inşAllah kuzum inşAllah . . . .olsun hele bi o karnımıza girsin hemen yaparız onuda koyarız buraya Rabbim yar ve yardımcımız olsun amin . . . . .
bende hamile olursamm bi gun rahat rahat alicammm kilocuklariii ohh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?