Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

oymuyor ya yine böyle diyor Bu alandaki Özel gün tarihi yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

mesela gg-ay-yıl araya -(tire) koy canım benim mesela şu 26-05-2013 tire koy aralara bende ilk orada takılmıştım hayde yap g bebek bekliyorummmmm . . . .başarabilirsin yapabilirsin

kuzummm ne yapiinnnn sennn

bebişim nasılsın? senin mercimek büyümüş ya... 9 haftalık mı olduuu?????? oy kıyamam ben onaaa

hoş geldin canım nasılsın?

iyi sayılırım kızlar, misafirim vardı bugün bakamadım size...fenayım aslında yaa bu grip çok kötü yaptı beni...ballı limonlu su içiyorum sürekli bi de buhar çekiyorum içime burnumun tıkanıklığı geçsin diye...mercimek büyüdü dilketin teyzesi fıstık oldu şimdi :))) boyu da uzamış :) fıstık kabuğuna sığarmış şimdi...özledim sizi yaw bikaç saatte...

ayyyy canım yaaaaa çok geçmiş olsun . . .Allah bizede nasip etsin o mercimekten Rabbim yalvarıyorum sana bizede ver en kısa zamanda lütfen nolur nolu . . . . . .

mesela gg-ay-yıl araya -(tire) koy canım benim mesela şu 26-05-2013 tire koy aralara bende ilk orada takılmıştım hayde yap g bebek bekliyorummmmm . . . .başarabilirsin yapabilirsin

haha yaptım işte sağolun kızlar işallah hamilelik takviminide koyarım aminnnnn

47kilocukummm kiiizzz ben yemicemde kimmm yiyeceek

ben de 45 kiloydum cnm bikaç ay öncesine kadar ama mercimek sayesinde 50 oldum :) sen bi hamiş ol görecem seni :)

yat dinlrn canim yoksa gecmez bu grip.gecmis olsun

ayyyy canım yaaaaa çok geçmiş olsun . . .Allah bizede nasip etsin o mercimekten Rabbim yalvarıyorum sana bizede ver en kısa zamanda lütfen nolur nolu . . . . . .

saolun kızlar ya bu illet mahvetti beni...çok dua ediyorum size Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhhhhhh

Allah sağlıkla kucağına almak nasip eder inşAllah dua eden dillerin durmasın Allah razı olsun datlum saol varol . . . .

hamile kalirsan cikarirlar mi canim cidden ya:26:

valla işe girerken öyle konuşmştuk

yavru kuş kısırı yapan Hicran ben çayları yaptım ama sen genede gel ben yaparım sana maydonozsuzgün yapıyoruzzz aaaaa dostlarrrrrrrrrrrrr Hicran oradan koy bir mezdeke . . . .

sağol yavruuuu ay mezdekesiz gün mü olur? naylon çorabımı da alıp geliyorum

geçmiş olsun canım. buara tanıdığım hamileler hep hasta. Allah yardımcınız olsun canım. çabucak iyileşirsiniz inşallah... kız mı doğuyor içine??? hadi bakalım büyüsün cimcime. maşallah ona anasına da tabiii

Dilketin bebemm nasilsinnn.
Bende cok yogunum bu hafta giremedim.senle de denk gelemedik

iyiyim canım ben de. ben de birkaç gündür giremiyordum. yeni bir kız alındı işe. ona işi öğrettim sonra da kaçtı gitti yenisi gelene kadar sizin leyim inşallah sen bat yazını kaldırmışsın canım. hayırdır???

inşAllah kuzum inşAllah . . . .olsun hele bi o karnımıza girsin hemen yaparız onuda koyarız buraya Rabbim yar ve yardımcımız olsun amin . . . . .

YOKSA KOYSAM MI NE YARIN İDRAR TESTİ YAPCAM NEGATİF ÇIKARSA KAN TESTİ YAPCAM BELKİ UĞUR GETİRİRDE HİÇ KALDIRMAM TAKVİMİ OLUR MU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…